Отговори
# 210
  • София
Azzy, April, тази е  Heart Eyes

Как може такъв имот да се руши не знам. На такова чудно място е, хем тихо, хем е в идеалния център. 
Не могат да намерят купувач, който да им плати 2-3 млн.? Flutter

# 211
  • Down south
Ох, големи припадъци и в тая тема... Много ясно, че хора има всякакви и навсякъде, и сред различните професии, но къде са повече простаците - сред фризьорките и монтьорите, или сред адвокатите и университетските преподаватели? Хайде малко по-реалистично да погледнем на ситуацията.
Реалистично, реалистично, колко реалистично Simple Smile

Четейки темата, виждам куп засегнати, оправдаващи се и търсещи извинения.
Някои мами могат до припадък да обясняват колко хубаво е в "Люлин - 7" или "Люлин- 10", даже не знаех, че има 10  newsm78  но това няма да промени общата картина.
Крайните квартали, неслучайно се наричат "крайни", пък ако ще да имат връзка не с метрото, ами и с луната  Sunglasses

# 212
  • Blondeville
Azzy, April, тази е  Heart Eyes

Как може такъв имот да се руши не знам. На такова чудно място е, хем тихо, хем е в идеалния център. 

Там май драмата е друга, за собсвтеник се спряга Валентин Златев, но реално май има някакви проблеми със собствеността, не съм наясно. А и мисля, че ще й искат повечко от 2-3 мил. Laughing За някои хора подобни огромни суми не са проблем, къщата на Яблански е чуден пример как се намират собственици за такива имоти. За съжаление мен няма да ме огрее  Laughing

# 213
  • София
Azzy, April, тази е  Heart Eyes

Да, Вальо Златев реве от сутрин до мрак, че му липсват два-три милиона и много му трябват.

# 214
Daylily, не се връзвайна приказки. На практика и част от южните са крайни. И са на същото разстояние от центъра. Просто е лепнат някакъв етикет и никой не се замисля да погледне каратат  Laughing
Не го приемайте като оправдания, просто има хора с обективно виждане, които са живели в различни райони (не едно време, сега) и могат да говорят от опит  Peace няма как да изказваш мнение и да тъврдиш, че е обективно, за място, което дори не подозираш, че съществува, нали?
Не става и дума за възхвала, а за реална оценка, каквато се вижда, че не всеки има. Всеки мечтае за кварталчета като по филмите, но имаме още много хляб да изядем, докато ги стигнем. А дано някой ден наистина можем да се похвалим с подобно нещо  Peace

Скрит текст:
Всъщност Люлин 10 е най-близкия до центъра, Гоце Делчев и Люлин 10 са еднакво отдалечени от центъра Simple Smile 6 мин. с метро, 8 с кола. Крайни, некрайни, игра на думи.

# 215
Крайните квартали, неслучайно се наричат "крайни"...

Крайните квартали се наричат крайни, защото не са в центъра, а в края.
Преди 70-80 години кои са били крайните квартали?  Wink
Като нищо след 50 години Люлин ще е център и ще има възмутени от крайния квартал Драгоман.  Laughing

# 216
  • София
Какъв Драгоман, то Перник всеки момент ще го провъзгласят за София, съвсем официално.
Да се готви Радомир.

Човече, аз все още живея в София. Сега.

# 217

ето инфо за този имот. апропо, прекрасна къща Heart Eyes . може, може, всичко вече може. като рухне сама, ще ни построят търговски център на принципа - 'на всеки ъгъл - Молче'
http://www.nashdom-bg.com/bg/rubrics/15-rubs/891-articles.html

въпреки, че на мен ми е 'легнала' на сърцето друга една:

Къщата на Фингов

Люлин 10 сигурно е с панорамна гледка към Филиповци, изобщо не знам как е разположен кварталът, това за мен е град в града. там буквално се обърквам.

Какъв Драгоман, то Перник всеки момент ще го провъзгласят за София, съвсем официално.
Да се готви Радомир.

вай, аллах, не думай  Stop Laughing

# 218
  • София
Като нищо след 50 години Люлин ще е център и ще има възмутени от крайния квартал Драгоман.  Laughing
С този демографски ръст сигурно най-малко до Ниш ще стигнем  Laughing

# 219
С този демографски ръст сигурно най-малко до Ниш ще стигнем  Laughing

Не гледай демографския ръст, а миграцията!
Само София, Пловдив, Варна и половин Бургас и готово! Никакви други градове, градчета и села! Така дори ще е по-лесно! Какво сме се разпръснали една шепа хора из толкова много територия!?  Laughing

# 220
  • София
Брей. И защо Бургас го остави наполовина?
Нещо, вилни зони с къщи с гледка към морето ще да е Simple Smile

# 221

[/quote]

---------------

а когато чуя за блок на Кремиковци, построен в квартал Изток, тогава ще повярвам, че няма разделение на
кварталите.

каквото и да го въртите  - районът след Централна гара/от нейната страна/ -започва с работнически жилища , продължава към Надеждите, и обхваща и Обеля, и Люлин. строени са /вкл и Дружба, нищо, че е на другия край, там пък са били жилища за производства на гара Искър / за работниците, които идват едно, за софийското жителство, второ, за производството/заводи, фабрики,  примерно - '8-ми март', Обувен, също Тецовете, Кремиковци/ и обслужващ персонал в Градския транспорт.

[/quote]
Да не се приема като заяждане, но ми се ще да кажа, че блокове на Кремиковци има на Оборище Wink .

# 222
Брей. И защо Бургас го остави наполовина?
Нещо, вилни зони с къщи с гледка към морето ще да е Simple Smile

Запазих цели София, Варна и Пловдив, а Бургас половината ви го изпратих в София, защото в момента се ядосвам на Бургас!  Laughing

Да не се приема като заяждане, но ми се ще да кажа, че блокове на Кремиковци има на Оборище Wink .

Е нали и за мениджърите и директорите е трябвало да има блок? Няма да ги бутнат при плебеите!  smile3537

# 223
  • София

Да, Вальо Златев реве от сутрин до мрак, че му липсват два-три милиона и много му трябват.

О, молим ти се, толкова ме вълнува кой, какво и защо, че ей сега почвам да си разплитам чорапите. Tired

Няма кой да плати повече, блонди.

# 224
  • София
Права си,  Ice Queen, предполагам и тези от Центъра ще поемат към периферията, че то там си е по-добре. Ето на, в Центъра казвате има рушащи се къщи, какво като са красиви  Simple Smile
Говори се за половин Бс, защото другата половина вече е в София.
Бургас остава за братушките - шопска салата, слънце пече, много е добре. И да е мръсно морето, кво пък толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт