След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 24 418
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Ясеминката е ... доста зле  Whistling

# 16
Кате, пропуснала съм поста ти, извинявай  Praynig Съгласна съм, че не е ПР, но слуховете излизат много режисирано. Наближава старта на ШМ и започват снимки с кифли и щастливи физиономии, недомлъвки за раздяла с недолюбвана от феновете Зъбла......Този филм май вече сме го гледали  Sick Ако наистина са се разделили, това не е от вчера, те не са засичани заедно от август, защо чак сега излиза наяве? При него наистина всяка стъпка е подчинена единствено на желанието да се наложи и успее, амбицията му започва да прилича на мания. Сигурно съм крайна, но това са моите размисли, без страсти  Laughing

# 17
  Тери Благодаря за поредната тема ! Винаги на високо ниво !  newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

Благодаря и на Ирка за преводите на така "актуалните " ЯмКери

То малко съм като грамофонна плоча Mr. Green , ама пак да кажа  Mr. Green

За мен статиите в момента са ПР . Не са разделени  Peace
Започва другата неделя ШМ-то . Търси се отново тийн таргет групата . Както се видя от  снимката с прегърнатите Ясемин и К.Б ще се търси отново някаква измислица за "химията" между любовните двойки
Защо К не беше прегърнат с Бурджу ? Съзнателно ни се насочва вниманието за голямата любов на Йит и героинята на Ясемин Peace И както много пъти сме обсъждали тук , К. в момента за новата роля ще е много по "вървежен " и интересен , ако не е обвързан в реалния живот с никой . Днес ще има статии по всички медии , че са разделени , ще тръгне сериала , ще се види на къде отиват работите , после пак ще излезе  статия , че не са разделени  и т. н. докато свърши ШМ . Все пак виждаме възрастта на "върлите "фенки - трябва с нещо да бъдат отново върнати в играта  Joy Joy Joy Въпроса е , защо това  нещо е пак същото нещо  hahaha hahaha hahaha

# 18
Честно казано тез снимки и засичания си бяха чист Пр ама като се видя че зъбла не се обича и така да замажат очите ама аз ще му видя химията.
Лека нощ ви пожелавам. Hug

# 19
То химията им на Яскера е като на умрели риби  Laughing Laughing Laughing
Нема им се получат нещата, не и в тази конфигурация  Whistling

# 20

Stop

То химията им на Яскера е като на умрели риби  Laughing Laughing Laughing
Нема им се получат нещата, не и в тази конфигурация  Whistling
+1
 ШО повече ме кефи.  Mr. Green

# 21
тия са толкова жадни за рейтинг, че почнаха да пускат всякакви тъпи клипове  Mr. Green Застанал ми К.Б пред камерата и ми се прави на Ийт  Mr. Green

# 22
Тери, как ги нареждаш  hahaha hahaha hahaha hahaha
На мен ми е по-интересно в понеделник какво ще покаже рейтингът, от колкото серията в неделя.  Mr. Green

# 23
тия са толкова жадни за рейтинг, че почнаха да пускат всякакви тъпи клипове  Mr. Green Застанал ми К.Б пред камерата и ми се прави на Ийт  Mr. Green
+1  Peace

# 24
То изгледахме първи епизод в разни клипченца.. Tired

# 25
Сори ама Иийт е същия като Керем Сайер.. Никаква разлика не виждам... ooooh!

# 26
От колко часа ще е, знае ли се?

# 27
От колко часа ще е, знае ли се?

у прайм тайма  Mr. Green

# 28
Такива напъни за рейтинг, а какво стана? Урфайъм Езелден и той почна добре, ама падна  Mr. Green И сега пускат разни клипчета дето ми застанали актьорите седнали пред камерата като за интервю и ми се правят на героите си. Еми тъпо е. Някои сериали си вървят и без такива клипчета и без излишни драми по вестниците  Mr. Green

# 29

Бюрсин в размисъл: Ще го бъде ли ШМ или не? Какво още да измисля? Събирах се, разделях се, дали да не взема да се оженя?

Общи условия

Активация на акаунт