Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Пижамка, важното е да се вдъхновяваме Peace

Ох, не харесах нито едно от двете жилища, нито това на Елена Едикояси, нито лондонското. Напънах се за това в Лондон, поне нещо малко да харесам, ама не и не...
Бездушно ми е Confused

# 526
  • Варна
Дамм така е, интересно ми беше, че дизайнерското студио закупува имота осъществява ремонта и след това продава жилището, така че е обяснимо малко шоурумското звучене.

Впечатли ме качеството на изработката и паркета. И цвят и подредба и големина на паркетините - с една дума искам го!

# 527
Някой е чел нашата тема. Или е писал в нея много активно Laughing Сиво, тюркоаз...
И на мен не ми допадат двата последни апартамента. Тъмно, студено. Първият като бункер, вторият като пещера, пък цапнато нещо шарено и странно Rolling Eyes
Май като стигнем до ремонт, пак беличко ще си направя всичко, пък нека е демоде Blush

# 528
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен не ми харесва първото жилище от сп. Ева, макар че зор заман мога и да се прежаля, ако ми го подарят  hahaha Лондонското обаче много ми харесва, макар че го намирам за ергенско/мъжко жилище или най-малкото за хора без деца, за които семейният уют е нещо второстепенно. Прилича малко на луксозен пентхаус на 5-звезден хотел, в който се прибираш да преспиш след дълги партита и наситен социален живот. Паркетът, килимът в хола и осветителното тяло на тавана, сините клесла, цветовата гама са  Heart Eyes Heart Eyes

# 529

Много ми хареса първия стол, къде да си намеря такъв/подобен

В събота постоях на тези в Лейзи също много ми допаднаха. Дали сте ги срещали някъде?

Елена Теодосиева отдала почит с черно бели снимки на разни знаменитости и на себе си и мъжа  редом също в черно бяло.
Сега като гледам нейната бетонна стена и толкова черно вече не съм сигурна дали я искам. Ако я видя още 3 пъти съвсем ще ми се комерсиализира. (днес не съм в настроение)

# 530
  • Варна
...
Някой е чел нашата тема. Или е писал в нея много активно Laughing Сиво, тюркоаз...

Това не го разбрах newsm78

# 531
  • вятърничава
Колко често сменяте интериора си основно?
Не говорим естествено за възглавнички и акценти.

# 532
  • sofia

Сега като гледам нейната бетонна стена и толкова черно вече не съм сигурна дали я искам. Ако я видя още 3 пъти съвсем ще ми се комерсиализира. (днес не съм в настроение)

Ние в мазето имаме подобна стена, просто е неизмазано и стои бетона. Тавана и трегерите също са "натюр" бетон. Като видя подобно нещо и все ми изниква мазе, като асоциация и изобщо не ми харесва.

# 533
  • Варна
Колко често сменяте интериора си основно?
Не говорим естествено за възглавнички и акценти.

Аз лично, когато стане необходимо - при нужда от освежаване на боя или смяна на тапети, счупени плочки, мебелите също, мога да ги освежа с претапициране или ако са счупени ще трябва да ги сменям, съответно ме спохожда идеята да пребоядисам и се започва....

Но основна смяна - изриване на всичко и започване на ново не съм правила след първоначално нанасяне.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 11:56 от Doris

# 534
Този тапет със "суров бетон" е прекалено натурален. Когато определен елемент е предвиден да остане на видим бетон изобщо не изглежда по този начин. Изпълнява се с максимална прецизност,  състав на бетона с намалена едрина на добавъчния материал и специални кофражни форми. Мисля, че pina преди време беше показала снимки от Япония на цяла сграда с видим бетон - ами нищо общо с неравни повърхност и стърчащи армировки , като на този тапет.
Попаднах на една мазилка имитираща видим бетон, доста прилично.
Ако някой проявява интерес:
http://www.colorsystems.bg/bg/details/be3ba8f

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 12:59 от pep_si

# 535
  • Варна
Аз харесвам открития бетон, но според мен си иска пространство, не го възприемам добре в стая 3/3.

# 536
Влизам с въпрос и много се надявам да ми помогнете! Не мога да повярвам колко трудно е да се намери Едноцветен килим размер 90/140 или подобен, но задължително в цвят " Пистачио", "Горчица" или както там всеки си го представя Wink Минаха през очите ми стотици килими, но все още не мога да открия това елементарно на пръв поглед нещо Sad

# 537
Влизам с въпрос и много се надявам да ми помогнете! Не мога да повярвам колко трудно е да се намери Едноцветен килим размер 90/140 или подобен, но задължително в цвят " Пистачио", "Горчица" или както там всеки си го представя Wink Минаха през очите ми стотици килими, но все още не мога да открия това елементарно на пръв поглед нещо Sad

Пистакио е яркозелен, а горчицата е доата по-жълта... 33uu
Виж онлайн в този сайт, има безплатни доставки до БГ: http://www.carpetvista.com/carpets/Handloom/carpet_210176-Handlo … -_Dark_Green.html

# 538
И на мен не ми харесват двата интериора,макар да отдавам нужното внимание на детайлите в лондонското жилище.Перфектно изпълнение.
Като цяло ми е тъмно на мен,както знаете..Simple Smile

Барба,идеята за зелени столчета започва да се избистря.)))

# 539
  • вятърничава

съответно ме спохожда идеята да пребоядисам и се започва....

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт