Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 134
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Моля за съвет - откъде да намеря ревизионна вратичка за плочки, която да се отваря настрани - май gadamer беше показала такава в нейната баня?  Praynig

Знам, че в Минера се предлагат механизми за ревизионни отвори. Ето и ценовата листа.

# 511
Вчера в един магазин в Турция - Mudo City, видях две малки масички за кафе, от същия тип маса, каквато на скоро съфорумка показваше тук във форума, че си търси маса с такива железни крака.

# 512
Аз този... "Мастерс" ли се казваше (компилация от силуетите на известните модели на големите имена), много ме кефи като идея, но визуално никак не го харесвам.
Скоро бях попаднала на подобна идея, но на по-безизвестен американски дизайнер (не е Старк, нали), беше му се получило по-добре. Не знам дали ще мога да го изровя...
Да, това е Мастера на Филип Старк и на живо е много по- хубав, а пипнеш ли го веднъж да усетиш от каква материя е направен и колко е лек, ще останеш безвъзвратно влюбена в него  Peace.
Стола е учудващо лек, но за сметка на това много здрав и няма това пластмасово усещане каквото има при пластмасовите столове.
Стола ми хареса, а и щом е удобен още повече. Но къде може да се види  и какъв е маретиала...някакъв вид пластмаса или...цена, нещо повече като информация бихте ли ми дали? Благодаря!

# 513
Тъй като сме на тема столове, ми се иска да ви попитам някъде срещали ли сте, по сайтове или магазини тези столове

Скрит текст:

Харесала съм ги за младежко жилище.
Столовете не съм пробвала, но масата е много удобна.
Столовете http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-chairs/Dining-chairs/12513/13644/ няма да стоят само "голи", гледката на смачканки гърбове и подобни не е от най-добрите.

# 514
Стола ми хареса, а и щом е удобен още повече. Но къде може да се види  и какъв е маретиала...някакъв вид пластмаса или...цена, нещо повече като информация бихте ли ми дали? Благодаря!
В България евентуално само в скъпарските магазини за обзавеждане,освен ако някъде няма имитaция .Ето цени:
http://www.ambientedirect.com/en/kartell/masters-chair_pid_504_4769.html

# 515
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има имитации, виждала съм по разни кафета и заведения такива столове, съмнявам се да са все оригинали. На всичко има имитации, въпросът е да се прескочи условието за количество.

# 516
  • София
Алибаба е сайт за търговия на едро. Алиекспрес е мястото за покупки на дребно, но не винаги има същите неща.

# 517
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър интериорен дизайнер? Цената на услугата също не е маловажна, разбира се:). Търся някой, който да ми направи възможно най-подходящ проект за моя апартамент, като вземе предвид размерите, разположението и мебелите, които вече имам. Също така предпочитам да дойде на място, за да прецени, а не да му пращам снимки. Ако има вече такава тема, се извинявам предварително, не съм я видяла

# 518
  • Русе, България
Пускам тук снимки малко. Работата е, че след като гледах ли, гледах онзи апартамент в петък следобед, реших да разместя скрина и библиотечката в спалнята ни. Не е нищо особено, да не очаквате някакви невиждани изпълнения. А апаратът снима под всякаква критика. Освен това в Русе не е имало слънце от поне 2 месеца, така че макар да имах желание за малко естествена светлина, в стаята е мрак, мрак и пак мрак.

Скрит текст:

# 519
В сп. Ева разглеждам, цитирам "Новият дом на Елена Теодосиева, собственик на магазин за интериорен текстил Elle Home". Не е мой стил, но не е лошо.
Интересна стена, направена с  тапет от винил с принт на суров бетон  newsm78:

# 520
С тази стена "суров бетон" имам усещането, че съм попаднала в мазе, още по-лошо - в бункер Close

# 521
  • Варна
Божкееее, аз се пренасям веднага в него. Страшно много ми харесва.  Heart Eyes

Ема, благодаря ти много много за отделеното време в Икеа за мен. Напълно подкрепи опасенията за столовете, а именно, че Нилс простее, а Есбьорн е повече красив, отколкото удобен.

Аз вече имам половин решение в моята сага със столовете и се надявам да се похваля в близките дни.

Сега е време за малко коледен пазар в Икеа. За съжаление по интернет.  Tired Бойко като направи магистралата, може и да се фръцна на живо.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Happy December, ladies!  santa2 Close-mas:  madnoel

# 522
  • Варна
... Бойко като направи магистралата, може и да се фръцна на живо...  
Joy
Сори досмеша ме направих една асоциация..........

И да призная първоначално подкрепих Нилс, но съм объркала линковете Embarassed
Може би:
ESBJORN

# 523
  • Варна
... Бойко като направи магистралата, може и да се фръцна на живо... 
Joy
Сори досмеша ме направих една асоциация..........
Ехехеее, в Икеа де, не на магистралата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 524
  • Варна
Знам   bouquet

Да постна и нещо с българско участие в изпълнението:

Повече може да прочетете на http://sreda.dibla.com/index.php?topic=9189.0

Влюбих се в паркета и тапетите, приличат ми на Omexco

Общи условия

Активация на акаунт