Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • TX
Някой да е получавал този турмалентен комплект и доволен ли е http://www.aliexpress.com/item/Tourmaline-Magnetic-Therapy-Belt- … 25094693.html?s=p

имам го голяма досада е колана, много ми пари, наколенките ги дадох на баща ми и за тях не мога да дам отзив от първа ръка

# 691
  • на морето
Как ви се виждат тези двама продавачи.Нещо не мога да се ориентирам в оценките.Ако не стават препоръчайте ми други. Трябват ми и двата калъфа
http://ru.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1Pcs-Matte-Frosted-H … 8/1874249985.html

http://ru.aliexpress.com/item/Free-shipping-Phone-Cases-for-Huaw … e/2036636782.html

# 692
Някой поръчвал ли е овлажнител за въздух? Този дали ще свърши някаква работа?  newsm78
http://www.aliexpress.com/item/Lowest-Price-Portable-USB-Water-B … 7/1921203724.html

# 693
  • Ямбол
NautilusPompilius Сайта си е много свестен,сам виж колко теми сме изписали и колко са недоволните въобще, по-скоро при теб нещо куца с поръчките, не показваш профила на продавача,нито категоризираш като пишеш кое как е,пратено ли е,платено ли е само,статус на поръчките в профила.
sunset1607 , е че то половин година мина,сега ли се сети, не си отворила диспут на време и поръчката си е отразена като финализирана,Др.път се святкай по-рано.Иначе,не са длъжни да ти отговарят продавачите,още по-малко на гневни съобщения.
ina-mina ,аз не бих взела в никакъв случай ,не бих се надявала на никакъв ефект.

# 694
Момичета, къде да си търся нещата ако в търсачката на продавача ми пише

"Destination Country-Bulgaria
2014-11-30 00:00   Bulgaria Arrive at Bulgaria Airport-(YanWen the end of track)
2014-11-27 00:00   BeiJing Hand over to Airport, Flight No. LH721
2014-11-26 00:00   BeiJing Departure from Outward Office of Exchange
2014-11-25 00:00   BeiJing Arrive at Post Office Processing Centre
2014-11-25 00:00   BeiJing Arrive at Outward Office of Exchange
2014-11-20 20:00   ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
2014-11-20 18:00   ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center"

Но в сайта на БГ пощи не ми открива пратката, а ходих и днес на място - казаха че нямат нищо ново за мен   Rolling Eyes

# 695
Ако е влязла вчера, ще е при теб вторник или по-вероятно сряда. До мен идват за 3 дни  Peace

# 696
Здравейте. Със сигурност е обсъждано това с което се сблъсквам ,но са много темите и едва ли ще се справя да го открия. Та имам две пратки с грешен адрес. Едната е пристигнала в България,но във Варна ,а аз съм от Стара Загора. И не само е пристигнала даже е взета от пощенския клон. А другата ми пратка като я проследя ми изписва дестинация Russian Federation. На продавачите ли да пиша и какво по-точно или да отворя диспут?

# 697
Ако е влязла вчера, ще е при теб вторник или по-вероятно сряда. До мен идват за 3 дни  Peace
На адрес ли изват или в пощата? (По принцип са дреболийки разни)
И забравих да питам - на митница имат ли право да те накарат да си отваряш пратката или без твое знание да я отварят сами? И изобщо ако нещо не им хареса - могат ли да ти задържат пратка? Днес по радиото съобщиха за опасни стоки от Китай, сега на митницата щяли да са много внимателни и взискателни и щяли да задържат всичко, което им се тори "опасно"?!?  newsm78

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 00:06 от *Di*

# 698
Здравейте. Със сигурност е обсъждано това с което се сблъсквам ,но са много темите и едва ли ще се справя да го открия. Та имам две пратки с грешен адрес. Едната е пристигнала в България,но във Варна ,а аз съм от Стара Загора. И не само е пристигнала даже е взета от пощенския клон. А другата ми пратка като я проследя ми изписва дестинация Russian Federation. На продавачите ли да пиша и какво по-точно или да отворя диспут?
Аз имах една пратка изпратена в Беларус. Писах на продавача и той ми я прати отново,  но не диспут , а на лично съобщение . Пиши му първо на лично и ако не ти отговори до няколко дни чак тогава диспут.
А относно пратката ти във Варна , че  и взета  newsm78 ...

# 699
Аз имах една пратка изпратена в Беларус. Писах на продавача и той ми я прати отново,  но не диспут , а на лично съобщение . Пиши му първо на лично и ако не ти отговори до няколко дни чак тогава диспут.
А относно пратката ти във Варна , че  и взета  newsm78 ...
Тази във Варна мога и да прежаля,че са едни ръкавичка за 3лв,ама другото в Русия.  А и не знам как да процедирам. Мисля да звънна до пощите утре да проверя дали съвпада името на пратката ,ако могат да проверяват и да пиша на продавача

# 700
  • Ямбол
Nikovatвероятно си измамена с подаден ти чужд трак номер, не твой и нищо не очаквай,ако има време отвори диспут,по някога,ако е нещо на ниска стойност също дават нереален чужд номер,но пратка получаваш минали ли са месец време?,а за другата,понякога,въпреки изписана чужда дестинация,си идват.
*Di* , прочети първи пост първо.На митница имат право и без твое присъствие да отворят,при нас е така. Разбира се,че може да задържат пратка,дори и акт може да се издаде в последствие,ако има причина.

# 701
Здравейте, на 23  ноември поръчахме http://www.aliexpress.com/snapshot/6369340925.html

Голяма грешка. Не стига, че първо се чака 60 дни докато подготвят пратката, ами и 60 дни докато трае доставката да се чака. Въпросът ми е друг. Исках да проверя, но като дам да отворя роклята нещо не ми зарежда, нито пък ми отваря профила на продавача.

Но какво да се очаква за 2,50 долара Grinning

Ta да натискам ли Request Order Cancellation и да се приключва и сътветно ще ми се върнат ли парите в картата, не че с тях или без тях има кой знае каква разлика?

Мерси Simple Smile

# 702
  • Beyond the stars
Здравейте, на 23  ноември поръчахме http://www.aliexpress.com/snapshot/6369340925.html

Голяма грешка. Не стига, че първо се чака 60 дни докато подготвят пратката, ами и 60 дни докато трае доставката да се чака. Въпросът ми е друг. Исках да проверя, но като дам да отворя роклята нещо не ми зарежда, нито пък ми отваря профила на продавача.

Но какво да се очаква за 2,50 долара Grinning

Ta да натискам ли Request Order Cancellation и да се приключва и сътветно ще ми се върнат ли парите в картата, не че с тях или без тях има кой знае каква разлика?

Мерси Simple Smile

Ако още се обработва -да. Но за да я откажеш се изисква съгласие на продавача.

И предлагам повече да не поръчвате на такива цени и от продавачи без рейтинг  Peace

# 703
Nikovatвероятно си измамена с подаден ти чужд трак номер, не твой и нищо не очаквай,ако има време отвори диспут,по някога,ако е нещо на ниска стойност също дават нереален чужд номер,но пратка получаваш минали ли са месец време?,а за другата,понякога,въпреки изписана чужда дестинация,си идват.
Минали са едва около 2 седмици. Писах на продавачите,за ръкавиците във Варна ми отговориха,че явно са ми подали грешен номер и да изчакам ще ги получа,а за другото нямам отговор

# 704
Получих тези детски боти http://www.aliexpress.com/snapshot/6310063854.html
Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт