Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
lora_77- Ива

Имам чувство, че твоя посредник просто не е знаял какво да прави в подобен случай  Grinning първо вижте статута на диспута, дали връщат парите наистина, или пак само уверения на продавача. След това вече ще поръчваш сама, тук момичета ще ти помогнат  Peace

*Di*

Отвори поръчката си в али-то и я разпечатай, това е достатъчно. Ще трябва да платиш ДДС-то - 20% над сумата от 30 лева, плюс 3.50 пощенска такса + въведоха сега някаква митническа такса 3 лева ( момичета тук писаха).

NautilusPompilius

От този китайски английски аз разбирам следното - той ти казва, че нещо по-късно си го платила и затова  поръчката беше отказана.  Провери в банковия си акаунт какви плащанета имаш, дали имаш транзакция към али-то.  Колко пари са блокирани и за какво. След това в акаунта си в али-то виж дали имаш поръчки очакващи плащане.  То може и в обратния ред  Mr. Green
 След като ще провериш всичко това - пиши пак тук - за сега аз лично не мога да ти кажа нищо, в момента ми звучи че иска да му платиш още един път  newsm78 Но може би още някой ще се включи.

# 646
  • Пловдив
ai_vi ,благодаря  Hug

Днес получих този клин във тъмно синьо:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6319288840.html
Това е най-хубавият топъл клин,който съм получавала от Китай  Peace
Много е еластичен и изглежда,че ще топли. Не е двоен,както бамбуковите клинове.
А как са размерите, аз поръчах едва клина, дойдоха , страхотна материя, цвят , доставка за 2 седмици, но умалени Sad
От същият продавач ли са?
Не бих казала,че моят крин е умален... ас съм 170 см висока, об е 105 и се намъквам във него без никакъв проблем. Ще поръчам и във друг цвят.

А как завършва долу твоя клин и писала ли си нещо на продавача, за да прати точно този модел. Аз искам от този, който покрива и петата
И още един въпрос - носила ли си го - завалва ли се и става ли на топчета?

# 647
  • Казанлък
змейковица
този клин от линка ми има удължение за петата...добре се вижда на снимките.  При желание можеш да го ползваш.
Получих го тази седмица. Така че няма как да кажа дали се завалва  Wink

# 648
Аз имам два подобни клина. Единият е от този продавач:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6284251479.html
а другият:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6329273969.html
на снимките изглеждат абсолютно еднакво и очаквах да са същите, но не са. Първият е от много хубава някак матова материя и е доста дебел, а вторият е не толкова дебел, но пак е много плътен и е от лъскава материя, някак лигава на пипане. Извинете за нескопосаното описание, но дано да ме разбрахте.  Crazy И двата са изключително приятни за носене и наистина много топлят. Първият го получих преди няколко седмици и мога да кажа, че не се завалва, но досега съм го прала само на ръка. Не знам какво ще стане, ако го пусна в пералнята. А вторият го получих вчера и само го пробвах, така че не мога да кажа все още как се държи след няколкократно носене.

# 649
Някой с отзиви за това якенце? http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot-Selling-Fashion-Flower-p … /32217680713.html
Отговарят ли си размерите? Simple Smile

# 650
Някой с отзиви за това якенце? http://www.aliexpress.com/item/2014-Hot-Selling-Fashion-Flower-p … /32217680713.html
Отговарят ли си размерите? Simple Smile
Писано е за него преди 2 страници, има и снимки.

# 651
  • Ямбол
kikita91 в предния си пост ти пита за налични "0" бройки, а не за 0-лев рейтинг,нищо общо няма, гледат се доста неща и за най-сигурно се залага на висок рейтинг,по-реални цени и отзиви към поръчки.
Иначе,не винаги липса на рейтинг ,говори за измама.
NautilusPompilius ,според цитата,няма направено плащане,провери и сметката.

