Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз си ви чета въпреки че нямам с какво да се отчета, и съм с ПМС и само ям ли ям и какво ли не  ooooh!
Дилянка надявам се че си добре  Hug

# 616
Малко снимки и тук от мен

Скрит текст:

# 617
  • София
Е Фъстък , браво, много положителна промяна за само месец  Hug

# 618
Къде изчезнахте всички, каква е тази пасивност!  Mr. Green
За днес отчитам кръгова за горна част, в 4 кръга, 10 повторения всяко упражнение. Отне ми 35 мин.
Фъстъче, да те поздравя и тук! Браво!
Дилянка, радвам се, че всичко е наред.  Hug
Пепи, и аз като теб  Mr. Green, но хапването и тренировките са две отделни звена( макар и силно свързани, и взаимно зависими  Mr. Green ), така че хапвай, но продължавай и с отчетите.  Mr. Green
Лек ден!

# 619
Фъстък - БРАВО! За 1 мес!?!

Тили, стискам палци! Сподели (ако ти е удобно) след това за изследванията!

Купонът беше в нас - събрахме около 12 различни салати, 6-7 гарнитури + пуйка + щтрудел + баница + сладолед + пай  Crazy като си тръгваха гостите стратегически правилно им опаковах да си носят остатъците от десертите и си оставих всички салати  Crazy Crazy
(баницата я забърках с квасена сметана в името на експеримента и потресена от вкуса на сиренето; щтруделът - ябълки, лимонов сок, стафиди, орехи , канела - страшен!)

Ако кафето ме вдигне на крака (спала съм 4 часа) съм замислила или Джилиан (но море трабъл...) или нещо с ластици...

ПС Би, черният боб го водят супер полезен, аз обожавам и редовно правя, особено като част от бобена салата или боб чорба с 7 вида бобови... в състояние съм да си го ям с лъжицата от консерва!

ПС Цвети, ММ каза, че тайната била да купиш най-доброто качество пуйка - органик, тичала по поляна, етц. и после да я печеш много бавно под фолио, независимо дали е пълнена или не!

# 620
Агент,
Скрит текст:
Вчера бяхме ние на гости и пуйката беше от домакинята. Тя се похвали точно с това, че е купила пуйката от ферма. Наистина и се беше получила много добре. Беше доста сочна, което не е типично за пуешкото.

# 621
Отчитам ден 60, брутален  Crazy Crazy + Recharge.

Фея, в най-скоро време ще опитам и млякото от лешници!  Heart Eyes

# 622
  • Stavanger,Norway/ Varna
RainDanceMaggie, много лесно се правят. 150 гр тахан от каквото и да е, но лешниковият и бадемовият са много вкусни и по- сладки и предпочитам с тях или с фъстъчено масло. Та, 150 гр тахан, 2 мерителни лъжички протеин (моят е подсладен, с вкус на шоколад е). 2 сл мед/ сироп от агаве/ 5 фурми/ или сироп от фурми. 30 гр какаово масло, какао на прах, стевия.
Смесваш тахана с протеина и меда. Притискаш ги на дъното на съд покрит с прозрачно фолиои подравняваш. Разтапяш какаовото масло заедно с какаото и стевията на водна баня, заливаш отгоре и муш в хладилника. След час вадиш режеш на квадрати и готово. На мен от тази смес ми излизат 6 бара  Peace

# 623
Здравейте, мили мои  Hug Май пак от доста време не съм се отчитала, но много работа ми се насъбра и не знаех къде се намирам последните седмици. Успявах да ви чета почти редовно за сметка на това.
Тренирам както си трябва поне, покрай лекции и размотаване съм назад с две седмици с предизвикателството, но си карам така. В този ред на мисли за днес да отчета ден 46. Много готина тренировка, сред любимите ми е.

