Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 420

Губиш се напоследък и тук съвсем умряхме откъм цветове  Hug

Малко красоти:

1..., 2..., 3..., 4..., 5...

# 421
ето една красотийка и от мен
ЦЪК

# 422
  • Варна
Veniz, много ти благодаря. Масата на Каре дизайн е продадена.  smile3515 Казаха ми да се обаждам от време на време и да питам за такива маси. Но аз май ще си направя до тогава. Нищо не ми се получава лесно.  Tired

# 423
ето една красотийка и от мен
ЦЪК

Перфектен интериор в любимите ми цветове.

Ето и един подобен, малко по-ярък. http://www.husmanhagberg.se/alla-bilder/?objectid=OBJ29297_1377933292

Погледнете и извънземното в банята http://pics1.objektdata.se/_cache_/29297/SFD59CCDB4FD4C5433B9A45 … CCF412FA6C2_x.jpg

# 424
От шкафчетата в спалнята ме заболяха очите Laughing

За търсещите столове - в последната брошура и сайта на Айко има доста модели Peace

Разгледах най-накрая дома на ДХЗ.
Къде? Аз видях само една снимка на едно многообещаващо ъгълче, нищо повече.
В дъното на тази снимка се вижда някакво друго помещение с повече цвят (за любителките Laughing), какво е то?

# 425
Еее,днес се прибрах с бял килим  newsm78 Ще падне чистене обаче,с тази каминааа!Имаше един бял с разни завъртулки в кафяво,чудих му се много!Както и на чисто кафявия и след 2.30ч,след натиск от ММ да побързам си тръгнахме с бял  Mr. Green

Аз как мога да видя снимките на ДХЗ,снощи чакалих около 1ч,да ги отключи,но...
Много е неприятно така,като четеш 1-2страници коментари за нещо,а не можеш да го видиш,нали???

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 17:08 от hrisi74

# 426
  • София
Не се сдържах - знам, че много от вас харесват такива мебели и поствам този - хубав е, наистина!  Wink

http://olx.bg/promo-tsena-420-lv-starinen-shkaf-unikat-i32406779

# 427
ДХЗ, и аз се нареждам на опашката на мамите изказващи съжаление, че не са видяли снимките на жилището ти. А напънат е толкова голям, поради хубавите отзиви на мамите дизайнерки.Ако не ти е досадно били казала как можем да ги разгледаме тези снимки.

# 428
ДХ3, за съжаление вчера много набързо прехвърлих снимките, но щом ще пускаш отново, търпеливо ще чакам. Много хубав дом! Щях да ти пиша, че трябва само да сложиш още картини по стените, но после прочетох, че ги имаш, но мъжът ти те бави. Simple Smile))))) Няма такова нещо, да запрята ръкави! Имаше една снимка от къта с дивана в посока ъгъла между трапезарната маса и прозорците - виждаше се креслото, камината и отзад стената с картинките. Ами изглежда толкова завършено и приятно!!
Момичета,малко помощ: искам да си претапицирам оригиналните столчета към трапезарната маса.
...
Ето снимка на масата отново:
http://media.snimka.bg/s1/4089/034422433.jpg?r=0
Точно този ракурс имах предвид. Много добре седи с картинките. Peace

За столовете предлагам зелени, без да са шарени:
Скрит текст:

# 429
А къде има такива зелени столове?

# 430
Зелени съм мислила и ми харесва,в Икейския стол има зелени ивици.
 А според вас персийски килим дали би отивал,много ги харесвам,но е малко деликатно с тях?

# 431
А къде има такива зелени столове?
Ами тя казва, че иска да си претапицира вече съществуващите столове. Wink Търсим плат значи, не цели столове.

А иначе могат да се направят калъфи и за икейските Nils. Или при шивачка, или онлайн - от сайтове като bemz например, ако ви устройва.

# 432
Ех, пак не успях да видя снимки. Момичета - Гадамер и ДХЗ, моля ви, дайте някакви линкове, пароли, каквото и да е  Praynig!
Лейди, аз съм от Стара Загора. Вярно имат хубави маси в този магазин. Ще мина тези дни и ако има нещо интересно ще снимам (ако не си намеря фотоапарата ще се наложи да рисувам  Grinning).
ДХЗ, много ми допада идеята за точно такива зелени столове. Кътчето с масата за хранене много хубаво!

# 433
# 434
Gadamer, DHZ - прекрасни снимки! Много ме радват красиви домове. А пейзжът от балкона на Гадамер е върховен. В пряк и преносен смисъл. В София такова кътче е безценно.

Общи условия

Активация на акаунт