Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали продукт, закупен от AliExpress, е направен от естествена кожа?
Как да се справя с продавач, който не отговаря на запитванията ми и не изпраща поръчката ми?
Какви са някои съвети за пазаруване от AliExpress?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали продукт, закупен от AliExpress, е направен от естествена кожа?
Когато поръчвате продукт от AliExpress, който твърди, че е направен от естествена кожа, важно е да имате предвид, че в Китай производството и обработката на продукти от естествена кожа са забранени. След това вероятността продуктът да е имитация е висок. За да сте сигурни, проверете подробното описание на продукта и се свържете с продавача за повече информация.
-
Как да се справя с продавач, който не отговаря на запитванията ми и не изпраща поръчката ми?
-
Какви са някои съвети за пазаруване от AliExpress?
Когато пазарувате от AliExpress, е важно да вземете предвид рейтинга на продавача, датата на регистрация и да избягвате прекалено ниски цени. Плащането трябва да се извършва чрез PayPal, но е безопасно с опцията за откриване на спор до 60 дни след плащането. Времето за обработка на поръчките варира, а методът на доставка също. Уверете се, че сте наясно с минималния размер на поръчката и имайте предвид възможността за откриване на спор до 5 дни след потвърждаване на изпращането при проблеми с получената пратка.
-
Как мога да избера продукт от AliExpress, който отговаря на моите нужди?
-
Как да определя размера на обувките, когато поръчвам онлайн?
първо вижте статута на диспута, дали връщат парите наистина, или пак само уверения на продавача. След това вече ще поръчваш сама, тук момичета ще ти помогнат 
Но може би още някой ще се включи.

И двата са изключително приятни за носене и наистина много топлят. Първият го получих преди няколко седмици и мога да кажа, че не се завалва, но досега съм го прала само на ръка. Не знам какво ще стане, ако го пусна в пералнята. А вторият го получих вчера и само го пробвах, така че не мога да кажа все още как се държи след няколкократно носене.