Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • В сърцето на любимия човек
След като ми отложиха опита, предполагам, че да  Rolling Eyes

ПП: Пак искам да обърна внимание, че това е много рядка инфекция и даже от НЦЗПБ бяха много учудени, че в рамките на 1 седмица имат 2 гранични позитивни теста, т.е. положителни с много ниски титри (моя и на моята приятелка), защото рядко виждат такива.
Просто след много лутане приятелката ми реши да пусне и това преди да опитат отново и след като излезе нейния резултат аз реших да го направя за всеки случай, а то взе, че ми излезе същия резултат.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 12:21 от пънче-мънче

# 691
Пънче, сърдечно ти благодаря за бързия отговор.   bouquet  Мисля, че и аз току що си го само назначих. Времето при мен е подходящо между опити, пък ако не дай си боже излезе нещо ще мога да го покажа на доки да го обсъдим.

# 692
  • София
Пънче, много благодаря за полезната информация.  Heart Eyes

# 693
  • София
Пънче, браво за инфото и хубаво, че даваш гласност.
Аман от отговори от сорта: няма нужда от това изследване. Особено при хора с неизяснен стерилитет или при повтарящи се аборти ooooh! ooooh!

# 694
  • В сърцето на любимия човек
Ванче - до колкото знам листерия се препоръчва да се изследва след повтарящи се аборти при неоткрити други причини, защото е рядко срещана инфекция и общо взето трябва да си голям "късметлия" за да се сдобиеш с това чудо на природата. Затова разбирам лекарите, които казват, че това е малко вероятна причина.
При положение, обаче, че се борим с години, чакаме месеци за час, за фонда, даваме толкова средства за един куп изследвания и лекарства, аз лично за себе си реших да направя изследването. Страх лозе пази.
Не искам да ангажирам никого с мнението си или да карам някого да прави изследвания, просто споделям личния си опит, всеки сам решава за себе си как да постъпи.

# 695
Ванче - до колкото знам листерия се препоръчва да се изследва след повтарящи се аборти при неоткрити други причини, защото е рядко срещана инфекция и общо взето трябва да си голям "късметлия" за да се сдобиеш с това чудо на природата. Затова разбирам лекарите, които казват, че това е малко вероятна причина.
При положение, обаче, че се борим с години, чакаме месеци за час, за фонда, даваме толкова средства за един куп изследвания и лекарства, аз лично за себе си реших да направя изследването. Страх лозе пази.
Не искам да ангажирам никого с мнението си или да карам някого да прави изследвания, просто споделям личния си опит, всеки сам решава за себе си как да постъпи.

Точно такъв е моят случай. Имам 4 ранни аборта и "всичко ми е наред". Чудя се какво да правя и изследвам вече

# 696
  • София
Ето Пънчето ти дава идея. Хламидиите, за които все говоря, предполагам си изследвала?

# 697
За ранните аборти може да има вина и мъжът ти. Сигурно сте го изследвали и него, само да вметна все пак. Peace Колко ранни са абортите?

# 698
За ранните аборти може да има вина и мъжът ти. Сигурно сте го изследвали и него, само да вметна все пак. Peace Колко ранни са абортите?

Всичко му е наред на него. в Първия триместър са всички

# 699
А някой който не живее в София правил ли е изследване за тази листериоза. Да сподели как става пращането на серума. И мен много ме заинтригува изследването.

# 700
Формата на матката ти също е нормална и нямаш проблем с ендометриума, полипи, тънка или прекомерно дебела лигавица? Ех, колко лесно щеше да е, ако проблемът беше в спермограмата, но предполагам за да си пациентка на Надежда сте направили всички възможни изследвания. Peace

# 701
Формата на матката ти също е нормална и нямаш проблем с ендометриума, полипи, тънка или прекомерно дебела лигавица? Ех, колко лесно щеше да е, ако проблемът беше в спермограмата, но предполагам за да си пациентка на Надежда сте направили всички възможни изследвания. Peace

Имах полип, който отстраниха с хистероскопия. Вече полудявам от мисли какво още да излседвам и колкото и да е грозно, се моля да изскочи проблем вече. Поне ще има какво да лекуваме

# 702

Не мисля, че е по-лесно ако проблемът се дължи на мъжкия фактор. Има много трудни случаи.

# 703
В полипите ще да е разковничето Peace Именно те пречат на износването и са причина за ранни аборти. Но не пречи да си пуснеш и изследванията, за които ти пишат момичетата. Аз оттук разбрах за тромбофилията, което се оказа причина за моя ранен аборт. Peace

# 704
В полипите ще да е разковничето Peace Именно те пречат на износването и са причина за ранни аборти. Но не пречи да си пуснеш и изследванията, за които ти пишат момичетата. Аз оттук разбрах за тромбофилията, което се оказа причина за моя ранен аборт. Peace

Добре де. Махнаха полипа, след това пак не се получи. Нямам тромбофилия, изследвах я вече

Общи условия

Активация на акаунт