Отговори
# 345
  • София
Това е тотална липса на елементарно възпитание и чисто и просто грубост, особено пък проявена към дете, загубило в невръстна възраст майка, което на всичкото отгоре проявява и завидни резултати в училище, при това елитно и всеки здравомислещ родител би бил доволен, ако детето му изрази такива предпочитания за приятелство.

Пожелавам от сърце успех на това момиченце.

# 346

newsm78 Така и не разбрах автоджамбазин, автокрадец ли значи...

Дааа

# 347
Зачетох се в писанията на авторката на темата и попаднах на това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777593.msg28286753#msg28286753

Този разказ - за врачките и гадателките, за часовете при Краса, Пепа и разни подобни особи, с правилния извод накрая да не се вярва на тях току-така - та, този разказ, питам се, дали изявява интелектуален потенциал, дали е много по-възвишен от приказките на средностатистическия обитател на презрения квартал "Надежда"? Говоренето на живеещия в "Младост" много по-различно ли е от това на живеещия в "Надежда"? Аз езикова и мисловна пропаст не виждам.

# 348
Зачетох се в писанията на авторката на темата и попаднах на това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777593.msg28286753#msg28286753

Този разказ - за врачките и гадателките, за часовете при Краса, Пепа и разни подобни особи, с правилния извод накрая да не се вярва на тях току-така - та, този разказ, питам се, дали изявява интелектуален потенциал, дали е много по-възвишен от приказките на средностатистическия обитател на презрения квартал "Надежда"? Говоренето на живеещия в "Младост" много по-различно ли е от това на живеещия в "Надежда"? Аз езикова и мисловна пропаст не виждам.
И аз им гледам постовете винаги на такива особи с претенции.

# 349
  • София
Ох, откъде го изровихте това, признавам силно ме зашемети този напън на авторката  Joy

# 350
Каквото и да пишете и каквито и да се изкарвате, факт е, че живеем в абсолютна гнус и кочина.
Тук всяка е най-красива, успяла, велика, с най-най-най деца и съпруг.
А като излезем от БГ мамма всички газим кални улици с дупки, кофите преливат от боклук, независимо от квартала или града, колите (Лади, Фиати, Мерцедеси и Q7) са паркирани върху тротоарите и това не прави впечатление нито на "тъпата продавачка", нито на "умната професорка".

Много хляб има да ядем докато се научим да оценяваме Човека срещу нас и делата му, а не професията, дрехите, града и квартала. 

http://zaplatomer.bg/bg/statistics.php

И малко снимки:

# 351
Пълната мизерия май е навсякъде , а Дами /професорки / ?
Или не виждате нищо извън собствените си апартаменти .
Свалете розовите очила . Confused

# 352
Темата, че удари тавана - удари го. Но ако всички мами на принцеси и принцове от престижните и хай квартали, барабар с хай професиите си (щото то например офис мениджър у стъклената сграда на Цариградско си е хай как и да го гледаш - това лукс офис, това лаптоп на бюрото, то даже шефа и кожен диван има, много е различно от продавачка, класи народе) се замислят как по тяхната логика едно парижанче от Шанз-Елизе ще погледне на нейното софиянче от Оборище .... извинете, тук вече получавам спазми и ще спра...  Laughing

# 353
  • София
Ами зависи от гледната точка.
Аз виждам прекрасни места и не мога да кажа, газя кал, паркирам на тротоари и пешеходни зони, кофите ги извозват редовно, редовно почистват тротоарите, надлежно облицовани с плочки, изобщо трудно мога да се включва в такова становище за заобикалящата ме действителност.
Е, винаги може и още, разбира се, но, все пак аз ще се придържам към златната среда.

Аз общувам с достатъчно чужденчета, включително и парижанчета, между другото и нямам никакъв проблем с комуникацията и приятелските отношения нито с парижанчета, виенчанчета, миланчанчета, римлянчета, лондончанчета, япончета, та чак до американчета, латоноамериканчета, гърчета, турчета, русначета, монголчета, та чак до селянчета, циганчета и обикновени гейчета.

Широтата на мирогледа е хубаво нещо. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 17:58 от Azzy

# 354
  • София
Още в първия си пост бях писала за умствения капацитет на авторката. Прочетох за посещенията при врачките и я попитах и за това. Но нещо не ни удостоява с внимание - явно не и харесва нашето мнение.
Странно ми е как се купува апартамент без да проучиш квартала предварително. Имам близки приятелки брокерки и от тях знам как хората проучват, разглеждат и мислят. Нали купуваш апартамент уж за дълго време. Не е някаква тениска за 5 лв.

# 355
Темата, че удари тавана - удари го. Но ако всички мами на принцеси и принцове от престижните и хай квартали, барабар с хай професиите си (щото то например офис мениджър у стъклената сграда на Цариградско си е хай как и да го гледаш - това лукс офис, това лаптоп на бюрото, то даже шефа и кожен диван има, много е различно от продавачка, класи народе) се замислят как по тяхната логика едно парижанче от Шанз-Елизе ще погледне на нейното софиянче от Оборище .... извинете, тук вече получавам спазми и ще спра...  Laughing

Като на бг счетоводителка към син на работник на поточна линия или просто селянин. Tired

# 356
Като на бг счетоводителка към син на работник на поточна линия или просто селянин. Tired

Ами не е ли тъжно някак си  Laughing

# 357
  • София
Никак не е тъжно, много отдавна е ужасно забавно.

# 358

Допускат ли се селянчета да пишат в темата на счетоводителка?  newsm78

# 359

Допускат ли се селянчета да пишат в темата на счетоводителка?  newsm78
Най вероятно Не.
Значи ако се засечем на пясъчника в София , трябва да се питаме кой е селяк и кой професор и да се групираме по произход , професии и на коя мъжа и е по по най .. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт