Работа, CV-та, HR-и, съвети - 40-та тема

• 71 637
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • София
"Кратко" може да бъде приемано и като "с недостатъчен опит".

# 706
  • Лутаща се
Много весела обява:
ОТЛИЧНИ компютърни умения, шофьорска книжка. Кандидата трябва да умее да е контактен, съобразителен,с по-богат житейски опит, да може да шофира добре, да ходи в командировки. Търсим кандидати без малки деца и такива които да нямат проблеми дълго време да отсъстват от къщи. Задълженията му основно ще бъдат да пише документи, таблици, да говори с някои от доставчиците, да разнесе мостри. Моля да ми се обадите на тел. 0884810104, нямам време да отварям имейли. Благодаря!

На мен пък тази обява ми допадна.
Много ясно и точно са написани конкретните изисквания. Няма да се губи времето на хора, които не отговарят на тях да ходят на интервю или да звънят по тел.
Аз отговарям на тези изисквания. Дъщеря ми е голяма, активен шофьор съм, не ми е проблем да ходя в командировки и с таблици и документи се оправям перфектно. Ако и заплащането е добро бих работила по този начин.
Аз вече работя де, говоря по принцип.
Не че работата много ми допадна. Не е предизвикателство за мен и ми се струва, че след няколко месеца ще ми доскучее. В програмата "влязох" точно за половин час. Другите специфични неща ги уча в процеса на работа, но до две седмици ще правя всичко автоматично. Леко съм разочарована, очаквах нещо малко по-различно. Но заради работното време поне лятото със сигурност ще работя на това място.

# 707
Така написана, за мен обявата е непрофесионална, неграмотна и дискриминационна.

# 708
  • София
Момичета, един тъп въпрос ако може  Embarassed
 Регистрирах се в jobs.bg и чрез бутончето в дясно на самата обява "Добави в моите обяви" си запазих няколко. Но не виждам откъде да ги отворя пак от самият профил?
Дано ме разбрахте  Simple Smile

# 709
Момичета, един тъп въпрос ако може  Embarassed
 Регистрирах се в jobs.bg и чрез бутончето в дясно на самата обява "Добави в моите обяви" си запазих няколко. Но не виждам откъде да ги отворя пак от самият профил?
Дано ме разбрахте  Simple Smile

Влизаш в Маят акаунт, после цъкаш на Бележник и там излизат  Wink

# 710
  • София
F.a.t.e   bouquet Simple Smile

# 711
Инструктор за децки часове Йога, Модерни таци, Балет и дуги   Laughing

# 712
  • София
 Joy Dai4eto  Joy
Честно казано не съм от хората с много високо самочувствие и категорична вяра в себе си и все съм склона да се самокритикувам и да подлагам до известена степен възможностите и претенциите си под въпрос, но направо съм изумена от количеството народ с толкова високи претенции, самочувствие и нереална оценка за себе си, че просто са комични и несериозни. Та по този повод като видях поста на Dai4eto, се сетих за Fate и Сабина  Joy
Ако някой го интересува, ходих до ДБТ-Изток, поинтересувах се от тези обяви дето ги бяха обявили и ме интересуваха, дадоха ми контакти и пуснах CV, пък... ще видим. Фирмата се оказа Агенция за подбор на персонал.
 Искам да ви питам - Какво означава за вас "да владее английски/немски/френски...." като няма упоменато определено ниво (А1...В2 и т.н), нито определения като "много добър" и т.н?

# 713
Според мен става въпрос за Б1-Б2 ниво, даже по-скоро Б2.

Днес има хубави обяви в джобса. Има в ЛИЛИ
и още една ми допадна

Звучат добре.

# 714
  • България-Швейцария
Някой да има повече информация за тази фирма, извън това, което пише в jobs-представянето й?
Моя близка кандидатства по една от техните обяви, рядко има търсене за подобни специалисти, много ми се иска да се получи, дано и компанията е читава.

# 715
Аа, и мъжът ми кандидатства по една тяхна, ама още не са му са се обадили. То преди 2 дни беше, де.  Laughing

# 716
  • България-Швейцария
Пресни са обявите, имат доста в момента.
Хубавото е, че са за широк диапазон дейности и не са напомпани с излишни изисквания, където не са необходими.
При техническите позиции видях обявен и размер на годишна заплата, а това е рядкост.
Тя не кандидатства за такава де, да видим Simple Smile

# 717
Aaaaу, не бях забелязала заплатата. Ако току-виж му се обадят, пък не думай да го вземат  Laughing, с тая заплата ще ми купи нов фотоапарат  Laughing

# 718
Хахах, случвало ли ви се е да ви звъннат за интервю по обява, за която сте кандидатствали преди месеци?  #Crazy
Аз вчера много се шашнах, защото някаква дама ми звъни и ме кани на интервю "след един час" и казва името на фирмата. Аз си спомних, че това е било много отдавна, а и от 6 месеца съм на новото си работно място, значи още преди това съм кандидатствала. Да не говорим, че ме поканиха на интервю след час  Shocked

# 719
  • Пловдив
На мен днес ми се случи да ме поканят на интервю по обява от края на ноември.
Еее срещата е за утре поне, не е за след час. Да видим...

Общи условия

Активация на акаунт