Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 282
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Назад,доста коментирахте и препоръчвахте тел. Леново, мъжа ми се спря на този ,варианта S668T
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-S660-MTK6582-Quad-Core-1GB-RAM-8GB-ROM-4-7inch-IPS-Screen-8MP-Camera-cell/1903904991.html
може ли съвет,дали е оригинален и ако не, от ваши препоръки линквое да дадете за нещо,около тази сума,мерси

# 226
  • Казанлък
Назад,доста коментирахте и препоръчвахте тел. Леново, мъжа ми се спря на този ,варианта S668T
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-S660-MTK6582-Quad-Core-1GB-RAM-8GB-ROM-4-7inch-IPS-Screen-8MP-Camera-cell/1903904991.html
може ли съвет,дали е оригинален и ако не, от ваши препоръки линквое да дадете за нещо,около тази сума,мерси

никид, това е аналог на един добър модел Lenovo S660. Почти близнаци са  Laughing
Разликата е в честотите. S668T не поддържа нашите 3G честоти. На 2G не би трябвало да има проблеми. В описанието го има: S668T: 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz
Телефона има много добра батерия и метален капак. Идеален е за мъж според мен,особено ако му трябва телефон за разговори.

# 227
Вчера дойде тази мъжка чанта от естествена кожа, получателят е доволен
http://www.aliexpress.com/snapshot/6295135785.html
Скрит текст:

# 228
Здравейте,някой има ли представа каква е практиката на сайта,дали след 11.11 се очакват намаления за черния петък?Ще поръчвам телефон,и се  чудя дали да изчакам до другата седмица,евентуално за някой купон.

# 229
  • Казанлък
Здравейте,някой има ли представа каква е практиката на сайта,дали след 11.11 се очакват намаления за черния петък?Ще поръчвам телефон,и се  чудя дали да изчакам до другата седмица,евентуално за някой купон.

Следващата разпродажба и,вероятно, пак игра за купони се очакват през декември (но това не е 100% сигурно). Миналата година беше на 2 декември. По принцип китайци май не правят намаления на черния петък  Wink

# 230
  • София
Момичета как тда търся Роберто Кавали?

# 231
а да питам колко дни е нормално пратките да са ми със статус awaiting shipment  newsm78

# 232
Момичета напоръчах много неща. Сега получавам имейли с това съдържание

"Това е уведомление по електронната поща, за да ви информирам, че Вашата поръчка. 6469......е била доставена от продавача на 18.11.2014 23:47. Съветваме Ви да се свържете с продавача информация пратка."

Моля, кожете какво означава това?

# 233
  • у нас
а да питам колко дни е нормално пратките да са ми със статус awaiting shipment  newsm78

като влезеш в детайли ще видиш колко време ти остава. Някои продавачи шипват преди края на това време, други го правят точно в последните минути.

# 234

Следващата разпродажба и,вероятно, пак игра за купони се очакват през декември (но това не е 100% сигурно). Миналата година беше на 2 декември. По принцип китайци май не правят намаления на черния петък  Wink
Благодаря,значи да не чакам нищо,ами да поръчвам  Simple Smile

# 235
nika-nika

ти да не си превела писмото за уведомление за изпращане? Shipped  означава изпратена  Peace

# 236
Много искам такава чанта http://www.aliexpress.com/store/product/2013-New-women-s-handbag … 53_864151718.html може ли да ми препоръчате читав продвач Praynig

# 237
  • В един копнеж!
Че какво му е на този по отношение на чантата. Хората са му дали добри отзиви.
А пък ако още не искаш да  поръчваш при него, за да намериш други продавачи на същата чанта, добавяш просто фиктивно в картата, след което ще ти излязат и другите предложения със същия артикул. После този, който не го искаш, просто го разкарваш от картата.

# 238
  • Beyond the stars

Във всяка обява продавачът е посочил срок за обработка - може да е от няколко дни до месец  Peace

# 239
  • Ямбол
valpan благодаря за компетентното мнение, все пак бихме желали да има 3G, би ли ме насочила към подобен като параметри и цена,мерси предварително.

Общи условия

Активация на акаунт