Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
и аз мисля като Doris - неприятно ми е някак да разнасям дрехи из стаите и за това гледам да избягам от варианта да са в кухнята - а и там се готви както някой по-горе каза . Друг вариант който обмислям е да пробия един отвор между банята и вградената ниша , да му сложа една вратичка и да направя директно връзка между коша за дрехи който ще бъде в нишата и банята . реално ще се получи както е по хотелите - директно на етажа си имат един отвор в който да пускат прането . другият ми вариант е да сложа пералнята и сушилнята в така или иначе тясната ми тоалетна и да уширя банята като сложа и там една седалка .

# 286
Doris, как така на остъклена тераса newsm78. Няма ли да замръзне? Аз имам огромна остъклена тераса. Там са ми кошовете за пране и там си простирам. Зимата е кошмар обаче - прибирам прането вътре по сушилници. Моята пералня е в кухнята, по простата причина, че банята е 1 на 2, а в коридора нямам място. Миналата година ходих в Технополис да питам за сушилните - исках да си сложа на остъклената тераса. Отговорът беше - сложете я, но няма да имате дълго сушилня - ще замръзне. И така още съм си без сушилня.

# 287
  • Варна
И аз се лиших от удобството на втора тоалетна, за да си направя мокро помещение / килер. Вътре са пералнята, бойлер, прахосмукачка и препарати. Имах място в кухнята, но не се замислих нито за момент къде да бъде пералнята. Кикамора, ако ползваше дневен тракт, а не отделна кухня, мисля че щеше да си на друго мнение.  Peace

Имате ли идея от къде да си купя/поръчам удобни кресла за трапезария до около 200 лв./бр.? Иска ми се за Коледа да са вкъщи. Мисля за икейските Nils или Esbjorn, но не мога да ги видя и пробвам.

# 288
  • Варна
Doris, как така на остъклена тераса newsm78. Няма ли да замръзне? Аз имам огромна остъклена тераса. Там са ми кошовете за пране и там си простирам. Зимата е кошмар обаче - прибирам прането вътре по сушилници. Моята пералня е в кухнята, по простата причина, че банята е 1 на 2, а в коридора нямам място. Миналата година ходих в Технополис да питам за сушилните - исках да си сложа на остъклената тераса. Отговорът беше - сложете я, но няма да имате дълго сушилня - ще замръзне. И така още съм си без сушилня.
Приятелката ми си я държи на терасата, трета година, нейната е с въздух, не е кондензаторна, сиреч не задържа вода и е супер доволна.
Аз съм решила да си подаря за Коледа една такава.

# 289
Doris, как така на остъклена тераса newsm78. Няма ли да замръзне? Аз имам огромна остъклена тераса. ... Отговорът беше - сложете я, но няма да имате дълго сушилня - ще замръзне.
Температурата наистина ли пада близо до 0° на тази тераса?

Това са ужасно красиви столове, много ги харесвам! (зелените също Heart Eyes) За съжаление не мога да се изкажа за удобството, но по красота без колебание бих ги предпочела пред Nils.

# 290
  • sofia
Дафинов лист, зависи с какво е остъклена терасата и дали панелна, изолирана ли е.
Ако прането ти не е замръзвало при голям студ, не би трябвало да има проблем.

# 291
Не е голяма хамалогия разнасянето на дрехите.Моите съхнат долу и ги качвам сухи.Лятото простирам на терасите до спалните.

Решила съм в скоро време да правя ново обзавеждане за детската на голямото дете.Ще стане на 12 и мисля,че една модерна стая много ще му хареса.Събирам идеи. Simple Smile

# 292
  • Отвъд алеята зад шкафа
Забравих да кажа за етажерката на Барба - представям си една малка саксийска с розмарин или босилек на нея  Grinning Мен все към това си ме влече  hahaha

И нещо малко подранило:

Понеже съм новодомка и имам камина, вече ме тресе коледно настроение. Мисля тези дни да понаправя малко коледна украса да се радват децата, макар че е още ноември. Събирам идеи на тази тема  Rolling Eyes

# 293
  • вятърничава
Понеже тук е място за интериорни идеи ,удобство и естетика,добре е ако има възможност за отделно мокро помещение.Мен лично ме изнервят много всички шумове от уредите в кухнята-всекидневна.Радвам се,че не ни се е налагало да се лишим от втора тоалетна.И се радвам,че ММ не ме послуша и при ремантирането на банята сложи и моноблок.Удобство си е,дори и   семейството  да не е многочленно.

За да разведря досадната  мокра тема -
gadamer,не забравяй коледната украса на ..... мъжката тоалетна  Laughing
http://artandblog.com/artandblog/?p=5818

# 294
Имате ли идея от къде да си купя/поръчам удобни кресла за трапезария до около 200 лв./бр.? Иска ми се за Коледа да са вкъщи. Мисля за икейските Nils или Esbjorn, но не мога да ги видя и пробвам.
И на мен много ми харесват Esbjorn и Stockholm, та последния път направо щяхме да  купуваме. За съжаление и на мен, и на мъжа ми ни бяха страшно неудобни подлакътниците. Той хареса (т.е. удобен му беше Wink ) Nils, но не мога да се реша за него, не ми допада..........и си седим на сгъваеми столове, та и мен ме интересува откъде си купувате удобни столове и кресла, препоръчайте. П.П. Много удобни ми бяха Norrnas,  толкова удобни, че чак взех да ги харесвам на външен вид  Laughing, мисля даже, ако не намерим скоро нещо да взема от тях.
П.П. bb6, чудесни идеи, всеки истински мъж ще се зарадва на такава украса Simple Smile !

# 295
Украсата за тоалетна е много симпатична.Simple Smile

Ние наскоро се сдобихме с това Mellby кресло от Икеа.Ще го снимам пред камината като я изчистя. Mr. Green

# 296
  • вятърничава
Украса с еленчета не препоръчвам за мъжка тоалетна!
 #2gunfire

Красиво и полезно
http://i0.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2014/11/DP3.jpg
http://i2.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2014/11/DP14.jpg

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 14:13 от bb6

# 297
  • Варна
Stef4o, точно това ме тревожи, че Esbjorn са повече красиви, отколкото удобни, а май не съм склонна да жертвам удобството. Иначе, по външност без колебание избирам тях. Чудя се за Нилс - ако дам на шивачка да ушие калъфи 1. Дали ще се справи (вече нямам вяра на никой, че ще си свърши работата, толкова си напатих) и 2. Дали ще придобият малко по-елегантен вид.

# 298
  • софия
На всякаква лампа ли може да се сложи лед енергоспестяваща крушка?

# 299
На всякаква лампа ли може да се сложи лед енергоспестяваща крушка?
Mисля,че не.

Общи условия

Активация на акаунт