Отговори
# 990
От там минава водата, която пиеш. Може да ти е полезно като информация.

red velvet, правят компромис с квадратурата поради прозаичното безпаричие, а и е голям срам във форума да те нарекат "панелен плъх".  Mr. Green

За Искър и Панчарево знам. Че и Пасарел е по пътя - не ме лишава това незнание от абсолютно нищо. Част от кварталите в града имат вода от Витошкия водопровод. Знаете ли кои селища захранва той и през кои точно села и паланки минава? Grinning Нищо, че не знаете. Това не е от световно значение и няма да ви помогне нито за намиране на работа, нито за закупуване на ново и просторно жилище.

# 991
Абе айде вкуса.....нали то гроздето като е високо, е кисело. Как да е.

То и Божурище се обслужва от градски транспорт, ама е София точно колкото Пасарел.  Mr. Green Едно време като търсехме къща, проучих всички села, паланки и махали наоколо.  ooooh! Добре, че не сме избрали Лозен, Пасарел или подобно около тях. Няма такива хора просто.....тотална простотия и цигания.

# 992
Но пък знам за съществуването на село Подгумер, само на 12-ина километра от центъра на София. Thinking Това с какво го прави важно село и нуждата да го знаем всички живеещи в града?

# 993
  • София
Хахаха, и аз го знам това. Подгумер, де.

# 994
И аз го знам, ама не знам защо. Мъжа ми все казва, че ще ме води на почивка там  Joy

Знам и Гурмазово, Пролеша и Хераково. А, и Храбърско. А? А? А кажете нещо  Mr. Green

# 995
  • София
Що такива отзиви за Лозен?
Преди години се засичахме с една компания от лозенски левенти по разни клубове и купони, приятни бяха, но вярно, че не сме обсъждали възгледите си за световната политика, примерно...  Wink

# 996
Абе айде вкуса.....нали то гроздето като е високо, е кисело. Как да е.

Виж сега.  Ако ти и друг имате еднаква сума и.....ти имаш две деца и държиш те да имат отделни стаи, логично е да избереш по-голямата квардратура в по-отдалечен район.  Друг с две деца би предпочел децата да растат в една стая, но да е в предпочитан от него "престижен" район, заради хилядите други възможности, които районът предлага и би бил много щастлив от избора си.  Светът е шарен.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 12:23 от pug

# 997
 Grinning
И Вакарел.
Както и да е.
Това, къде се намира някое село или паланка, ще прощавате, но не е жизненоважно. При нужда, път от там или друго, се научава в крайна сметка. Аз и пътя до Люлин не помня. Laughing

# 998
А Световрачене къде го забравихте пък  Crossing Arms

# 999
  • София
haho123456, разбрахме те, стига се впряга. Вече си разшири познанията, така че дишай спокойно!  Mr. Green

С удоволствие бих си купила къщичка във всяко едно от оплютите тук села, стига да имам прилично жилище в приличен квартал. Което ще рече, че в този живот нямам шанс за къща на село, освен ако не спечеля от тото-то.

# 1 000
Не се впрягам. Говорим си. Какво, да спра да пиша в темата ли?
Най-лошото е, че познанието за това къде е Пасарел, не ме обогати с нищо.

# 1 001
Тони, а какво ще я правиш къщичката? Чисто любопитство Simple Smile Аз понеже имам и къщичка в неспоменато още село до София, ама какво от това?

# 1 002
  • София - Рим и обратно
Аз, без да съм провинциалистка, пак бих предпочела Младост пред палат в Надежда.
Виж, може би ако бях перничанка, с гордост бих се нанесла в Люлин. Така де, на един голф разстояние си е от родното място.
Тонке, аз от миналата седмица си мечтая за къща в Боснек (само за събота и неделя, де). Влюбих се в това село направо. Залепено е за чудна планинска пътека  Heart Eyes. Изобщо, обратната страна на Витоша е разкошна! Нищо, че е до Перник.

# 1 003
  • София
Тони, а какво ще я правиш къщичката? Чисто любопитство Simple Smile
Ще си ходим в нея в петък и ще се връщаме в неделя вечерта. Просто имам нужда да се махам някъде през почивните дни от София.

# 1 004
Кафе, наблизо имаме къща. Не е за млади. Като остареем още малко и децата хванат пътя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт