Брекети - къде, какви, за колко? - тема 5

• 139 101
  • 811
  •   1
Отговори
# 435
Толкова скоро ги сменят? Със самолигиращи ли беше?
На мен ортодонтката ми каза да дойда след два месеца... Кое е обичайното?

# 436
  • Варна
Мислиш ли, че не се сетих, и там нямам контакт, който да е достатъчно близо. Wink

Ето този е, който се коментираше тук: http://befit.bg/eshop/ORAL-B-%D0%97%D0%AA%D0%91%D0%95%D0%9D-%D0% … lters=Oral-B-m155

(съжалявам за дългия линк, пиша от телефона)

В Ремедиум също е намален на 185 лв.
Тук нали се включва и четка и душ? Тъй като на други места видях същия комплект с мнооого по-висока цена, и почнах да се чудя.

# 437
И четка, и душ са, да. Аз го взех за 229 лв., не видях, че го има намален.

# 438
  • София
Ами да, на две седмици са ми ги сменяли, от предното посещение до следващото ще минат три. С обикновени съм. При мен няма много за изправяне, не знам дали има значение. За 2-3 дни ми минава напрежението.

# 439
Ясно, с обикновени е по-различно.

# 440
аз съм със самолигиращи, ходя на 2 до 3 седмици, като не всеки път ми сменя дъгата. но е имало и 2 пъти поред... както има  нужда...
снимки имам, ама малко мъ йе срам... снимала съм се сама през някакво време, да си имам за спомен  Embarassed

# 441
  • Бургас
Здравейте!
Имам въпрос относно четките за зъби. Искам да купя за сина си електрическа, но досега не откривам такава с накрайник за брекети. Моля посочете ми подходящ накрайник!
И още нещо - имате ли мнение за зъбния душ на Филипс? Не видях да се коментира в темата.

# 442
Аз ползвам обикновения накрайник...

# 443
Здравейте,предстой ми да си сложа брекети при д-р Алагьозова,имате ли мнение за нея?Също така искам да знам при миене на зъбите докато имате брекети късат ли ви се ластичетата?  newsm78

# 444
  • София
Ако говориш за силиконовата лигатура около брекета - не ми се е случвало да се скъса. По другия въпрос - ходих на консултация при Алагьозова, но не ми хареса методиката й спрямо моя случай, затова се отказах от нея. Но цените й бяха примамливи, определено.

# 445
Аз от днес съм и с долни (метални) и нещо съм се депресирала... (Горе съм с Damon Clear), и честно изобщо не се харесвам и се виждат доста.. Cry Знам,че е за добро,но пуста суета... Влизам за да ми вдъхнете малко кураж.. Cry

# 446
  • Карлово
Ти пък как така се виждат, все засмяна ли си? Mr. Green

Не се вторачвай в брекетите и мисля, че ще спреш да ги забелязваш.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 17:57 от chatNoir

# 447
  • София
Момичета, днес ми беше прегледа в Ортоестет. За моят сложен случай ще нося брекетите около 2 години. Ще ми струват 3500 с Деймън. Живи и здрави, другата седмица ги слагаме Simple Smile Отказах се от Краун, защото искаха да ми слагат разширител на горната челюст за 3-4 месеца. Освен това не ми вдъхнаха доверие на първия преглед. А тук ми обясниха на дълго и широко всичко, което ме интересуваше. Парите са доста (в краун ми казаха около 2500), но както казах, тук ме грабнаха. Може да е чисто маркетингов трик, но... И така Simple Smile

# 448
  • София
Мей си, я се стегни! След още няколко седмици, когато забележиш ефекта, няма да ти пука изобщо. Аз с металните се чувствах по същия начин, но след месец носене вече не се съобразявам как говоря и как се смея. Кривите зъби не са по-красиви от зъби с брекети. А и вече имам осезаема разлика, щом и баба ми я забеляза без да й обяснявам. Просто бъди по-уверена в себе си, ти си същия човек, а брекетите са временно явление във визията ти, пък след тях ще изглеждаш още по-добре.

# 449
Все си мисля, че хората отдавна вече не се впечатляват от гледката на зъби с брекети.

Общи условия

Активация на акаунт