Аз днес взех едно съдбоносно решение - известно време ще пробвам да се храня ВМ–НВХ, че Зоната взе да ме измаря психически, а и напоследък не я спазвам стриктно и не се чувствам добре, имам нужда от промяна. Тя започна с направата на тахановия хляб, който стана у-би-ец! Благдаря за рецептата  Hug Утре ще направя от същата смес, но без сол, мъфини като мисля да добавя стевия (билка), какао или рожков и малко натрушен Линдт 85%, че сега такъв имам в наличност.
Като съм се разговорила за готвене, да кажа и още нещо, което исках да ви споделя - правих скоро овесени крекери, които също станаха много хубави. Майка ми пости и й измислям разни такива неща да си носи на работа. Рецептата е проста - смлени овесени ядки (следващия път ще е овес, че си намерих не-инстантен), вода, сол и слънчоглед, може и подправки. Разточва се тънко, реже се и след изпичане си става като купешки крекер, но много по-вкусен  Crazy

# 624
След отчетената по-рано тренировка метнах стреча от UFC. Каква благодат!

# 625
За днес горна част от ФБ + малко корем от Зузка и стабилна вечеря  Crazy С моя приятел си поръчахме суши (имаше ваучери от грабо онзи ден и си купихме) 2 сета - по един за всеки, тъкмо ги хапнахме, и аз го питам защо са ни дали 6 чифта пръчици, а той " ами това да ти прилича на ядене за 2-ма"  Laughing Доста добре хапнахме  Embarassed

Бобче мерси за рецептата, ще я направя някой ден Simple Smile

Фъстъчка изглежда страхотно! Голяма промяна имаш, фъстъче! Супер си!

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 20:14 от RainDanceMaggie

# 626
Вчера и днес почивка, имах нужда вчера, а днес съм недоспала и ме боли главата. Утре замислям направо ден 53, че гледам 52 е правено вече.

Днес всичко живо се е втурнало на тези черни петъци...  ooooh! За жалост българските нямат нищо общо с нормалните, едни мижави намаления и то на доста ограничен избор от продукти. Само рекламите им големи  Whistling

Днес както бях цял ден гладна, като влязох и прочетох Агентката с богатата вечеря ми потекоха лигите. Метнах веднага две домашни наденички от истинско месо с кръгчета праз във фурната. Натъпках няколко мандарини и кивита и се довърших с две филии пълнозърнест хляб с извара и сирене. Сега съм щастлива  Blush Grinning

Дели, лесно и хрупкаво "звучат" тези крекери, ще се пробват  Peace

Сега и ако някой сподели рецепта за пастет/дип/крема/сос или каквото и да е нещо, подходящо за топене/мазане ще е супер! Много обичам млечни сосчета с майонеза, но тя ми се лепи директно на д-то!

Което ме подсеща, Фъстъче, голяма разлика виждам при теб в тази част, повдигнато, заеоблено, определено голям напредък! Браво!

# 627

Сега и ако някой сподели рецепта за пастет/дип/крема/сос или каквото и да е нещо, подходящо за топене/мазане ще е супер! Много обичам млечни сосчета с майонеза, но тя ми се лепи директно на д-то!

за една доза домашен пастет
1,5кг. чере дроб
3 кг. месо /оригиналната рецепта е 1,5 кг сланина и 1,5 кг червено месо, но ние си слагаме само месо /
12 яйца
1,5 л. прясно мляко
2 пакетчета черен пипер
1,5 пак. индииско орехче
сол на вкус

Дроба и месото се смилата на дребно, отделно се разбиват яйцата с млякото, като за крем- карамел. После всичко се смесва, одбавят се подправките и се разбърква добре. Пълни се в бурканчета и се варят 2 часа от завирането им. Става уникално вкусен!

# 628
Авокадо с лайм и копър, заквасена сметана с чесънче и сол, горчица с мед 3:1 на водна баня.

# 629
Фъстъчке, супер си! И как на това слабо тяло само за един месец пак си успяла да направиш подобрения - браво!

Отчитам ден 60, брутален  Crazy Crazy
И ден 61 никак не е разходка, да ти кажа. Twisted Evil Преди малко го приключих.
А ден 60 ми е един най-големите фаворити досега, много мой тип тренировка е това! Simple Smile

Фрея, преди време Льолито беше споделила този дип от авокадо и тахан и го беше похвалила. Аз не съм го пробвала, просто се сетих. Simple Smile

Агентке, като слушам менюто, пуйката ви все пак не е тичала достатъчно бързо по таз поляна... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт