Ще имам близнаци! Тема с продължение 33

• 46 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
И аз незнам защо,от фирмата казаха че ще питат в нап
Имаш ли ПИК за да видиш какво се случва през сайта

# 646
Да имам и всеки ден си проверявам, пише че в момента се обработва, последния превод беше на 25 март и то не цялата сума

# 647
desi-georgieva на мен с оказа, че имам анулиран болничен, заради сгрешено име на фирмата и никой не ме е уведомил. Стоеше си - обработва се докато счетоводителката не отиде в НОИ и не провери какво става. Та вадих нов за същия период с новото име и имах повече от месец закъснение.

Аз да се похваля имам си вече количка Simple Smile. Страхотна е!
http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xTwin

надявам се, че не съм избързала и всичко ще е наред с бебките, ама..така като я гледам ми става спокойно и хубаво Simple Smile Simple Smile.

Слънчев ден на всички!

# 648
Деси, моите болнични от февруaри, мaрт, aприл седят също със стaтус "в моментa се обрaботвa", кaто чaс от мaрт ми е изплaтен. Отидох дa нaпрaвя спрaвкa зaщо е тaкa, кaзaхa ми че в моментa прaвят някaкъв годишен отчет, който ще приключи днес и след товa ще обърнaт внимaние нa моя случaй. Aко не ти опрaвят мaйчинството е хубaво дa отидеш нa място в стaя 119 и дa им обърнеш внимaние Wink

# 649
Да ще проверя защо има забавяне,aissa количката е много е много хубава и аз се бях спряла на нея но като звънях да питам в един сайт ми казаха че вече не я внасят в България и поръчахме МИКАДО

# 650
Aissa, великолепен избор. Аз съм с такава количка и не мога да измисля нещо, което да не ми харесва. Поръчах само допълнителен сенник и не се спираме. Много, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО маневрена, лека, високопроходима, удобна, широка за децата, минава през вратите, наистина чудесна. Поздравления за избора и със здраве да си я ползвате!

# 651
Благодаря ви Simple Smile Hug

# 652
Момичета ... имам едно питане Simple Smile
Има ли из между вас  някой който да си е сложил кошарките на близнаците на ъгъл? Мисля , мисля от няколко дни и нищо не мога да измисля. Стаята ни е малка и най добре ще е кошарите да са на ъгъл понеже и нашата спалня ще е в стаята , но не мога да си го представя...  Ще съм благодарна ако някой покаже някоя друга снимка , на това как е сложил кошарките си Simple Smile
Аз си мислех за нещо такова , като на ъгъла да ги преобличам , но нямам идея дали ще е удобно  newsm78
Скрит текст:

# 653
Niana, така както са сложени няма да ти е удобно да ги обслужваш. Моите са сложени пак на ъгъл, но са една дървена люлееща и една от плат с твърд повивалник. Попивалника си стои на самата кошара от плат. Докато са бебета не пречи, че повивалника е в краката на едното бебе. После ги разделих в отделни стаи, защото си пречеха когато плачат. Мога да ти изпратя на мейл снимка  Mr. Green

# 654
niana, това разположение не ми изглежда много удобно, то според мен първите 5-6 месеца спокойно може да ползваш само една кошарка за двте деца. После ако имате друга стая може да ги преместиш, или тогава вече да мислиш за две кошари в спалнята ви.

Аз лично ще ползвам една в спалнята докато се побират и после отиват в детската при батко си. Той и без това все още се буди нощем и аз поне 2-3 пъти ходя до там, сега най-много да се пренеса и аз там Simple Smile Simple Smile.

Аз пък съм в чуденка от доста време как се обзавежда детска стая с три легла и поне едно бюро, защото баткото ни е почти на 5! Ама има време, ще го мисля Simple Smile.

# 655
Niana, така както са сложени няма да ти е удобно да ги обслужваш. Моите са сложени пак на ъгъл, но са една дървена люлееща и една от плат с твърд повивалник. Попивалника си стои на самата кошара от плат. Докато са бебета не пречи, че повивалника е в краката на едното бебе. После ги разделих в отделни стаи, защото си пречеха когато плачат. Мога да ти изпратя на мейл снимка  Mr. Green
Ще съм ти благодарна Simple Smile Ще ти напиша на ЛС мейла си Simple Smile

# 656
Аз поръчах кошара широка 100 см и смятам да спят в нея и двете докато могат, т.к и нашата спалня е малка.Като стане готова ще се похваля.А по-късно ще трябва да мислим за още една спалня,че нашия батко е на 9 и едва ли ще иска да спи с бебешорите в негота стая.

# 657
  • София
Според мен няма проблем кошарите да са така разположени, но повивалника няма да ти е удобен там. По-скоро може да се сложи върху единия край на едната кошара.
До 5 месеца ми се вижда абсолютно невъзможно да спят близнаци в една кошара. Моите се събуждат една от друга.

# 658
Благодаря ви за мненията момичета Simple Smile
Колкото и да го мисля , това ми се струва най удачния вариант. Другото което си мислех е ако кошарите се застъпят/ т.е едната да влезе зад другата / и отстрани да сложа един скрин където да ги повивам. За тази цел обаче според мен кошарите трябва да за изцяло в решетки за да не се затваря едното бебе... Гледам , че в Айко има съвсем обикновени кошари и взех да се замислям ! Ето за това става дума :
Скрит текст:
Лошото е , че освен 3 нива на матрака други функции няма , а ми се искаше поне да се люлее.

# 659
 Niana, според мен няма смисъл креватчето да е люлее що - моите са стандартни дървени кошари на едно ниво! Гледай кошарите да нямат остри ръбове отгоре, разстоянието между решетките да не е прекалено голямо и кошарите да са по дълбоки! Моите спяха в едно креватче до четвъртия месец. А за люлеене и до днес ми служат копчетата за колата- много полезна вещ- отлична когато имаха колики, а сега ми служат освен за основното си предназначение и за едновременно успиване следобяд !

Общи условия

Активация на акаунт