Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Диванът е кафяво-сив.Понеже дамаската е като плюшена цветът се сменя.На снимката изглежда по-различно.

# 481
Тази дамаска не беше ли една готина дето не се надърпва, не й личи мръсотия и лесно се поддържа? Ако е така, не бих я сменила скоро с това малко дете, а може и за трето да се решите Grinning. Не мисля, че за нещо трябва да бързаш. Наистина ремонтите са много изтощителни. Когато се оказах без "майстори" в новия си дом, едно известно време само се наслаждавах и възстановявах похабените си нерви, за съжаление не успях напълно Mr. Green, но нищо не исках да правя при все, че нямахме дори диван, а за "майстор" не исках и да чуя (все още не искам).
П.П. ДХЗ, само се кахъря, че Шкафът е без плот, не е ли по-добре да се сложи, и върху него телевизора?

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 06:04 от Stef4o

# 482
Момичета, благодаря ви за включването по моето питане!  Hug
ДХЗ, аз пак изпуснах снимките ...

# 483
Stef4o,точно тази е,страхотно качество,но сега хич не ми се връзва.Със сигурност ще го "преобличам" след още малко време.Трето-не! Mr. Green

Съпружка,отключих го.Какво стана с твоята кухня?

# 484
Много хубава украса, и камина, и двор.  Heart Eyes
Моята кухня беше монтирана, но имаше един рафт зад който нямаше плочки и се наложи да свалят горния ред от шкафове. Утре майсторът ще налепи още два реда плочки и тогава ще монтират пак шкафовете. Едната вратичка имаше проблем и я върнахме да я оправят, та сега е хаос.

# 485
Прекрасни интериори сте показали. Не очаквах, че тъмен апартамент ще ми допадне. Това е моят тапет, само дето при нас ги няма /не говоря за раираните/.

# 486
  • Отвъд алеята зад шкафа
Barbabeau за плочките, за които питаш - не са лентички, а са големи плочки, същият размер като на другите стени, но самата плочка е релефна и на лентички. Майсторът ги лепи без фуга и може би не си личи. А за кухнята - да има и кухня, и дневна, и детски стаи, и спалня...чакам някои довършителни работи, които не знам защо се бавят  Twisted Evil и ще пусна и на другите зони. Например библиотеката в дневната има липсващи рафтове, съответно не съм си наредила книгите и затова не искам да снимам все още. В кухнята чакам един механизъм, две чела на вратички, стъклени рафтове....Остават и още празни стени, на които умувам какво точно да сложа. Не знам дали да бързам, понякога картините и снимките се натрупват с времето - подаръци, пътувания. Понеже фотографията ми е хоби, мисля да сложа някои любими снимки над леглото в спалнята.

ДХЗ много хубава елха. А лятото ще пускаш снимки и от двора - саксии, кът за сядане....мечта  Heart Eyes Банята също много ми хареса, не я бях виждала. Аз харесвам по-монохромни бани в неутрални цветове. Една приятелка сега приключва с нейната баня, много е различна от моята, обаче учудващо ми хареса. Ако разреши да я снимам, ще я пусна да я видите, определено е интересна.

Съпружка вече сме аха декември, така че да знаеш, че предколедно очакваме снимки на твоя дом   bouquet Сигурна съм, че всичко ще е страхотно.

# 487
Еее, и аз пак пропуснах снимките  Cry

# 488
Еее, и аз пак пропуснах снимките  Cry

+1

# 489
Идвам да си кажа мнението за столовете на Икеа.

Lady April Peace

Откъм удобство ако трябва задължително да е с подлакътници, фаворит ми е Nils, но пък милият, откъм визия е много зле. Калъфа даже няма да го коментирам (поне може да се смени), но и целият стол не ми харесва. Стои ми като гърбушко, с издължени крака и къс торс. Недомислен е дизайна на този стол, мое мнение newsm78

Другият стол откъм удобство, който ме спечели, но е без подлакътници, е Henriksdal. Изключително удобен! Има го и в много разцветки (дамаската се сваля), като този е най-свежарски. Има го и в кожен вариант. За него бих казала обаче, че е прекалено традиционен, дори леко скучен.

Всички останали модели малко или много са неудобни. Tobias също, понеже някой тук го похвали как го обгръщал. Мен не ме обгърна, а да не говорим, че пластмасата с поглед се драска, не искам и да си помислям как би изглеждал след 5-6 месеца.

Моят фаворит е  Stockholm, с дървесната шарка. Много, много красив стол!!! И той не е особено удобен, облегалката се впива леко в гърба, но с една овча кожа отгоре се превръща в съвършенство. Предлага се за него и кожена възглавница, стои елегантно, но не помага за гърба. Скъп е, но си заслужава.

Esbjorn не ме спечели. И при него го има този проблем с впиването на облегалката, но и на вид не ми хареса чак толкова. А калъфът му ми е направо смешен.

От бюджетните столове най-много харесах Vilmar, двата варианта в черно и бяло 1, 2 . И за тях бих взела от овчите кожи.

Та да обобщя ако аз трябваше да избирам и бюджета не е проблем -  Stockholm + овча кожа + кожена възглавница за определени случаи, ако е проблем, то тогава Vilmar + овча кожа.
Изобщо сега разбирам защо тази овча кожа я виждаме толкова често по блоговете, наметната върху столовете Simple Smile

# 490
Моят фаворит е  Stockholm, с дървесната шарка. Много, много красив стол!!! И той не е особено удобен, облегалката се впива леко в гърба, но...
И силно в джоба Mr. Green

# 491
мда  Mr. Green

За съжаление.
И за да боли още повече, да добавя, че и масата е много хубава, което от картинката изобщо не си личи.

Забравих да пиша, че харесах и една пейка, не знам дали я има в сайта, освен в този вариант Thinking

# 492
ДХЗ, там където дивана изглежда черен и на мен много ми допада.
Съгласна съм с Ема за Nils-а. На мен обаче Henricsdal изобщо не ми е удобен, държи тялото в прекалено изправено положение. Видях Tobias-а, че е надраскан и главно за това се замислям, въпреки, че се предлагат възглавници и за тях. Все още ми е фаворит, мисля, някой беше казал, че има Tobias, но не се сещам кой. Другите не са ми по джоба.

# 493
Ема, а какво мислиш за този IKEA PS, ако си го видяла? Аз го харесвам много като дизайн, но пък е от пластмаса и не съм се заглеждала дали е хубава или седи евтинджос. На сядане също не съм го пробвала.

Ние у дома имаме столове IKEA PS - дървени, от друга серия и са много удобни, но вече не са в продажба.
Ето ги, червените. Имаше ги и в сиво.

# 494
  • в света на неограничените измерения
Тъй като сме на тема столове, ми се иска да ви попитам някъде срещали ли сте, по сайтове или магазини тези столове

Скрит текст:

Харесала съм ги за младежко жилище.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 18:59 от vanvel

Общи условия

Активация на акаунт