Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Отвъд алеята зад шкафа
Vayana аз затова пуснах тези кухни, знам, че твоята е бял гланц с черно стъкло. Ама ако беше сложила едни червени макове или марули на принта, ще ме извиниш, но не мога да го приема въобще. Дори да не мой стил, мога да оценя добрия дизайн, мисъл, изработка. Както и ти оценяваш някои неща, различни от твоя вкус, например моята баня  Mr. Green Показаният апартамент не мога да го причисля към никакъв стил - нито е модерен, нито е барок, всъщност си е "евроремонт". А съм сигурна, че твоят дом не е в този стил.  

Doris и аз така. Харесвам да се смесват противоположни елементи, разбира се с мярка.

# 586
  • Варна
Захир на мен не ми хареса, освен градината.

# 587
  • София
Не винаги е въпрос на финансови възможности, Doris.
А посоченото от теб съчетание няма как дори да ми мине през ума  Joy
Та така - всеки с вкуса си, но не " разкоствайте " различните, моля!

# 588
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ти трябва да пуснеш снимки от твоя апартамент, да видиш, че повечето ще го харесаме и оценим, дори да не е в стила ни. Аз съм си изградила образ в ума си от споменавани от теб елементи, но ми се иска да го видя. Кухнята ще ми е интересна, трапезарията, антрето и дневната разбира се. Май беше с кожен диван? Аз отскоро взех, че харесах един кожен диван, говоря за конкретен диван, не всеки ми харесва, но самия факт, че е от кожа и ми харесва е огромна промяна във вкуса ми.

# 589
  • София
gadamer, явно си я видяла.  Simple Smile
Оценявам и тоалетната ти, още повече каквото се вижда от терасата ти - те са ми слабост, смятам дори ,че при тях е необходим повече усет за да станат красиви и уютни!

П.П. Много мило  Simple Smile Нямам такива хубави професионални снимки като твоите, ще опитам някой уикенд, защото се прибираме все по тъмно, за съжаление.
Да, диванът ни е кожен - черен, друг не бих купила. Най-хубавото е, че човек променя вкусовете си - за мен това е положително движение напред Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 12:01 от Vayana

# 590
  • Варна
Не винаги е въпрос на финансови възможности, Doris.
А посоченото от теб съчетание няма как дори да ми мине през ума  Joy
Та така - всеки с вкуса си, но не " разкоствайте " различните, моля!

Ох при мен - е, харесвам обикновено неща които няма как да се случат финансово, но това не означава, че трябва да се огранича само неща по джоба ми.

Все пак трябва да съм подготвена ако спечеля от тотото  Wink

# 591
Ачерно, както и преди съм писала в темата е едно от най-недолюбваните от мен студиа. Много харесвано и много лансирано, въплъщение на лош, комерсиален вкус. Проектите им са едни и същи от години, така че  очевидно работещите в него не желаят и не могат да се развиват професионално.  
(Честно казано най ме подразниха вратите Laughing.)
Ваяна, не си права за кухните.
Бохемските жилища ми харесват, примамват, но точно преди да полежа на някоя спалня тя ми се струва мърлява и се отказвам  Embarassed, но много ми хареса Nacho Polo и дома в Австралия.

# 592
  • София
Stef4o, за кое по-точно за кухните не съм права?

# 593
Ами някак непрекъснато се разграничаваш, а никой не е нападал вкуса ти. Малко си си сопната и имахме дрязги в началото, ама си свикнахме едни на други и даже си мисля, че вече се харесваме   bouquet. Аз поне ти се радвам. Освен това харесвам апартамента ти. Доколкото помня единственото, което не ми допадна бяха някакви релефи по стените и джуджета или подобни декорации по терасата. Да, липсваше ми дърво и цвят в апартамента ти, но ми хареса. И аз като Ема и Гадамер харесвам много неща, но дори и да не "моя стил" оценям хубавото.
Понеже съм се разчувствала ще кажа, че съм много се радвам на всички момичета в темата, някои от които чувствам странно близки. Много съм благодарна на всички - Пина, Ема, Барба, Богиня отвориха цял нов свят пред мен, но и на всички, които показват домовете си. Това е много лично и е все едно да поканиш някой на гости.
П.П. Сантиментализмът ми премина, така че не чакайте повече добра дума от мен за която и да е от вас, докато не почнем да строим къщата  Mr. Green.

# 594
  • София
Stef4ooooo, искренно съм изненадана, но е мило. Simple Smile
Сопната - не знам, но че казвам всичко директно и без заобикалки - да. Овен  bowuu
Но че не ми харесва дървото в кухните / и не само там / не означава, че не съм права. Това си е вид нападка - хванах те! hahaha
Релефите по стените са декоративни мазилки. Майсторът - въпреки, че накрая го изгоних - си ги нарича "уникати " Wink
 А джуджетата, калинките и т.н. на терасата са търсен лек инфантилизъм  Simple Smile - препратка към безгрижното детство и тайните градини от тогавашните ми представи...  

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:01 от Vayana

# 595
  • вятърничава
Помпозно,като за лорд минчев  Rolling Eyes
Но някой от снимките ми заприличаха на фитнес клуб или фризьорски салон.

# 596
В едно помещение имам хол+всекидневна+кухня, кажете как да съчетая килимите под високата трапезна маса, до дивана  и пред кухнята (там по-скоро нещо тясно като пътечка)?
Да бъдат ли еднакви, като цвят,стил, материя? Или може да са разноцветни.
Под трапезната маса харесах гладко тъкан, а и по-практично ми се струва, но така обичм мекичък и пухкав "шаги"...

# 597
  • Варна
Ще помогнете ли пак?  Embarassed
Как ви се струват тези столове:

с тази маса

(не знам защо изглежда толкова малка - пише, че е 190/110 см)

# 598
  • София
Масата е  newsm10

Столът не е ли малко гpубоват за нея? Или така е сниман?

# 599
Масата е  newsm10

Столът не е ли малко гpубоват за нея? Или така е сниман?

Много хубава маса! И столът никак не е лош, но и аз като Ваяна си мисля, че е прекалено плътен като за тази маса. Ще я скрива цялата!

Като видях масата и в главата ми изникна wishbone chair ...

Общи условия

Активация на акаунт