Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 515
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
... правих скоро овесени крекери, които също станаха много хубави... Рецептата е проста - смлени овесени ядки (следващия път ще е овес, че си намерих не-инстантен), вода, сол и слънчоглед, може и подправки. Разточва се тънко, реже се и след изпичане си става като купешки крекер, но много по-вкусен  Crazy
.
deliberation, като споменаваш за овесени крекери ме подсещаш, че отдавна не съм правила. А те наистина стават много вкусни и са удобни за носене на работа и изобщо за хранене извън къщи. Освен продуктите, които ти ползваш, прибавям към сместта още доматен сок (може и парченца сушени домати), риган и маслини. Слагам също малко зехтин и счукано и накиснато предварително ленено семе. Може да се импровизира много. Следващият път, когато ги приготвям ще запиша точната рецепта и ще им пресметна и калориите.

Имам и още един вид крекери с нахут, нахутено брашно и цели тиквени семки. Доста се доближават на вкус до фалафелите. Ако някой се интересува от рецептата, ще я споделя.

Днес отчитам една ранна тренировка с Ден 58 от 90ДП.
Не останах много доволна, защото нямах много време и в крайна сметка тръгнах за работа недотренирала Grinning.

# 631
  • UK
Отчитам по нощите ден 47, хич не обичам да тренирам вечер след като приспя къщата, но днес не остана време, а сърце не ми дава да си легна без тренировка. После се и възнаградих с топло лешниково мляко с мед и канела!
Знаете ли, че канелата гори мазнини?? Идеи как да я вкарваме по-често в менюто си?
Желая ви лека нощ или добро утро. Аз уикендът ще почивам!

# 632
Miss Drеamy, аз си правя чай от канела и джинджифил на прах.. от разни Аюрведични текстове го бях извадила  Crazy

Моята стратегия по тези празнични трапези е салата, салата, фибри на куб (боб, ряпа, червено цвекло, зеле, етц, но без майонезни сососве) и с това се тъпча първите 3-4 часа от купона, докато почне да ми излиза от ушите, после гризвам от месцето и вместо десерт не устоявам на сирена... ако не поливах щедро с винце щеше да е почти ОК  Crazy

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 03:21 от Agent Provocateur

# 633
ако не поливах щедро с винце щеше да е почти ОК  Crazy

Агент, много правилно постъпваш като поливаш сирената с вино  Flutter По препоръка на мои приятели швейцарци аз винаги така правя (няма нищо, че тяхната препоръка се отнася най-вече за fondue или raclette  Wink 

Отчет Р90Х за днес.  Утре май ще е почивен ... или ще отидем на кънки на лед.

Шемс, ако си се завърнала от братска Холандия, чакаме снимки  Hug (братска, защото и по моите географски ширини вече има "зелен" туризъм (днес даже в магазините за натурални треви, където се плаща само с налични, имаше зелен петък  Mr. Green)

Фъстък  Shocked страхотна промяна!  Евала!

# 634
Дилянка, малкият дявол е бил! Радвам се, че си добре.

Фъстък, личи си колко здраво си работила! Браво! Доколко ограничи храната като качество и количество?

Агентке, като слушам менюто, пуйката ви все пак не е тичала достатъчно бързо по таз поляна... Laughing
Joy

За днес отчитам само домакински задължения. Поне мога да ви покажа една зверска гъбена супа:

И ако някой някога се е чудил с какво е пълен на Феята хладилникът, ето:

Скрит текст:

Кефирчетата са за децата - давам им ги за снак в училище. Кафявото в кутия е лещена яхния. До него има киснеща се закуска от семена и ядк, в белите кутии има тофу, а в черните - веган "кашкавал" като за сандвичи. По-отзад има ягоди, киснати и дехидратирани ядки и семки. Във врата освен портокалов сок има ядкови млека, чесън, лимони, мисо и мая за хляб.

И да не кажете, че не ядем плодове:

Мерида, помело  Wink

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 08:35 от Фея Кръстница

# 635
Благодаря ви момичета за милите думи  Hug

Фея не мога да кажа, че съм намалила храната, в смисъл аз нито меря нито нищо, просто следвам няколко основни правила - да ям когато наистина ми се яде, да ям бавно и да спра да ям когато усетя засищане, да не смесвам въглени и мазнини, да давам на тялото си такава храна от каквато има нужда, да не ям емоционално. Това следвам като цяло  Simple Smile

Днес почивка  Simple Smile

# 636
Благодаря ви, момичета  Hug
Фъстък, страхотна си! Браво Simple Smile
За днес ден 61- брутален, който иска да тренира за издръжливост и да се изпоти много, да го прави. Страхотна тренировка е спретнала тази Румяна

# 637
  • UK
Фея, страхотен хладилник! Пълнежът де! Simple Smile
Вдъхнови ме днес да изчистя моя и да го заредя само с полезности!
Веган кашкавала домашен ли е или купешки?

