Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Оф, обърках нещо постовете.
Смея се на диалога ви с Ема  Grinning

# 451
  • София
Важното е да има петъчно настроение!  Grinning

# 452
Благодаря, дами, че сте коментирали фурната  Hug Отказах се, защото колкото и да е добра офертата (поради Black Friday  Crazy), няма телескопични водачи и като консумация на ел. енергия не е хубав клас. Моята фурна явно ме чака някъде и ще си я намеря, макар и по-късно  Grinning
Връщам се да ви чета, че този блек фрайдей ми взе акъла днес и нищо друго не съм правила, освен да зяпам  Embarassed

# 453
  • Варна
trohichka не се извинявай, интериора много ми допада, скандинавски, синьото е страхотно и банята също ми хареса.

Просто ме стъписа интезитета на оранжевото. Дори се позагледах дали са снимки или рендери, имам чувството, че нещо с яркостта не е в ред.

# 454
Оф, аз пък успях да намажа от Black Friday с фурна (точно тази която си бях набелязала) и миялна  Laughing

Докато умувах малка или голяма миялна, тази на 60см ми дойде на супер цена с опция за половинка и 200лв по-евтино... та набързо го реших Wink 

Само дето съм на гол тумбак чифте пищови - апартамента все още е етап бомба е паднала, даже баня нямам готова, обаче пък си имам електроуреди  Crazy
Луда работа е това мойто!!!

# 455
Понеже се справяте чудесно да ви използвам за още идеи:
ще сменям цвета и на дивана,него как да со вържа с останалото?Не искам да е много светъл чисто от практична гледна точка.

# 456
Оф, аз пък успях да намажа от Black Friday с фурна (точно тази която си бях набелязала) и миялна  Laughing

Докато умувах малка или голяма миялна, тази на 60см ми дойде на супер цена с опция за половинка и 200лв по-евтино... та набързо го реших Wink 

Само дето съм на гол тумбак чифте пищови - апартамента все още е етап бомба е паднала, даже баня нямам готова, обаче пък си имам електроуреди  Crazy
Луда работа е това мойто!!!

и аз съм така Simple Smile още ми се въртят разни идеи в главата но взех фурна и хладилник вече Grinning

# 457
ДХ3,
а ще може ли още веднъж да покажеш снимките от новия апартамент, много станахме тези които не сме ги видяли  Praynig  Hug

Или поне парола на лични, да почерпим вдъхновение Wink

Archo,
и аз исках хладилник да взема, ама не са го намалили моя.... ще чакам, то докато дойде ред на кухнята току виж го пуснат в някоя промоция Wink

# 458
даже баня нямам готова, обаче пък си имам електроуреди
Много предвидливо даже. Обикновено мебелистите предпочитат електроуредите да са налични, когато вземат мерки за кухня.

# 459
Аз пък накупих куп декорации и джунджурии, а нямам още мебели...  Embarassed
Сега търся такава табелка с номера - http://prikachi.com/images/229/7750229W.jpg, ако някой е виждал или знае къде правят ще съм благодарна.  Hug

# 460
Не се сдържах - знам, че много от вас харесват такива мебели и поствам този - хубав е, наистина!  Wink

http://olx.bg/promo-tsena-420-lv-starinen-shkaf-unikat-i32406779
Аз харесах този шкаф. Далеч съм от мисълта, че е антика, а и не държа. Дори се бях свързала с продавача. Идеята ми беше, ако е възможно да махна безумните крака и горната част и да го ползвам в хола и на него да стои телевизора вместо да правя онзи червен шкаф. Отказах, се защото нямам възможност да го видя наживо и може да не се получи така, както искам.

# 461
Момичета, аз със същата цел като вас - да използвам промоциите, а пъки при нас апартаментът даже настилки още си няма. Но вече имам хладилник, микровълнова, сушилня и ... килими  Laughing

Съпружка, а "образцов дом" ще има ли  hahaha

# 462

Момичета, аз със същата цел като вас - да използвам промоциите, а пък и при нас апартаментът даже настилки още си няма. Но вече имам хладилник, микровълнова, сушилня и ... килими  Laughing
От днешните промоции само книги си купих засега  Rolling Eyes

Съпружка, а "образцов дом" ще има ли  hahaha

# 463
Аз не бързах с електроуредите ... Имах идея долу горе за обем и др. Хладилникът взехме след монтирана кухня.
Но заради гаранцията не ги исках предварително  Twisted Evil

# 464
Аз пък накупих куп декорации и джунджурии, а нямам още мебели...  Embarassed
Сега търся такава табелка с номера - http://prikachi.com/images/229/7750229W.jpg, ако някой е виждал или знае къде правят ще съм благодарна.  Hug
В мола на Стамболийски на 2етаж май беше, или 3ти има магазин за декорации. Там са ми казвали, че правят табелки по поръчка, имат и готови, всякакви видове.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт