Детски офталмолог - Пловдив

• 2 762
  • 3
  •   1
Отговори
Моля, насочете ме към детски офталмолог в Пловдив, от който сте доволни!
Ако ми дадете тел., адрес на кабинет ще съм благодарна, но и само име на лекар към когото да се обърна ще ми е от помощ!

# 1
Да повдигна темата, защото наистина ми е важно!
Мами от Пловдив, моля включете се!
От Гугъл откривам само много стари данни за д- р Петкова, но мненията са малко и крайно противоречиви.
Откривам клиника Луксор като специализирана очна, но по- скоро за оперативна намеса, а и няма детски офталмолог там.
 Почвам да се чудя дали за Пловдив такъв вид специалисти са една липса или...?!!!! Имаме час за личната лекарка в петък, ще попитам разбира се и нея, но ми се искаше до тогава да имам няколко имена, за да направя най- точния избор!

# 2
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Бих ти препоръчала д-р.Т.Боева.Преглежда в МЦ Евдокия.Но минус, е че не работи със ЗК.Ако държиш по ЗК сме посещавали д-р.Мая Минева в Луксор.

# 3
Аз съм доволна от доктор М.Лесенска. Тя следи дъщеря ми още от раждането. Работи в Окръжна болница. Има и кабинет, в който приема и с направление вкл. и в събота. Апаратурата в кабинета ѝ е беше нова. В началото гледаше дъщеря ми само на апарати, в последствие включи картинки за деца, после имаше и цветни картинки пак предназначени за деца за установяване на далтонизъм. За сега нямаме оплаквания с изключение на това, че има доста пациенти и не винаги успява да спазва часовете, което е доста изнервящо за малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт