Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета  Hug, отивам да гледам!

P.P. Момичета, да сте живи и здрави, чудесна работа сте свършили!
П.П.П. Искам да задам около 100-на въпроса понеже се каним да строим къща, но когато му дойде времето, ако изобщо дойде Laughing ще питам.
П.П.П.П. Скринът...... И аз знам, че харесвате такива мебели, та не мога да не си призная, че точно този скрин направо ме плаши Embarassed, та ако щете ме линчувайте.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 00:10 от Stef4o

# 436
# 437
Дами, нахлувам с една скучна питанка, но ми е важно точно вие какво мислите  Hug Много кичозно ли ще се получи, ако в кухнята ми пурната и плотът са ето такива:

, а хладилникът е инокс(вече е наличен)  newsm78 Тази комбинация фурна и котлони сега е на добра цена, а и по принцип ми харесва, кухнята няма да е с модерно излъчване така или иначе, само тази комбинация с инокса ме тревожи  Rolling Eyes

# 438
ДХЗ, и аз съм за зелени столове, като показаните от Барбабо Peace

Раличка, не е недопустимо. Често кухни в рустикален стил са с иноксови ел. уреди/хладилник, или обратното - модерни кухни с ретро хладилник. Важното е на теб да ти харесва. Няколко примера:
1, 2, 3

П.П.П.П. Скринът...... И аз знам, че харесвате такива мебели, та не мога да не си призная, че точно този скрин направо ме плаши Embarassed, та ако щете ме линчувайте.
Няма да те линчуваме, аз поне Simple Smile
И на мен не ми харесва.
Изобщо не ми харесват всичките тези псевдо антики от Холандия, Испания, Белгия, Франция и т.н., заляли София (може и в други градове да има), които дори не са старинни, да не говорим за антични Laughing, които в повечето случаи са от чисто ПДЧ, тук-там с някоя дървена дръжка или орнамент, прекалено груби като стил, и на безумни цени. Но явно има търсене, щом подобни магазини никнат като гъби напоследък.

# 439
  • Варна
Раличка аз не бих комбинирала тази ретро фурна с иноксовия хладилник.

Но това е лично мнение разбира се и това не е защото не приемам смесването на стилове, напротив.

Например дръжката на фурната е с меден цвят примерно, какви дръжки на шкафовете, смесител, самите шкафове ретро или нещо друго?

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 10:41 от Doris

# 440
И аз като Ема Simple Smile Скоро се разходих из един магазин на Раковска - безумни цени за "изтъркани" мебели (насила състарени:) ), безумно трудно и шумно отварящи се вратички, чекмеджета.
И това на фона на плавните и безшумни механизми на блум напр., които се предпочитат Simple Smile
Харесвам орнаменти, дърворезби, но те са адски специфичен стил.

Rallichka, може и да се "вържат". Визуализирай си ги, виж ги на живо почти едни до други, разгледай из нета, за да си потвърдиш желанието и избора  Peace

# 441
  • София
Е, реших да съм полезна, защото тук се показват подобни, пък какво стана Joy
Аз също не харесвам такива мебели, явно и не разбирам.  Wink

# 442

Vayana   Laughing  Нищо не е станало Simple Smile Хубав си е шкафа сам за себе си Simple Smile

# 443
Аз пак не успях да видя снимките на ДХЗ Sad

# 444
  • Варна
ето една красотийка и от мен
ЦЪК

Перфектен интериор в любимите ми цветове.

Ето и един подобен, малко по-ярък. http://www.husmanhagberg.se/alla-bilder/?objectid=OBJ29297_1377933292

Погледнете и извънземното в банята http://pics1.objektdata.se/_cache_/29297/SFD59CCDB4FD4C5433B9A45 … CCF412FA6C2_x.jpg
Дори не мога да си представя да стоя в спалнята, действа ми супер агресивно и объркващо с тези ярки оранжево червени елементи.

Тези плочки в сауната бяха масовка през соц тайма.
Скрит текст:

# 445
ето една красотийка и от мен
ЦЪК

Перфектен интериор в любимите ми цветове.

Ето и един подобен, малко по-ярък. http://www.husmanhagberg.se/alla-bilder/?objectid=OBJ29297_1377933292

Погледнете и извънземното в банята http://pics1.objektdata.se/_cache_/29297/SFD59CCDB4FD4C5433B9A45 … CCF412FA6C2_x.jpg
Дори не мога да си представя да стоя в спалнята, действа ми супер агресивно и объркващо с тези ярки оранжево червени елементи.

Тези плочки в сауната бяха масовка през соц тайма.
Скрит текст:

Извинявам се, исках да покажа този интериор. Може би е в графата модерен и щастлив, според класификацията посочена от Дорис в друга тема. На мен лично кухнята и дневната ми допадат много, искри от светлина и цвят, преди време Ема беше показала интериор с много цветове и светлина.

# 446
Е, реших да съм полезна, защото тук се показват подобни, пък какво стана Joy

Ваяна, не го приемай лично Simple Smile
Аз изказах моето мнение.

# 447
... Извинявам се, исках да покажа този интериор. Може би ...

Това пък защо!
Интересно е жилището. Някои неща са удачни, други не. Нещо се харесва, друго - не. Нормално!
Всекидневната и на мен ми допада. Дори за пръв път харесах килима, който тук толкова се е обсъждал, показвал, че и използвал. Сега ми лепна, както се казва Laughing Наистина намирането на правилното място за всяко нещо е супер важно.

Ваяна,  Joy
(всъщност, аз харесах шкафа и ако ги нямаше финтифлюшките отгоре, мисля, че щеше да стане чуден шкаф за телевизор от него Laughing)

# 448
  • София
Ема, не го приемам лично, разбира се! Просто ми стана смешно - веднъж и аз да постна такъв стил мебели и никой да не ги хареса!  Laughing
Скринът - или каквото е там - ми изглеждаше съвсем като показваните тук от други, та затова. Иначе някои от вас предполагам знаят моят стил, който няма нищо общо. Simple Smile

# 449
  • София
Ваяна,  35

И ти ли, птица! Laughing Изказах се непотготвена, но поне ви развеселих  bowuu :35

Общи условия

Активация на акаунт