Отговори
# 840
Е добре де, ама аз имам ползва от това целият вход да е населен! И като видя добре изглеждащи хора, какво ми пречи да ги излъжа, след като печеля от тази работа! Пък те да си бият главите после. Никой няма да ме съди за лъжесвидетелстване, нали? Затова и казах, ако някой почука, няма да му отговоря! Затова пък домоуправителя препоръчва смело на приятели.

# 841
Естествено, че никой не те насилва и задължава.
Всеки си проучва и каквото научи в крайна сметка.
Това, че теб не т удовлетворява и не би препоръчала не означава, че на потенциален купувач не му е интересен имот там. Той идва с неговите си виждания и може пък да му е ОК, нищо, че на теб не ти е.
Точно, защото е много субективно, е добре да се проучва максимално, за да разбереш искаш ли го или не точно този имот. Пък всеки си степенува важните неща за които да гледа/пита  различно.

# 842
Ако някой потропа на вратата ми и каже, че иска да си купи апартамент в блока ни и в тази връзка иска да зададе няколко въпроса, категорично няма да му отговоря нищо!

Това пък защо?

Озни ден едни китайци тлопаха на насата влата. Искаха да купят апалтамент. Питам ги вие кой апалтамент тълсите. Ние търсим дзи. Ама, блатя този е ти. Азбуката знаете уи? И започнахме ей, би, си, ди, и, еф, дзи.... От другия вход са дзи. bowuu а, тенк ю, тенк ю. Ние вече имаме паули да си купим апалтамент, но още не можем да цетем, е поне да знаем буквичките, чак пък да цетем много е да се иска, науи....

# 843
Е добре де, ама аз имам ползва от това целият вход да е населен! И като видя добре изглеждащи хора, какво ми пречи да ги излъжа, след като печеля от тази работа! Пък те да си бият главите после. Никой няма да ме съди за лъжесвидетелстване, нали? Затова и казах, ако някой почука, няма да му отговоря! Затова пък домоуправителя препоръчва смело на приятели.

А пък при нас, откак се разведохме цялостно с ТЕЦ-а, предпочитаме да нямаме много съседи. Знаеш ли колко място се открехна по паркинга от заминалите на гурбет в последните години? И е един тихалък... като на Наречен можеш да се почувстваш даже. /И пак зависи кой е за там и кой- не е. На един ще му допадне, на друг- хич./
Аз пък ще навивам хората да не купуват, като един бивш министър- председател.

# 844
Да де, всичко зависи от ситуацията! Трябва да ви кажа, че апартаментът, който продадоха, е супер като вид! Обаче с това кофти строителство, е направо ужас! За две години почти ежедневно имаме изненади заради това. Ще го продадем при първа възможност Simple Smile И ще го хваля, обещавам ви!

# 845
  • София
Първо не се оплаквам, а питам за мнение различни хора, каквито има в този форум.
Второ ако нямаше разлика между хората с различни професии, то тогава всички щяха да станат професори и учени.
И на трето място никога не съм забранявала на детето ми да играе с дадено дете. По ме притесни факта, че разбрах, че едно от децата на такова семейство говори на "копеле"  и на " майка ти ..п..та"
Ето това ме притеснява!

Моля не изкривявайте темата - кой каква професия има.
Въпросът е в заглавието на темата!
Свекърва ми работи в детска градина в столичния ЕЛИТЕн квартал Иван Вазов и мога да ви кажа, че на адвокатите и много хора с престижни професии, децата им също говорят с обидни думи и това не е фактор.
Ние се преместихме от Иван Вазов в Люлин и нямам оплаквания за сега. Люлин 7 е след тунела и някак по-култивиран от другите си части.

# 846
Да де, всичко зависи от ситуацията! Трябва да ви кажа, че апартаментът, който продадоха, е супер като вид! Обаче с това кофти строителство, е направо ужас! За две години почти ежедневно имаме изненади заради това. Ще го продадем при първа възможност Simple Smile И ще го хваля, обещавам ви!

Мисля, че купувачите могат да те осъдят, ако не си споделила с тях известни ти факти и недостатъци на апартамента, който  продаваш, с цел да ги изпързаляш и подведеш.

# 847
Няма проблем, нека ме съдят! Само да кажа, че съседите ми уж трябва да имат същите проблеми, но не им пречат, защото не използват това, което аз използвам. Ако и купувачите са като съседите, ще са доволни!

# 848
Я направи сметка: децата в училищна възраст излизат от вкъщи в 7:15 и се връщат в 19:20
Личи си, че нямаш деца.
Лошото е, че не само деца нямаш.

И на мен ми е любопитно кои са училищата без чалга Simple Smile От първа ръка знам, че Американският колеж не е сред тях. Така че богати родители и преважна диплома не е равно на добър вкус, уви.

# 849
Няма проблем, нека ме съдят! Само да кажа, че съседите ми уж трябва да имат същите проблеми, но не им пречат, защото не използват това, което аз използвам. Ако и купувачите са като съседите, ще са доволни!

Ти трябва да им представиш фактите, пък те си преценяват.
Примерно - тук е евтино да се живее, пестим по 10 лева месечно на апартамент от чистачка и асансьор.

# 850

Мисля, че купувачите могат да те осъдят, ако не си споделила с тях известни ти факти и недостатъци на апартамента, който  продаваш, с цел да ги изпързаляш и подведеш.

Това май не важи в България, Нова.

# 851
Да, в БГ няма такива неща.

# 852
Важи по закон, в ЗЗД го има, има съответните текстове, но е трудно доказуемо и като се прибавят и бързите съдилища, на практика никой не го прилага и не тръгва да се съди.

Не ми е никак чудно, че точно вие двечките, дето толкова си паснахте в мисленето, не ги знаете тези неща:) трябва да се чете, но вие нали сте си убедени, че сте чели повече от достатъчно, това си ви стига. Важното е да сте в правилните квартали.

# 853
Понякога акат на междуетажното пространство. За жалост жената, която го чистеше почина. Мислите ли, че бихме могли да се споразумеем да го аутсорснем.

Съседът обича да слуша чалга, нали това не ви пречи, а пък съседката от горния етаж, тази сладка мадамка, от седем сутринта се разхожда на високи токчета и твърдо заяви, че тя с персийски килимя няма да се занимава. Много са мили всичките. Иванов от третия етаж е журналист, не плаща такса асансьор. Ние си я делим между останалите съседи. Той не, че няма пари за асансьорната такса, просто винаги си е бил серсемин и т.н. А за паркинга искате да ви кажа, ами съседът от втория етаж паркира почти във входа. С Ауди е, ако се чудите за марката на колата...

# 854
Я направи сметка: децата в училищна възраст излизат от вкъщи в 7:15 и се връщат в 19:20
Личи си, че нямаш деца.
Лошото е, че не само деца нямаш.

И на мен ми е любопитно кои са училищата без чалга Simple Smile От първа ръка знам, че Американският колеж не е сред тях. Така че богати родители и преважна диплома не е равно на добър вкус, уви.

Аз имам.  Моето излиза в 7:50 и свършва в 5:20.  

Богати или не, всички се опитваме да направим най-доброто за децата си.

И не, моят пример не е Американския колеж.

Общи условия

Активация на акаунт