Ще имам близнаци! Тема с продължение 33

• 46 715
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Спокойно момичета. Първите 2-3 месеца са кошмар. Но после става далеч по-лесно. Хапват по-бързо, спинкат нощем повече. А и 2 усмивки са повече от 1. Почти сама ги гледам и вече се разбираме доста добре. Утре стават на 4 месеца. Трябва си режим и дисциплина. Иначе е тегаво.
Наслаждавай се на спокойния период до около 8-ми месец Mr. Green Mr. Green
Ние сега сме на фаза прохождане, и двете ги водиме да ходят, едната е почти готова сама да ходи. Нито едната не иска вече да седи в проходилката, искат да ходят сами Whistling
Преди малко водех едната с колан, другата лази зад нас, дере се, защото иска тя да ходи, а не да лази, дърпа ме за крачола и крещи мамаааа Laughing Laughing Laughing и такааа.....забавно е при нас Laughing Laughing

# 586
Мога да си представя колко бързо близнашките мами връщат старите си килограми Simple Smile хихи Сигурно бързо се влиза във форма  Crazy

# 587
Не, сестра ми беше на 20 г с едно бебче бременна. Опитвам се да го обясня, но като нямам и база за сравнение ми е малко трудно. Те от сега дават акъли, как нямало да мога да ги кърмя едновременно и всякакви от сорта... И какво съм се била вайкала толкова, корема ми не бил кой знае колко голям (само има вътре две бебета по 2 кг) и точно защото никъде не мога да намеря достатъчно информация за многоплодна бременност,  я търся тук при ваС. Още веднъж благодаря на отзовалите се и обещавам и аз да давам своя опит на останалите..   
Елена, аз съм с близнаци в 2 сака ( повечето, доколкото знам са така дори и еднояйчни), две плаценти големи са и те , околоплодни води по 2, еееее ай да ми кажа някой че едно и също като с едно бебе ами не е. Доктора само ми повтаря, ти да не мисли че си с едно бебе , имаш две и е много по-сложно и трудно, търпение и само търпение поне да навърша 35 гс. Иначе болежки, колкото искаш и че на доста места , ма търпя и чакам нашите слънчица да видим живи и здрави Hug Hug Hug

# 588
Iveto пишеш че почти сама си ги гледаш, как ги приспиваш,храниш,как ги изкарваш на разходка,на мен свекървата ми помага тя е пенсионерка,тя храни с мляко момченцето а аз момиченцето, е имало е случаи когато съм се справяла и сама,ние сме на 5 месеца

# 589
Деси,аз сьщо сама си ги гледам,всичко е вьпрос на организация,на свикване на режим—както на бебчетата,така и на теб

# 590
Момичета аз започнах цялата да се подувам + бебетата ме човъркат направо в слабините, долната ми устна се обърна Simple Smile 13.05 съм на консултация, та да видим. Но доста бързо ми се развиват нещата Simple Smile 35 г.с около 20 май - така ги виждам нещата. Голямо геройство ще е според мен първескиня да носи до 38 г.с каакто се надява моя доки Simple Smile

# 591
Момичета аз започнах цялата да се подувам + бебетата ме човъркат направо в слабините, долната ми устна се обърна Simple Smile 13.05 съм на консултация, та да видим. Но доста бързо ми се развиват нещата Simple Smile 35 г.с около 20 май - така ги виждам нещата. Голямо геройство ще е според мен първескиня да носи до 38 г.с каакто се надява моя доки Simple Smile
Не е невьзможно,аз дочаках планираното секцио в 38г.с.,такаче стискам палци всичко да е наред при теб и да си дочакате датата,повече спокойствие,почивка и усмивки

# 592
Значи Героиня!!! А колко големи бяха бебчетата щом се родиха?

# 593
Значи Героиня!!! А колко големи бяха бебчетата щом се родиха?
По 2,5кг приблизително,но то си мисля,че зависи и от "капацитета" на майката  Laughing

# 594
СПАМ!!! Simple Smile) Паяче, виж си личните съобщения  Heart Eyes Целувки!
Споко, в априлската тема от 6 майки, чакащи близнаци, 4 родихме в 38 седмица, а 1 - в 36. Масово напоследък майките си дочакват термина с близнаци, така, че не се филмирайте, момичета:))
Наслаждавайте се на бременността, пазете се, разхождайте се, защото после тези моменти ще ви липсват:))))

# 595
Моите сега са по 2,5 кг и се чувствам пълна отвсякъде  Mr. Green Капацитета си не го знам колко е, но усещам как ме ровят с ръчичките там долу Simple Smile

# 596
Здравейте момичета, бременна съм с близнаци 8ма седмица. Искам да ви попитам дали по това време на бременността сте имали придърпващи леки болки около стомаха от двете страни и кръста. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите защото се притеснявам. Успех на всички и щастлив финал. Simple Smile

# 597
Здравейте момичета, бременна съм с близнаци 8ма седмица. Искам да ви попитам дали по това време на бременността сте имали придърпващи леки болки около стомаха от двете страни и кръста. Ще ви бъда благодарна ако ми отговорите защото се притеснявам. Успех на всички и щастлив финал. Simple Smile
Аз лично имах болки, каквито описваш, особено ако тръгнех да върша домакинска работа. В тези седмици ми пролича и коремче, вече не можех да нося дънки и панталони. Полягвай по-често, топъл, но не горещ душ ме облекчаваше доста. Успех!!! 

# 598
Здравейте. И аз имам питане - в 26 г.с. съм. Усещам бебетата, но не постоянно, а по рядко. Навсякъде пише, че трябва да ги усещам много, а то не е така. Аз си мисля, че не шават много, защото им е тясно. Вие как бяхте?

# 599
vanini, аз също съм 26та седмица, не може постоянно да ги усещаш, защото те спят понякога Simple Smile. Аз ги усещам като легна да си почивам или като съм легнала неудобно за тях Simple Smile.

Все още не им е тясно, или поне не би трябвало. Аз съм с огромен корем и доколкото знам имат място да се въртят все още. Щом ги усещаш поне по няколко пъти на ден, значи всичко си е в норма. Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт