Отговори
# 750
  • София
Сестро, за 1909 публикации трябва да знаеш, че в нашия малък кокошарник си има традиции и ред.
Не, че не адмирирам завоя на темата, но космите са с предимство пред красотата, след като сме се дърпали за опашките минимум 100 страници.
И там вече постигаме консенсус, с малки изключения на разни аристократични особи, които нямат по рождение нито един косъм по телесата и ние, които се подлагаме на щавене редовно се вдигаме като един на революционен протест в името на тази вселенска несправедливост.

# 751

Абсолютно са смешни както претенциите за обособена среда в някои квартали, така и противопоставянето на Люлин-Младост. Щото са все тая.

Точно същото твърдя и аз през цялото време.

Непрекъснато го виждаме около нас, колкото е по-грозна една жена и не става за нищо, толкова е с по-големи претенции и елитна Mr. Green
Аз като мъж да те светна, че грозни жени няма. Има неподдържани, което е различно. Също така няма жена, която "да не става за нищо", това е много грозен израз и дори и да може да се използва по адрес на някои мъже, не може да се каже така за никоя жена. Всяка жена "става" да бъде майка например.

Е, принцеси са само ССФ, родени или живеещи в Източните квартали и Лозенец, това стана ясно, но всички не могат да са принцеси, пък и мъжете рядко искат да живеят с принцеси, за сведение.

# 752
Аз съм в Божурище. Тръгнах в 8, без кола. След 3 минути съм в офиса до The Mall

Съседите са важни, а твоите  - прасета в буквален смисъл.  Не са дори работническа класа.

A ти знаеш това, защото???? Може би си ми съседка? ooooh!

Има лоши хора, има и добри, приятни, с професии (архитект и HR живеят до нас, едната им дъщеря е в Канада, другата във Фарма компания), срещу нас има инженерно семейство, зад нас проектант, семейство счетоводители. Има и доста хора със собствен бизнес. Има и по-простовати--продавачка в местния магазин и мъжа й общ работник. Добродушни са иначе. Има и по-дръпнати. Има и мега богати, с които не се говори.
Нищо различно от един блок според мен, независимо къде е.

Цитат
Три дена път с преспиване в Изток.

фен съм ти  Joy

# 753
  • sofia
Скрит текст:
Стига с това обсъждане на квартали де - темата беше за друго.
Има ли тук някой, които живее в затворен комплекс, за да направи съпоставка с Обеля и Надежда, м?
Какво има толкова да му разсъждавате, където е по-евтино - там се стичат по-ниско образовани хора, където е по-скъпо - там отиват по-високо образовани хора. Познавам хора, които живеят в къщи тип малка прогимназия и сбръчкват нос от погнуса, само като чуят за някой, които живеел в Изток, и съответно децата им учат в частни училища със себеподобни, за останалите е Младост и реномираното 125-то училище. Simple Smile

Това по дифолт, така ли?!  Mr. Green
образован=богат, необразован=беден  Joy

Ако не затъваме в частни случай - абсолютно е вярно!
Само не забравяйте, че и сред богатите и образовани има простаци, които в ролята си на съседи мога да ви стъжнят живота.  Simple Smile

# 754
Оф, стига де, и до грозните жени ли стигнахме. Те кои квартали обитават?  Mr. Green

Селските много ясно, ти пък...В Младост, в Изток и в центъра грозни хора няма. Няма тъпи, няма работници, няма простаци.....

Манастирски и Малинова престижни ли са?  Joy

# 755
  • Once there was a Hushpuppy...
Сестро Azzy - простете невежеството ми smile3511 smile3505 newsm51

# 756
Има ли тук някой, които живее в затворен комплекс, за да направи съпоставка с Обеля и Надежда, м?
Какво има толкова да му разсъждавате, където е по-евтино - там се стичат по-ниско образовани хора, където е по-скъпо - там отиват по-високо образовани хора. Познавам хора, които живеят в къщи тип малка прогимназия и сбръчкват нос от погнуса, само като чуят за някой, които живеел в Изток, и съответно децата им учат в частни училища със себеподобни, за останалите е Младост и реномираното 125-то училище. Simple Smile

Това по дифолт, така ли?!  Mr. Green
образован=богат, необразован=беден  Joy

Е, как ще е вярно?

Знаеш ли какви заплати вземат учените в БАН? А са доста образовани. А в Университета? Един автомонтьор вероятно взема 3-4 пъти повече. Аз затова хич, ама хич не подценявам съсловието на последните. И не си виря носа много. Нищо, че имам разни научни звания.

# 757
Да, бе Нино как да не можеш да вземеш отношение Shocked
Всеки ден се възмущаваме от поредните кифли в Клю-то набедени за Мис-ки и кви ли не красавици Peace А, забравих и за елитни мадами...
Я, пак си помисли дали не можеш да взимаш отношение.....

Ако искаш нещо лично да ме питаш, с удоволствие ще ти отговоря на ЛС, щото не усещаш ли, че верно много заби.
Иначе нямам спомен да съм запозната дори и с настоящите носителки на мис-каквот-се-сетиш, камо ли това да е част от ежедневните ми интереси и забави тук. Съжалявам, но наистина не мога да взема отношение.

Ако искаш да си говорим по темата къде и в кой квартал има най-много миски и биха ли те повлияли на чедата и квартала ни, това е друга работа, но се опасявам, че пак няма да мога да се включа.

# 758
  • Once there was a Hushpuppy...
Нино, сигурно съм се объркала, защото все те виждам да пишеш в Компроматната Confused
А, за лично нещо и дума да не става Crazy

# 759
Объркала си се, определено.  Peace Даже рядко пиша там, особено сравнително.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:47 от NinoTino

# 760
  • София
Нали ще позволите, обаче аз да мисля, че разлика има.
Или веднага да започна да се чувствам леко неудобно.

# 761
  • София

Това по дифолт, така ли?!  Mr. Green
образован=богат, необразован=беден  Joy

Е, как ще е вярно?

Знаеш ли какви заплати вземат учените в БАН? А са доста образовани. А в Университета? Един автомонтьор вероятно взема 3-4 пъти повече. Аз затова хич, ама хич не подценявам съсловието на последните. И не си виря носа много. Нищо, че имам разни научни звания.

Затъваш в изключения, което е тъпо, разбираш ли - действието е тъпо, а не че ти си. Никога не се защитава теза с изключение от общото, златно правило. Naughty

# 762
 Ясен Нешов, нима цели социални групи (учени, учители, интелигенция) са все изключения?

# 763
Най-нормалното нещо е да има по-хубави и по-лоши квартали, по-хубави - тези с високите данъци, по-лоши - онези с ниските. Съответно общината с повече пари прави повече - за детската градина, за училището, детските площадки, тротоарите, улиците, озеленяването... Това е бързият начин, бавният е нашенският, хората сами се стараят да се местят сред такива с подобни възможности и подобни изисквания, за да си осигурят комфорт на живот, какъвто могат да си позволят.

Имам познати в Люлин, харесваше им - метро, нови детски площадки, определено по-хубави от тези в моя квартал, който е първа зона, панелка, не онези огромни блокове, в които живее половин село, наистина беше прилично място, дървета наоколо, не голи поляни...но нямат чистачка на входа, стълбищно осветление има тук-там, асансьор не винаги, но чашата преля, когато  миналата зима ЕС на общо събрание взе решение да се откачат от ТЕЦ, по-голямата част от хората там са неплатежоспособни.

Сега си продават апартамента, теглят кредит и ще се местят.

# 764
  • София
Обикновено не ми трябва да питам кой какво работи или от кой квартал е, принципно е, но де факто не е от съществено значение. Само като ги видя, чуя, прочета колко са неграмотни и ми ясно колко са хай левъл. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт