Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 109
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Според мен масата е прекрасна  Heart Eyes Столовете също много ми допадат. Много обичам кръгли маси, но искат повече място. Отказа ли се от металните крака? Интересувам се защото и аз все клоня към маси с метални елементи, но мъжа ми ми опонира и май се разубеждавам вече. Харесвам този тип: http://www.kare-design.com/pictures/catalog/7/75738.jpg, но май ще поръчаме изчистен вариант само от дърво - нещо такова + една пейка: http://www.kare-design.com/pictures/catalog/7/75063.jpg. Решихме, че 2 пейки ще са мъка за гостите. Ще има само 2ма наказани на пейка, а за останалите ще осигурим столове. Сега и аз съм в търсене на красиви такива Simple Smile И аз съм в клуба на обожаващите Стокхолм на Икеа, но и на мен не са ми по джоба.

# 601
Лейди Април, друго предложение: черни bertoia. Нещо леко, въздушно, прозрачно за тази маса. Heart Eyes

Скрит текст:

За тези се намират много изгодни имитации, търсила съм. Simple Smile

# 602
Аз пък каквото харесвам това се стремя да имам у дома.
А аз харесвам толкова много неща, че и 10 живота няма да ми стигнат да ги имам. А и изобщо не е нужно Simple Smile

Да бъдат ли еднакви....
................... но така обичм мекичък и пухкав "шаги"...
По-добре да не са еднакви, а съчетаването им зависи от вкуса и нуждите. Ето как са съчетани тук например:

Едно пухкаво шаги, особено ако е в неутрални тонове, може да се съчетае с почти всичко.

Лейди, много ми харесват!

Барба отново е показала страхотни неща  Heart Eyes

Стефчо, стана ми много мило Hug

# 603
  • Варна
Значи столовете ги купих, ама още не са пристигнали. Много държах на креслата. Просто исках. Сега трябва да им издиря подходяща маса. А тази много ми харесва, но ме спира съчетанието, че наистина изглеждат грубовати за нея. Ама все пак - зле ли е?!
Другите ми варианти за маса са тези:
Скрит текст:

Като тази имам мераци да я направя такава:

И най-лесното е тази маса:
http://www.ikea.bg/dining-room/Dining-Tables/Extendable-tables/22723/23854/

За металните крака много сложно взе да става и не ми се занимава.

# 604
Е, значи аз разбрах въпроса наопаки и наопаки ти отговарям. Simple Smile))))) За тези столове масата с чекмеджето и обкова си е супер! (за мен - категорично без да я пипаш Peace)
Икейската... не

# 605
Определено съм за кръглата. Твоето помещение го позволява.
В краен случай масата с чекмеджето, но и аз като Барба, без да я преправяш.

Честити столове! Изглеждат удобни, и са хубави.
Колкото до това, че изглеждат груби за тази маса.....не съм съгласна Peace

# 606
  • София
Ema, или не си ме разбрала, или не си ме прочела внимателно - акцентът е на "каквото " и  това ", което харесвам, а не всичко.
Пример - масата на Lady April ми харесва, но няма да я имам в къщи.

# 607
  • София
Lady, жалко че не си купила първо масата...Със столове от първия пример на Barbabeau щеще да стане чудесно...

# 608
Lady April, на мен ми харесаха и масата и столовете. Мисля да им се получи съчетанието на живо  Peace
С предложените други столове може и да стои по-ефирна масата, но креслата ще са по-удобни за застояване.

И по темата

Скрит текст:

- пейката, следваща линията на масата Simple Smile

# 609
Според мен купените кресла и овалната маса се бият, понеже масата е доста по-ефектна от столовете, като красотата и акцентът ѝ са в краката. И как ще скриеш тези крака зад няколко сантиметра дунапрен и тапицерия? То всичко изчезва. Cry А и в масата има въздушност с тези ергономични линии на краката, с овала... На тези кресла, по-рустикалната маса приляга по-добре и ще съжителстват по-хармонично.
Не искам да си налагам виждането, просто ме заинтригува комбинацията и ми е интересно да си споделя мислите. Hug

# 610
  • София
   На мен столовете много ми харесват и изглеждат много удобни. За масата не съм сигурна.  Peace

# 611
  • София
Lorenca, ти си дала именно най-подходящия пример - сн.2 - точно каквото казваме аз и Barbabeau. Това е правилното съчетание, а не с купените кресла.

# 612
Ехаааа... напълнихте ми очите с тази овална маса.... къде може да се види, ами цени????? аз също все още обмислям вариант за кръгла маса.... тази много ме впечатли...

# 613
  • Варна
И аз съм за по рустикалната маса. Кръглата е страхотна, но изглежда лека и някак случайна, редом до тези столове.

# 614
  • София
Масата според цитираните размери трябва да е елипса.

Общи условия

Активация на акаунт