Отговори
# 2 340
А българите трансферират ли, трансферират към Северна Америка. Милиарди и милиарди и после ти споделят и после продължават с преводите, както казваме тук, когато избягваме чуждиците.
Те не трансферират, но акъл за всичко могат да дадат. Ти си един от примерите за това.

# 2 341
Някой няма ли да каже кои са добрите квартали за живеене в Единбург и Абърдийн. В момента си търся работа там, и мислим час по-скоро да се изнесем натам догодина.  Mr. Green

# 2 342
Предполагам, ще е свързано с нивото на училищата. Чети ревюта.

# 2 343
  • София
Ти си един от примерите за това.
Хората си имат глави на раменете, за да преценяват кой е в състояние да води и диалог, и спор, и да си сдържа нервичките. Не са малко субектите, които с лекота обиждат и квалифицират, когато не са в състояние да правят изброените вече неща. Въпрос на гледна точка.

# 2 344
Къде видя нерви ( думата нервички ми звучи диста инфантилно). Когато коментираш нечий пост и се опитваш да вкараш доза сърказъм първо се замисли, правила ли си го ( в момента говорим за парична транзакция). Благодаря че ме информира, че се нарича превод, а не трансакция. Проверих го, нарича се транзакция, за човека изпращаш парите е превод, а за банковата система е транзакция, така, че напълно правилно съм използвала термина.

# 2 345
  • София
... сърказъм....транзакция). ..., а не трансакция.... нарича се транзакция, за човека изпращаш парите е превод, а за банковата система е транзакция, така, че напълно правилно съм използвала термина.
Никога не съм правила това нещо, наречено транзакция. Много малко хора ги правят тези неща. А пък трансфер дори не знам какво е. Това е от компетенциите на икономист-задочник, най-малко. Думата, от която започна комуникацията беше трансфер.

Сърказъм не знам какво е как се вкарва.

С което казвам край на отклонението.

# 2 346
  • София
Тук темата за правописа ли се е наместила newsm78

# 2 347
Добре де, трябва ли да обсебите темата с взаимни лични нападки? Имате си персонална поща, карайте се там, колкото си искате!

# 2 348
Дайте по темата наистина.Влезте ни в положението, и на нас, които четем... Joy Joy Joy

# 2 349
  • София
Реших да надникна и какво - бибиб пак в центъра на скендъла. Каква изненада!
Не разбрах какво общо имат транзакциите с квартала. Но и как да разбера като в наше село не сме запознати с тази сложна теминология.  Grinning

# 2 350
Ррррр...

# 2 351
  • София
...сложна теминология...
Тези теми, ех тези теми Simple Smile

# 2 352
  • София
Изяла съм една буква. Благодаря, че го отбеляза.  Peace

# 2 353
  • София
Като посегне човек с "клъв-клъв" и то от само себе си се случва  Simple Smile

# 2 354

Честно, не разбрах защо китайците от Китай, имигрирали в Канада с пари, толкова раздразниха Титина newsm78 , та взе да ми обяснява как не били китайци и не били с пари, и Форбс не били изобщо за вярване, и не били 800 000,и не били назаем,  и изобщо нямало такова нещо.... Къде я настъпих по мазола, не ми стана ясно.    
За разлика от теб и Форбс и подобни, аз съм доказвала трансфер на пари и в Канада и в САЩ.
А и съм се наслушала на твърдения на българи как същата тази операция е толкова лесна...напротив.

Ще му кажа на Форбс, че не е доказвал трансфери на пари и много се излага .. Joy Joy Joy - и на Уол Стрийт Джърнъл ще му кажа, и на Блумбърг - да взмат да се засрамят.... Joy Joy Joy

А сега ако ми кажеш, че си доказвала трансфери за над 800 000  КАД, ще звучи по-достоверно Wink Освен другото, в тези материали, които цитирах, става въпрос за обвинения към Банк Ъф Чайна за подпомагане на тези трансфери, някъде дори говорят открито за пране на пари, което, обаче, трябва бъде доказано. А парите вече са приети от Канада и САЩ

Информацията за трансфери на стотици милиони долари и (по някои оценки, милиарди дори)  от Китай към Канада и САЩ е публикувана в най-авторитетните световни бизнес медии, (които, между другото, въртят милиарди и си държат на името, иначе нямаше да ги въртят тези милиарди - Блумбърг, например, има приходи за 2013 от 8,3 милиарда щатски долара), а Банк Ъф Чайна прави по този повод официално изявление - цитирах сума ти линкове с анализи и аспекти на тази информация.  Само Тинтина от България не вярва, че това се е случило, нещо повече, смята, че няма как да се случи само защото при нея е било по друг начин  Shocked  Тя знае, а някакъв си там Форбс ще й дава на Титина акъл кое как е..... Joy

Титина, на теб ако ти е трудно или дори невъзможно да изкачиш Еверест, ще седнеш ли да ме убеждаваш, че той не може и няма никакъв начин да бъде изкачен?

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 00:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт