Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Shantal ,оригинална Фурла,не съм виждала, но поръчаните са били като на снимките,по-скъпичката,вече не помня колко $,че беше преди около 2 години имаше етикети, емблема,катинар, made in italyможе би би могла и за оригинална да мине,докато тези под 10$ са без, но и 2-те като материал и изработка ми допаднаха.

Благодаря ти! Принципно, изобщо не бих се учудила, ако в мола продават от малко по - качествените ментета , но това е друга тема. Ще сравня и споделя, когато /ако/ я получа.

# 331
Здравейте!
Видях БГ знаме при отзивите на този тренч
http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Women-Coat-autumn-Winter … /32219303841.html

Ще ви помоля за мнение. Заслужава ли си парите?

# 332
Здравейте!
Видях БГ знаме при отзивите на този тренч
http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Women-Coat-autumn-Winter … /32219303841.html

Ще ви помоля за мнение. Заслужава ли си парите?
При 50% рейтинг, не бих поръчала.

# 333
  • Sofia
Здравейте! Искам да се допитам до вас за следната ситуация: сестра ми си поръча едни кубинки, получи ги, но не е оставила още фийдбек, защото е решила да ги пробва как са първо. Да речем седмица след получаването, излиза навън и им пада подметката.  Shocked Писала е на продавача, но той иска частичен рефънд да й даде за по-малко от половината сума. Дали ако пусне диспут, ще се реши в нейна полза, има снимки и иска пълен рефунд?  Rolling Eyes Благодаря предварително!   bouquet

Получи си баща ми обувките, отговарят на таблицата, хубави, но за жалост не уцелихме номера. Пътуваха повечко от месец.
 http://www.aliexpress.com/snapshot/6263127073.html

За мен си поръчах едно телефонче, от нискобюждетните е. Не исках скъп, защото като попадне в ръцете на дребните, да не ме е яд поне. Прати ми го бързо китайчето, с холандски пощи и хоп на митиницата, та дадох още 20лв отгоре.  Whistling  Доволна съм за сега, бързичко работи, има 3G, навигация, камерата не я знам колко е ок, защото не ми беше водеща, като го избирах, направих 2-3 снимки в къщи, ми нищо особено.  Мен ми трябва за ало-ало и за интернет като са заети в къщи др. устройства.  Laughing
http://www.aliexpress.com/snapshot/6296791374.html

# 334
milagena

Пълен рефънд няма да й дадат, тогава трябва да върне обувките. Обаче едни 90% са напълно възможни.   Wink  но ще се наложи  ескалиране  на диспута. Тя да премисли много добре какво трябва да пише в диспута. То е ясно, че продавачът ще предлага колкото може по-малко. Той се бори за своите пари. сестрата ти ще се бори за нейните  Grinning

# 335
  • Bulgaria
И от мен малко инфо за клипчетата при диспут - скоро ми се наложи да отворя диспут за една мемори карта, която уж беше 64 GB , а реално се оказа 7. Та на програмата, която проверя такива карти, й трябват около 3 часа да я провери. Естествено няма как да кача три часов клип като доказателство и изпратих снимка на резултата от проверката. Продавача се опита да ми предложи половината сума като обезщетение, не приех, ескалирах диспута и още на другия ден решението на сайта беше пълен рефънд на сумата без връщане на продукта. Та в моя случай една единствена снимка беше достатъчно доказателство  Peace

# 336
Kittykat

супер  Grinning но това значи, че и за обувките може да се даде пълен рефънд  newsm78

milagena , нека сестра ти все пак да се пробва  Wink

Аз своя диспут направих със сканиран шал  Joy написах - ето ви снимки с висока резолюция, действайте  Flutter продавачът така и не отговорил, време за отговора изтече...

# 337
  • Sofia
Благодаря много за бързите отговори, момичета!   bouquet

# 338
Kittykat

аз забравих да попитам - а какво си искала като рефънд? Изначално ли си написала 100% без изпращане или нещо друго?

milagena

изчакай отговора на Kittykat - това е много важно, защото самата система може да поиска връщане на обувките

# 339
  • Bulgaria
Да, моето искане беше точно такова - пълен рефънд без връщане! И си държах до последно точно за това! Какъв е смисъла да им връщам стоката и да платя всички пощенски разходи, колкото и минимални да са, че да изгубя и още 1-2 месеца! Даже не ме интересуваше дали ще ми върнат и колко точно пари! Исках само да е ясно, че продавача е мошеник, а ако знаете с какъв висок рейтинг беше и със стотици положителни коментари  ooooh!

# 340
Здравейте, "Алита" искам да ви попитам харесах си две портмонета за подаръци,обаче има в наличност 155 бройки,дали да рискувам или да почакам.Ако някой ги е виждал някъде другаде ,моля да каже.Продавача каза ,че всичко е окей,обаче на китаец вяра от уговорка...........Чакам дали да натисна плащане или не............. newsm78
http://www.aliexpress.com/item/Vintage-Genuine-Leather-Women-Wal … s/1678013032.html
p´s продавача ми прави 1 долар отъпка за двете..

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 12:45 от jazz min

# 341
Имам проблем с Manage Feedback, като натисна на Active Feedback, не ми се появява Revise, а само  Reply и Report Abuse. Искам да си променя мнението за една шапка, коята в началото ми се видя много малка с детски размери, но се оказа че е доста разтеглива и с много добро качество.

# 342
Момичета, имам проблем с една пратка. Изпратена е на 9 Септември, малка е, няма Track ID, съответно не мога да я проследя. Говорих с китайчето, каза, че до 50 дни трябва да я получа. 50 дни минаха, той ми удължи протекшън-а, но и той почти изтече, остават ще 6 дни. Диспут ли да пускам ?

# 343
  • София
някой да е направил поръчка на 24.10 и да му е пристигнала вече

# 344
  • Beyond the stars
някой да е направил поръчка на 24.10 и да му е пристигнала вече

newsm78 една поръчка с друга няма нищо общо. Имаше момичета с вече пристигнали поръчки от началото на ноември. Аз чакам още октомврийски Wink

Общи условия

Активация на акаунт