Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Пратих си пейпал имейла на китаеца, а той ми отговори, че вече имам парите да си видя Али акаунта. Някой знае ли къде да гледам?
Възможно ли е да ги е пратил в Али портфейла, въпреки, че нямам акаунт там?

# 346
  • Пловдив
Здравейте, първо се извинявам за въпроса. Предполагам, че няма нищо общо с темата, ама незнам къде другаде да попитам. Лятото си поръчах да ги наречем бижута (защото качеството не им отговаря на това описание Simple Smile ) и към тях имаше един много красив пръстен. Почнах да го нося с надеждата да е сребърен, след няколко дни надеждата ми премина да има сребърна баня. Но в крайна сметка се оказа, че не е нито едно от двете и взе да ми оцветява пръста в зелено. Тъй като много ми харесва пръстена ми се иска, ако има някаква възможност да му направят някаква баня (даже не държа да е сребърна), след която да мога да го нося.
Дано съм обяснила правилно  Laughing

# 347
Получих тези лепенки за крака,но аз ли не съм разбрала очаквах 100 броя,а получих 50!?
http://www.aliexpress.com/item/50packs-100pcs-lot-Kinoki-Detox-F … s/1722017113.html

# 348
Здравейте, "Алита" искам да ви попитам харесах си две портмонета за подаръци,обаче има в наличност 155 бройки,дали да рискувам или да почакам.Ако някой ги е виждал някъде другаде ,моля да каже.Продавача каза ,че всичко е окей,обаче на китаец вяра от уговорка...........Чакам дали да натисна плащане или не............. newsm78
http://www.aliexpress.com/item/Vintage-Genuine-Leather-Women-Wal … s/1678013032.html
p´s продавача ми прави 1 долар отъпка за двете..

По моето скромно мнение (имам само 1 поръчка все още, която чакам, но надлежно чета) всичко си му е наред на продавача, а отзивите са повече от много добри. Портфейла е на първо място по продажби в магазина му, отделно доставката е бърза-за около 3 седмици и вътре има изненада-малко подаръче. Аз се замислям също да си го купя, въпреки че нямам належаща нужда, просто ми хареса и отзивите са ОК. Цената е най-ниската в момента в досегашните му продажби. Червените са 21 бр.

Пепина, то си пише-50 лепенки с 50 лепила. Ако може да обясниш за какво се използват точно?

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 16:29 от Устремена

# 349
  • Beyond the stars
Получих тези лепенки за крака,но аз ли не съм разбрала очаквах 100 броя,а получих 50!?
http://www.aliexpress.com/item/50packs-100pcs-lot-Kinoki-Detox-F … s/1722017113.html

Пише си 50packs, който е от 100 части (50 от тези неща,дето се слагат към крака и 50 от лепенката за тях) Peace

# 350
Благодаря,явно не съм разбрала правилно!
Използват се за детоксикация, може и за отслабване!

# 351
Здравей те, какво трянва да означава статус Очаква разписка (Awaiting Receipt),Благодаря.

# 352
Означава "очаквайте получаване", не разписка. Натиска се като получиш стоката.

# 353
  • у нас
Благодаря,явно не съм разбрала правилно!
Използват се за детоксикация, може и за отслабване!

сподели после дали има ефект от лепинките

# 354
Получих тези съобщения от продавача и ми стана страно

2014-11-22 08:25:24

Hello, friends, Please send a dispute , we compensate you today, tomorrow compensation will end, thank you

2014-11-22 05:32:06

Friends, Hello! Since the transmission delay! We offer $ 3 a refund of compensation! Please submit disputes!  Look forward to a better cooperation! Thank you!

Според ваз за каво става въпрос.Вече съм получила няколко неща и имам и получени от този сайт, но все още не знам как точно функционира с тези диспути и така нататък.Благодаря ви предварително за отговорите Simple Smile

# 355
Копирам от групата във фейса:
Нов вид измама от търговци в Алиекспрес! За втори път вече го срещам - търговци , които уж са изпратили поръчката, пускат съобщения на клиентите да отворят диспут и да им върнат $3 (нещо като прИмоция) НЕ ГО ПРАВЕТЕ! ОПИТВАТ СЕ ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ! Стоката явно не е изпратена, проследяващите номера са фалшиви или чужди!!! Изчакайте да минат около 2 седмици от изпращането и пуснете диспут за ПЪЛНАТА сума! Ако приемете $3, след това няма да получите нищо, но и няма да можете да си възстановите парите!

# 356
  • Sofia

Може ли да дадеш линк към това, което си купила, да видим за какви стоки правят подобни номера?

# 357
  • Beyond the stars

Може ли да дадеш линк към това, което си купила, да видим за какви стоки правят подобни номера?
До сега слуачите, за които чух, са за продавачи без рейтинг.Явно вече не им се чака с надежда да не се отвори диспут  Laughing

# 358

До сега слуачите, за които чух, са за продавачи без рейтинг.Явно вече не им се чака с надежда да не се отвори диспут  Laughing

И с много низки цени на стоките си  Mr. Green

*Padme*

попитай в бижутерски магазин, ако сами не могат да направят - ще ти кажат къде  Peace

# 359
Става въпрос за едно яке и аз се усъмних като го поръчах защото изчезна обявата дава грешка .Трябва да отворя диспут пише ми след 5дни след .Да пускам ли диспут тогава.Сега съм със статус Очаква получаване.Аз май ще се отказвам да поръчвам дрехи от този сайт .Получих едни дрешки за малката и съм много разочарована.А иначе поръчах и калъф за телефон и съм доволна.
Много ви благодаря момичета за бързия отговор. Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт