Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя готовността на зелето и туршиите?
Какви са някои рецепти, които мога да приготвя с броколи?
Как се прави сирене по шопски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя готовността на зелето и туршиите?
Зелето е готово за готвене, когато омекне. За туршии, готовността се определя от киселинността и текстурата. След като зелето омекне, то може да се постави в буркан с морска сол и вода за съхранение. За туршии морковите могат да се поставят в буркан само с вода и морска сол, като се разклащат на всеки два дни.
-
Какви са някои рецепти, които мога да приготвя с броколи?
-
Как се прави сирене по шопски?
-
Какви са методите за готвене в тенджера под налягане и как да готвя с тенджера под налягане?
-
Как се приготвя крем супа от гъби с прясно мляко?