Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Аз също получих такова съобщение да ми върнел 3$ добре че не му се вързах на тоя

# 361
Направих , доста поръчки за подаръци за коледа. Едната ми поръчка не е обработена и ми пише"This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within : 18 часа , какво се случва след това ? За първи път ми се случва, продавача не мога да го хвана на линия. Да повдигна ли диспут не мога поръчката ми е в статус Awaiting Shipment? Ще ми върне ли Али парите ? Извинявам се за елементарните въпроси, но съм нова в онлайн пазаруването и то специално в Али-то. До сега имам 3 успешно доставени поръчки.

# 362

ако до изтичането на въпросните 18 часа продавача не изпрати поръчката, Алиекспрес ще ти възстанови парите.
нямаш повод за притеснения

# 363

ако до изтичането на въпросните 18 часа продавача не изпрати поръчката, Алиекспрес ще ти възстанови парите.
нямаш повод за притеснения

Благодаря за инфото. Надявам се бързо да вляза в крак с начина на работа с китайския сайт... Не ми се ще да задавам глупави въпроси и да дразня с тях по-напредналите потребители.

# 364
  • Ямбол
Martina Georgieva_490655 ,да ,много си чакала.
selsha ,да не би да си отворила диспут в Али и там да са върнати парите?
*Padme* ,питай в бижутерските ,а мисля,че и с някакъв лак,боя, би помогнало.
meri09 , диспут да отвориш ,но не го прави,ще си останеш с тези 3$ и край.
AMAEBG ,докато не е шипната,не  можеш да повдигнеш диспут,а и нямаш основание, или ще прати в срока,или ще го удължи,или ще се канселира и ще ти се върнат парите.

# 365
  • София
Момичета, някоя от вас купувала ли е такова яке, да сподели размери
http://www.aliexpress.com/item/-/1986861709.html  Praynig

# 366
Здравейте, искам да канселирам една поръчка, но никъде не намирам такъв бутон.Няма гоне самона тази поръчка, но и на останалите ми.

# 367
  • Хасково
Дайте идея за хубав мъжки портфейл- пробван модел!

# 368
  • Beyond the stars
Здравейте, искам да канселирам една поръчка, но никъде не намирам такъв бутон.Няма гоне самона тази поръчка, но и на останалите ми.

Може да откажете поръчка единствено,ако е в статус Awaiting shipment.  Peace

# 369
  • Бургас
Предстои ми пътуване извън страната, а до 9 дни очаквам да получа едно яке, което поръчах на 11.11. Въпроса ми е как да процедирам тъй като дори и да се получи в пощенския клон няма как да видя дали съм получила поръчаното. Мога ли 1-2дни преди изтичане на срока за получаване да удължа срока на доставка, нищо че примерно е пристигнало newsm78

# 370

meri09 , диспут да отвориш ,но не го прави,ще си останеш с тези 3$ и край.

Какво трябва да направя за да ми върнат парите?

# 371
  • Beyond the stars
Предстои ми пътуване извън страната, а до 9 дни очаквам да получа едно яке, което поръчах на 11.11. Въпроса ми е как да процедирам тъй като дори и да се получи в пощенския клон няма как да видя дали съм получила поръчаното. Мога ли 1-2дни преди изтичане на срока за получаване да удължа срока на доставка, нищо че примерно е пристигнало newsm78

Можеш от сега да удължиш срока, примерно с 30дни, за да си сигурна,че когато и да пристигне няма да пропуснеш срока  Wink

# 372
От Али ми замразиха поръчката би следвало да ми върнат парите, нали?

# 373
  • София
От Али ми замразиха поръчката би следвало да ми върнат парите, нали?

Продавача ще бъде "разследван" и ще получиш отговор до 3 дни. Ако не е наред, ще получиш парите си до 7-10 раб. дни.

аз обаче имам питане свързано с това.... поръчката (замразена, на която ще върнат парите) си ми върви по тракинг номера, ако евентуално нещо пристигне в БГ да ходя ли да го взимам?

# 374
Здравейте,
според вас, ако от три дена имам следния статус:
 2014-11-21 15:12
BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал

- т.е. пратката три дена стои в чувала,  докато  вчера друга е минала от междинната станция в чувала и днес е във Варна, то това означава ли, че забавената е в митница? Струва 1.40 долара и е нож играчка, с форма на кредитна карта, демек като размер е микро.   newsm78
Досега винаги от чувала на другия ден е пристигало всичко.

Общи условия

Активация на акаунт