# 652
ai_vi ,благодаря  Hug

Днес получих този клин във тъмно синьо:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6319288840.html
Това е най-хубавият топъл клин,който съм получавала от Китай  Peace
Много е еластичен и изглежда,че ще топли. Не е двоен,както бамбуковите клинове.
А как са размерите, аз поръчах едва клина, дойдоха , страхотна материя, цвят , доставка за 2 седмици, но умалени Sad
От същият продавач ли са?
Не бих казала,че моят крин е умален... ас съм 170 см висока, об е 105 и се намъквам във него без никакъв проблем. Ще поръчам и във друг цвят.

А как завършва долу твоя клин и писала ли си нещо на продавача, за да прати точно този модел. Аз искам от този, който покрива и петата
И още един въпрос - носила ли си го - завалва ли се и става ли на топчета?
Не, от различен продавач е. Затова разпитвам, от кой продавач да си взема, нов, който да не ми е малък.Този ми стой , все едно съм си взела размер М. Иначе клина не е с "пета", не съм им фен. Подарих ги на приятелка много е доволна. Носила е синият само веднъж, но след носене и пране, материята остава със същото качество (за сега), с което го получих.

# 653

Проверих. Патите са дръпнати.

# 654
kikita91 в предния си пост ти пита за налични "0" бройки, а не за 0-лев рейтинг,нищо общо няма, гледат се доста неща и за най-сигурно се залага на висок рейтинг,по-реални цени и отзиви към поръчки.
Иначе,не винаги липса на рейтинг ,говори за измама.

От скоро съм в него сайт и не разбирам много много. Явно не всичко в сайта се превежда буквално,защото pieces  значи бройки на бг. не съм си и помислила ,че може да значи рейтинг...

# 655
  • Beyond the stars
Момичета, помагайте! Поръчах телефон миналата седмица и в сайта на БГ пощи видях, че е пристигнал на митницата, от там за да го взема освен номер на товарителницата и лична карта, трябвало да имам и документ за плащането, обаче аз такъв документ нямам, няма и от къде да си разпечатам, тъй като имейла който получих от Алито беше просто потвърдителен, че са получили плащането ми, но никъде не се споменава сума  newsm78 Някой от вас да се е сблъсквал с тоя проблем? И изобщо като отида в митницата,  какво се случва? Задължително ли е щом е на митница да се плаща ДДС?

Банково извлечение + screenshot на поръчката от самия сайт , за да може да се обвърже с направения превод  Peace
Задължително се плаща ДДС, освен естествено ако телефона не е под 30лв., което не ми се вярва   Wink

# 656
http://www.aliexpress.com/item/Baby-children-s-clothing-child-set-winter-male-female-child-autumn-and-winter-thickening-plus-velvet/32240531724.html

харесах това екипче за подарък но този няма рейтинг и сега се чудя, какво пък толкова ще изгубя нали накрая ще ми върнат парите ако не го получа- сумата си е малка, но пък ако го има на близка цена от по-сериозен продавач бих го взела но нещо не го намирам в сайта.

# 657

Никой ли няма да ме посъветва нещо... Писал съм на продавача, нямам никакъв отговор. За първи и май за последен път пазарувам от тук.

# 658
Момичета, един китаец много ме дразни! Бях поръчала една рокля, която ми е огромна, а и като качество не ме впечатли. Следователно му оставих негативна оценка и след няколко дни получавам това съобщение:
Hi dear,
Sorry to hear that you are not satisfied with our product,
Pls show us some details with photo, we will take responsibility after our confirmation!
Can you pls change the negative feedback for us?
We really appreciate that!  thank you a lot!

Защо да си променям фийдбека и каква ми е ползата на мен?!

# 659

Никой ли няма да ме посъветва нещо... Писал съм на продавача, нямам никакъв отговор. За първи и май за последен път пазарувам от тук.

И от двете карти ли са дръпнати парите . Аз бих писала на Алиекспрес за случката . С какъв статус са поръчките

Общи условия

Активация на акаунт