Отговори
# 1 860
  • София
А, спрете се, де! Темата е за влиянието на квартала, а не за дехидратацията на гащите ви.

# 1 861
А, спрете се, де! Темата е за влиянието на квартала, а не за дехидратацията на гащите ви.

Е той, квартала е функция на гащите! Тези със сушилни са в елитните квартали и понеже не простират, гащите им не са подложени на облъчване с вредни газове и замърсители на околната среда. Съответно, мокрите им гащи НЕ загрозяват гледката, НЕ увеличават влажността на въздуха в дома, което съответно води до по-ниски нива на мухлясване и премахва необходимостта от ползване на белина, калиев перманганат и други известни и неизвестни почистващи препарати. В допълнение, гащите НЕ загрозяват стайния интериор.

Как това се отразява на децата?
- носят сухи гащи
- живеят в апартамент без мухъл
- хармония в обкръжаващата ги интериорна среда, незамърсена с висящи по парното гащи.

Всичко е свързано!

# 1 862
  • София
Пропускаш, че сушилните напрактика и дезинфекцират прането!

# 1 863
И аз съм на тази вълна... не, не, не за гащите, а за кварталите  Laughing Та ще ми е интересно да следя...

# 1 864
  • София
Пропускаш, че сушилните напрактика и дезинфекцират прането!
Което ги прави незаменими за една истинска бг майка на бебе, което се докосва само до дезинфекцирани повърхности до късна училищна възраст. Но има воинстващи и въоръжени с ютии майки от противниковия отбор. Те отглеждат децата си в истинските ценности и без дрънкаща сушилня, която хем струва пари, хем харчи ток, хем е нЕква американска мързелива приумица.

Съвсем друго е да отрежеш тръбите към ТЕЦ, да сложиш климатици Хайер и под тях сушилка. Климатиците се включват само, когато си в къщи и естествено не пречат на пешеходците, защото кой смее да мине по лъзгавицата пред такъв блок.

# 1 865
Или сушилката над маслед радиатор. Класика.

# 1 866
  • София
Права си, крайно време беше и маслените радиатори да бъдат намесени в картинката.
Тези кафеникавите, нали. Които са в тон с акумулиращите печки в същата гама.

# 1 867
  • където ми харесва
Леле, колко са грозни последните три поста...

# 1 868
Много ми е трудно да преценя дали ви е скучно или някои постове са продиктувани от лош вкус, недостиг на сиво вещество или от пълна липса на възпитание.
Няма смисъл да ми отговаряте. Няма да чета повече тук, макар че темата за децата и средата е по същество е много актуална. Жалко, че не срещна подходяща дискусия.

# 1 869
  • София
Истински изтънчените аристократи не дирят красотата в Клюкарника на Бг-мамма.
Който го е гнус от мечки, не ходи в гората.

# 1 870

Който го е гнус от мечки, не ходи в гората.
hahaha

# 1 871
  • където ми харесва
Не ме е гнус от мечки. Гнус ме е от чуждата злоба. А съдейки по "възвишения" ти пост за климатицитеи прането, което съхне под тях, твоята е в изобилие.

# 1 872
  • София
Учудвам се на това как зрели жени пишат такива простащини. Че и си се кефят на гнусотиите.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 19:39 от tonkabonka

# 1 873
Учудвам се на това как зрели жени пишат такива простащини.  Peace
Темата вече отдавна стана отвратителна и се изчерпа.И не мисля,че ще има поука от нея.

# 1 874
  • София
Adellle, Тонка, какви неочаквани битовизми могат да отключат добрината у вас, стоплихте ми сърцето с милите си определения, не помня да съм ви обиждала, но продължавайте, продължавайте, мили и добрички сте вие  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт