Отговори
# 2 325
Може и Плевен да е  Mr. Green

# 2 326
Имате 27 възможности Simple Smile

# 2 327
Да, нофелет разбрах къде те засегнах  Stop типичен мъж провинциалист!  Хайде със здраве!  Stop

# 2 328

О, не, аз съм форумен психолог. Забелязах как няколко пъти даваш Търново за пример. Оттам и логичния извод, че си момче (или момиче), търновче.  Laughing

# 2 329
Да, нофелет разбрах къде те засегнах  Stop типичен мъж провинциалист!  Хайде със здраве!  Stop
Ама защо си мислиш, че си ме засегнала? Това, че съм реагирал на комплексарския ти пост тип "ама и ние", не значи, че си ме засегнала. Ти няма как да ме засегнеш с каквото и да е, тъй като не знаеш нищо за мен.

Докато аз знам, че си от Пловдив и .... когато чуеш, че нещо се случва в София, първа вдигаш ръка да кажеш, че и в Пловдив се случва.

Между другото, забелязваш ли, че остана единствена. Нито една мама от Варна, Бургас, Плевен, Русе или Стара Загора не закудкудяка да каже "И ние си имаме...". Ми... щото се усещат, че изглежда много смешно отстрани.

# 2 330
Ама защо си мислиш, че си ме засегнала? Това, че съм реагирал на комплексарския ти пост тип "ама и ние", не значи, че си ме засегнала. Ти няма как да ме засегнеш с каквото и да е, тъй като не знаеш нищо за мен.

Докато аз знам, че си от Пловдив и .... когато чуеш, че нещо се случва в София, първа вдигаш ръка да кажеш, че и в Пловдив се случва.

Между другото, забелязваш ли, че остана единствена. Нито една мама от Варна, Бургас, Плевен, Русе или Стара Загора не закудкудяка да каже "И ние си имаме...". Ми... щото се усещат, че изглежда много смешно отстрани.

Стой си на село и гледай да не ти спрат интернета, да има с какво да си запълваш ввремето! Не се занимавай с мен повече! 

# 2 331
О, не, аз съм форумен психолог. Забелязах как няколко пъти даваш Търново за пример. Оттам и логичния извод, че си момче (или момиче), търновче.  Laughing
Ако продължаваш така, след 26 поста ще разбереш, че не съм от нито един от обласните градове. Защото ще каже "не" за всички. Много познати имам в бг-мама и затова не споделям никаква лична инфо за себе си. Така че, ако ти е приятно да ме мислиш за търновец, давай смело. Нямам проблем с нито един от бг град и бих се гордял да съм от всеки ден. Може би без Перник. Но и тамошните ги уважавам. Само... малко ги съжалявам.

Малко лек оф.

По темата за произхода и поколенията и колената. Заради стоманата и мините и металургията, в зората на социализма - 1947-1967 г. десетки хиляди пройдохи, затворници, престъпници и всякакъв вид нефел материал е бил пращан от комунистите и заселван в Перник да бичи най-мръсната работа в соца. Та в тая връзка от шефа на ОДМВР-Перник знам, че там има цели фамилии (български, важно уточнение, не роми) с наследствена престъпност. Т.е. дядото - набор 1934 - лежал по затворите, синът - 1961 г. също съден, внукът - 1987 г. - също вече с присъда.

# 2 332
Да, нофелет разбрах къде те засегнах  Stop типичен мъж провинциалист!  Хайде със здраве!  Stop

Стой си на село и гледай да не ти спрат интернета, да има с какво да си запълваш ввремето! Не се занимавай с мен повече!  
С всеки следващ пост се държиш все по-просташки. Нямаш аргументи, просто съскаш, репчиш се и стреляш напосоки... Първо бях от малък град от селски тип, после се оказа, че съм от село. Разбирам, че като нямаш аргументи, ти се иска да обиждаш. Разбирам, че е и трудно да обиждаш някого, за когото нямаш никаква инфо....

Толкова ти личи, че просто нямаш какво да кажеш.

Освен....

"Ама и ние в Пловдив си имаме......."

Stuck Out Tongue

# 2 333
Да, да дай нещо ново и не толкова издаващо комплекса ти за малоценност!

# 2 334
Аз нямам нищо ново да казвам. Още в първия си пост си казах всичко за теб. Оттам насетне само наблюдавам неуспешните ти опити да ме обориш.... с лични нападки и отчаяни предположения за произхода ми...

Откажи се. Трябва да знаеш кога да се оттеглиш с достойнство. Просто те бия с информация. Знам откъде си и те ударих в същината на поста ти. С факти, които сама си издала за себе си.

Докато ти можеш само да стреляш в тъмното.

Спри да се излагаш. Достатъчно беше.

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 15:20 от nofelet

# 2 335
Аз нямам нищо ново да казвам. Още в първия си пост си казах всичко за теб. Оттам насетне само наблюдавам неуспешните ти опити да ме обориш.... с лични нападки и отчаяни предположения за произхода ми...

Откажи се. Трябва да знаеш кога да се оттеглиш с достойнство. Просто те бия с информация. Знам откъде си и те ударих в същината на поста ти. С факти, които сама си издала за себе си.

Докато ти можеш само да стреляш в тъмното.

Спри да се излагаш. Достатъчно беше.

Биеш с информация друг път,по-скоро биеш по селящина. Още едно доказателство, че си комплексиран от селския си произход е типичното мислене " аз съм по-по-най"  Mr. Green Такива мъже са жалки!

# 2 336
Не мисля да ти отговарям. Постът ти си е още тук и говори сам по себе си. А ето го и него:

Бела Дона:

"Искам да ти кажа ,че и хората в другите градове се радват на спокойствието  Peace сега в Пловдив също се шофира нормално и няма километрични опашки в супермаркетите.Явлението "изпразване на града в празнични и почивни дни " не е патент само на София  Wink"

# 2 337
  • София
Честно, не разбрах защо китайците от Китай, имигрирали в Канада с пари, толкова раздразниха Титина newsm78 , та взе да ми обяснява как не били китайци и не били с пари, и Форбс не били изобщо за вярване, и не били 800 000,и не били назаем,  и изобщо нямало такова нещо.... Къде я настъпих по мазола, не ми стана ясно.
За разлика от теб и Форбс и подобни, аз съм доказвала трансфер на пари и в Канада и в САЩ.
А и съм се наслушала на твърдения на българи как същата тази операция е толкова лесна...напротив.
Въпросът никога не е бил какво си правила ти, а какво останалите не са правили. АМЛ стандартите не възникват в ЕУ, но всички спазваме едни и същи, за да е спокоен най-големият световен страж.

А българите трансферират ли, трансферират към Северна Америка. Милиарди и милиарди и после ти споделят и после продължават с преводите, както казваме тук, когато избягваме чуждиците.

# 2 338
нофелет, ти наистина ли не видя двете емотиконки? едната беше тази  Peace (мир) а другата тази  Wink не те ли навяха на мисълта, че целта ми не е спор?

# 2 339
Честно, не разбрах защо китайците от Китай, имигрирали в Канада с пари, толкова раздразниха Титина newsm78 , та взе да ми обяснява как не били китайци и не били с пари, и Форбс не били изобщо за вярване, и не били 800 000,и не били назаем,  и изобщо нямало такова нещо.... Къде я настъпих по мазола, не ми стана ясно.
За разлика от теб и Форбс и подобни, аз съм доказвала трансфер на пари и в Канада и в САЩ.
А и съм се наслушала на твърдения на българи как същата тази операция е толкова лесна...напротив.
Въпросът никога не е бил какво си правила ти, а какво останалите не са правили. АМЛ стандартите не възникват в ЕУ, но всички спазваме едни и същи, за да е спокоен най-големият световен страж.

А българите трансферират ли, трансферират към Северна Америка. Милиарди и милиарди и после ти споделят и после продължават с преводите, както казваме тук, когато избягваме чуждиците.

Трансферират ами. Българина парите за нищо ги няма! Говори на едро, да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли (нямам предвид Титина конкретно; от една друга тема си вадя заключенията).

Аз Титина бих я посъветвала да пише по-малко лични неща, защото ми е на езика да и кажа нещо, което съм казвала и преди, и което не се връзва с доказването на трансферирани суми в Канада и САЩ от нея и семейството и, но ще си прехапя езика този път.

Общи условия

Активация на акаунт