X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Много ми хареса Невена. Heart Eyes
Само прическата й е отврат. Sick

# 661
  • София
Цоп и ледът се спука. Не ми хареса на мен.
Не че Лили Иванова ми харесва.
Обаче нещо в повече ми дойде силовото.

# 662
За Невена - Aquarius, за Михаела тази песен - щеше да им се получи чудно
Невена много пее, само дето тая песен е ужасна Sad

# 663
Сега се сетих на кой ми прилича Невена тази вечер- на Етиен Леви. Ужасна прическа, пак да кажа.

# 664
Сега се сетих на кой ми прилича Невена тази вечер- на Етиен Леви. Ужасна прическа, пак да кажа.

Joy Joy Joy

# 665
  • Луната ни пази
Мерида, много, много ме разсмя!  Joy Joy Joy

# 666
  • София
Предизвестен провал за Sweet16 - пак беше гангста-нига-крясъци-вопли. Не се пее така това парче. Тук трябва кристална блендичка, прозрачна като ледена висулка. Децата ми седяха нащрек досега, за да чуят парчето, което им е любимо. Потресени са и двамата, и безкрайно разочаровани.
От журито само Саня им каза истината, другите хвалят наред.

Невена - много добра, както обикновено.

# 667

Кажете после,че преувеличавам. Само мустака й липсваше.

# 668

Айде стига бе Mr. Green Спрете се много е добра Невена bowuu

п.с. Стайлинга на всички е дело на знаете онази Кремена ножица,фризьорка ли там  Mr. Green

# 669
Пффф, бе ментори - не бива тези дечурлига да ги карате да пеят такива песни - то трябва да си малко по-зрял, вече да си преживял нещо, да имаш в душата някаква тъга, за да може да го изпееш  това и да не звучи  смешно и нелепо - иначе е само врясък до небесата  ...  т.е. диапазон, де   Wink

# 670
Пинко,аз вече казах, че Невена изпя песента много добре. Най-добрата тази вечер. Но вида й беше ужасен. Особено с тази прежда. #2gunfire. Млади, хубави момичета-зорлем ги загрозяват. Тази с ножицата е много извратена. Tired

# 671
За мен най-хубавата версия на "Осъдени души" е само иснтрументала с китарата - както е в самия филм. Но аз съм леко пристрастна - това е един от най-любимите ми филми и тази музика в него трепти с толкова безгранична мъка и отчаяние, че не ми се върза със силовото (но иначе вярно) изпълнение на Невена.

# 672
Тази вечер не ми хареса Кристина, "нещо не ми достигна"  Laughing

Допълвам се - много грубо от страна на Заки!

# 673
Не мога да гледам тази 14-15 годишна девойка с тази песен. Меко казано ми е гнусно.
Не мога да отрека, че пя хубаво, но не трябваше с тази песен.

А така, Заки го каза.

# 674
Добре как може да говорят за сексапил при 15годишна?

Общи условия

Активация на акаунт