# 638
Добър ден, мацки!

Отчитам ден 47 за днес, утре съм почивка.
Фъстъче, браво само за месец наистина имаш промяна, особено д-то повдигнато, идеално , браво на теб!
Фея, чудесно зареден хладилник, с мног зеленина- витамини и здраве! Обявавям хладилника ти за примерен Simple Smile !
Имам чувство,че е поне 2-3 часа, станах рано, изчистих къщата, направих си тренировката / само 2 кръга/, изкъпах се, оправия дрехите, лакирах се и сега излизам, че работа ни чака с МП.
 Хубав уикенд на всички!

# 639
Изчезвам към залата за фул боди тренировка  Peace

Прекрасен уикенд на всички   bouquet

# 640
Привет и от мен! Макар да не се отчитам , ви чета редовно. За днес сикс уикс , сикс пак , ниво 2 .
Довечера ако не вали ще  изляза да тичам .
Вече се похвалих с новата ми придобивка във ФБ групата , но нека се изфукам и тук  Laughing
Скрит текст:
Прекрасен уикенд, момичета! Hug

# 641
Отчитам 2 км и нещо тичане и ходене и упражнения 20 мин. на открито. Мноого освежаващо!
За вчера ходене- 5 км, за четвъртък народни танци.

Ау, фея, давай рецептата за гъбената чорбичка..Ама винаги такива апетитни ги слагаш Crossing Arms

# 642
Днес започнах с  Ден 61 и завърших с нещо съвсем друго  Grinning Определено не ми допаднаха комбинациите в тази тренировка, но пък успях да потренирам 20-тина минути интензивно с други упражнения и добре да се поизпотя.

Скрит текст:
Днес добавих още нещо, което смятам, че ще ми съдейства за по-добра визия. Купих си този антицелулитен крем. Ако някой е ползвал нещо подобно, нека даде мнение. Засега нямам особени наблюдения, освен че се усеща известно затопляне върху проблемните места, особено след като се раздвижат добре. За да засиля допълнително локалния ефект се насилих и да кача 10-тина етажа стълби. Довечера ме чакат още 13 етажа Grinning

# 643
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте момичета,

Любче много ме мотивираш да почна отново Шон, той по принцип си ми е слабост, но и твоите хвалебствия относно Asylum.

Честити придобивки сладка Лия! Да си ги ползваш с кеф!!

Mamma Mil при първа възможност ще кача снимки! Но ще бъде по-късно.

Също бих искала инфо за супичката, аз обожавам супички!!! Мила Фея, сподели!

Благополучно се замъкнах вече вкъщи от всичките полети и смени, които имах тези дни! Не съм спирала да Ви чета, но не мога да се похваля с нещо положително - много ангажименти, късни вечери, натрупани умора и недоспиване.... разпуснато хранене!! Подозирам, че ще бъда с настинка скоро, дългият ми полет днес беше кошмарно студен, малкия - Сф-Вн, беше по-приятен.

Днес ще ми се размине тренирането - цялата къща си ме чака да я пипна, оправя, поприбера. А, толкова съм вкисната от натрупаните емоции и страсти, липсата на тренировки, късия ден, че не се понасям!
Искам да споделя с Вас - салатето, което спретнах набързо - http://shemsss.snimka.bg/photos-from-gsm/kulinarno.844512

усмивки

# 644
Привет,
прочетох няколко стр. назад. Много ме радвате , когато споделяте , че хапвате доволно и след това сте щастливи  Laughing .
И аз съм така. Flutter

Също видях и страхотните резултати на Фъстъчето. Поздравления, ти полагаш наистина много труд и е нормално да имаш страхотните резултати.

Моя отчет за вчера е http://www.vbox7.com/play:f81e49e3c3 + още 4 часа народни танци. Искам да ви кажа, че накрая на граовското приличах на този, който водеше хорото. Не можех да си вдигам краката  Sad . В началото бяхме 20 човека, накрая останахме само 6, а аз се пуснах 3 секунди преди края  #Cussing out и едва не умрях от липса на въздух . 10 минути не бях в кондиция. ( да се оправдая , че съм пред мц и с леки болки)

Благодаря за рецептата за крекерите.

Мис Дрийми, слагай в кафето  Peace
Лия, честити придобивки. Харесват ми! Със здраве да си ги ползваш.
Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт