Работа, CV-та, HR-и, съвети - 40-та тема

• 71 659
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря за отговорите  Hug
Доста неща ми се изясниха и за да не продължавам със спама, преминавам да чета в другата тема, мерси  Hug
Вчера на интервюто не бях впечатлена, мизерни пари, в мизерно магазинче ... отказах се  Tired Верно, че е за 4 часа, на това и осигуряват /в случая малко пари за песия  Joy/ , ама по графика, който казаха, че ще се работи, часовете бяха малко повече, а и събота и неделя също ще бачкаш по цял ден  ooooh!
Търсенето продължава  Mr. Green

# 691
бях на две интервюта - дано поне от едното да се обадят...

# 692
И аз така бях на 3 срещи, вече не знам да се надявам ли не ли  Praynig Hug

# 693
ще се надяваме - без работа не може...

# 694
ще се надяваме - без работа не може...
Peace
Успех!

# 695
  • КиТ
Много весела обява:
ОТЛИЧНИ компютърни умения, шофьорска книжка. Кандидата трябва да умее да е контактен, съобразителен,с по-богат житейски опит, да може да шофира добре, да ходи в командировки. Търсим кандидати без малки деца и такива които да нямат проблеми дълго време да отсъстват от къщи. Задълженията му основно ще бъдат да пише документи, таблици, да говори с някои от доставчиците, да разнесе мостри. Моля да ми се обадите на тел. 0884810104, нямам време да отварям имейли. Благодаря!

Thinking Crazy

# 696
Брей, какъв зает работодател!!! Няма време за имейли, но има време за телефонни разговори Thinking

# 697
Бях на интервю  Crazy Няма такъв работодател ви казвам. Тази жена не говореше, тя викаше докато се опитвахме да разговаряме Shocked нареждаше всички от офиса, че били некъдаръни, с един принтер не можели да се оправят! А м/у оплакванията и от асистентите, разбра, че и моето място не е там  Mr. Green Направо ми каза директно защо не си гледам детето, а съм тригнала работа да търся Shocked или да си намеря такава за 4 часа, за мога да си гледам къщата, да готвя и чистя и да си взимам спокойно детето от ясла. Ометох се по най-бързия начин, но в психичесто ми състояние белега от срещата ми с тази жена ще отеква още дълго време  Mr. Green
Оставам без коментар .... но горко на този, който почне работа там  ooooh!

Успех на интервюрианите до сега  Hug

# 698
  • София
Брей, какъв зает работодател!!! Няма време за имейли, но има време за телефонни разговори Thinking

То ако не може да работи на компютър и отварянето на мейл му отнема половин час... Но обявата е... нямам думи!

# 699
Направо ми каза директно защо не си гледам детето, а съм тригнала работа да търся Shocked
И аз нямам думи. Само мога да кажа, че е жалко и тъжно, че има такива работодатели, особено жени, които да кажат тези неща...

# 700
  • КиТ

То ако не може да работи на компютър и отварянето на мейл му отнема половин час... Но обявата е... нямам думи!

Съгласна ....
А като видя обяви написани с главни букви изцяло ,ми призлява  Shocked

# 701
  • София
А Клаянт Екс говори ли ви нещо? newsm78
Днес бях в една агенция на интервю, но явно знаех повече от момичето за компанията, от колкото тя за нея. На въпросът ми: каква е тази компания по народност? В смисъл- американска, полска, френска.....понеже търсят човек с 2 езика. Thinking Девойката ми отговаря замислено, че не знае точно и за да не е без отговор ми изстрелва: Ами, международна! Joy hahaha
Отварям им сайта сега- ми БГ компания било!
Е че, срамно ли е вече да кажеш, че е българска компанията/фирмата?! ooooh!

# 702
И днес бях на следващата среща, по обява от Кариерен център, доста изненадана бях но ще видим, вече не смея да се надявам , какво ли толкова странно беше в СВ2 страници както е моето - било кратко  Close

# 703
  • КиТ
Моето е 3 страници  newsm78 Peace

# 704
И моето е две страници. По принцип знам, че е добре да се включва основно това, което е релевантно към обявената длъжност, за която подаваш документи.

Общи условия

Активация на акаунт