Богатир се роди, дами, нова радост се роди! 155 Американска тема!

• 56 461
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде
Добре момичета,в играта съм  Laughing Вече съм си у дома!Минахме през 30 часово пътуване,срещата с имиграционните и вече сме си вкъщи!
Още не съм видяла нищо,но другата седмица и това ще стане.Сега се занимавам с багажи и пуйки  Laughing

# 136
  • WA, USA
Браво Жекова и добре дошла!

Честит ви празник, да ви е пълна трапезата и къщата  bouquet

# 137
Жекова, на паметен ден си пристигнала. Нека в живота ти има само хора, събития и неща, за които да си благодарна!

# 138
  • някъде
Благодаря ви,момичета!Да ви се връщат пожеланията!Бъдете здрави!

# 139
 Честит празник мили дами! Благодаря ви, че сте винаги на около и сте ми държали ръката много пъти през годините. Винаги с полезни съвети от различни камбанарии и настроение.
Наздраве приятели! Heart Eyes

# 140
Ще изплагиатствам на so what благодарностите. Добре, че ви има. Весели празници на всички.

# 141
  • Чикаго / София
Честит празник момичета! И аз като со уат за благодарността! Simple Smile

Честит Първи Рожден Ден на Спас! да е здрав и щастлив! Мишки честит празник мила!

Хиър много сладичка тиквичка си имате /пу, пу/ Heart Eyes

# 142
Соу, ЯнаHug И аз съм получила изключително много помощ, знания и информация благодарение на всички вас! Пък колко съм се забавлявала... Радвам се, че ви има!

Мишки, да ви е жив и здрав Спас и весело празнуване на рождения му ден!

# 143
И аз благодаря на всички ви!  Весел празник и от мен!   Hug

Ето го и рожденника, да му нащипете червените бузки.  Това беше най-хубавия ден за нас, детето се смя цял ден.  Търкаляхме се в снега много, надувахме балони, украсявахме, мъчихме се да духаме свещичка.   Heart Eyes

Скрит текст:

# 144
  • The QC to be!!!
ЧРД на порастнал Спас!  nbirthday Жив, здрав и все така да се смее!

Кой какво сготви? Покажете си тавите.  Grinning Аз нищо щото пак съм на път. Но в неделя, ще забъркам една спаначена каша.   chef

# 145
Патка завита с бекон, тутманик, торта от кисело мляко.  Днес тиквички на фурна с кисело мляко и чесън.

Бейби, лек път!  Ммм, супа!

# 146
  • WA, USA
Честит рожден ден на малкия Спас! Да е много здрав и щастлив!

Ние си готвихме бг манджи, и без това бяхме само българи, но приятелите ни донесоха печена пуйка, която дори аз харесах а много мразя миризмата на пуешко. Бяха я мазали с портокал и киснали в сока за известно време. Беше забавно, откарахме до 1 сутринта, на заговяване го обърнахме, някои от нас повече на пиянстване.

# 147
Мишки, то само бузите да са зачервени, да ги нащипе човек. Ама те и брадичката, и нослето... Давай да го гушна направо! Сладурко!

Хич нищо тематично за показване нямам. Приятелите ни, дето щяха да идват от ПА, не дойдоха. Там валял сериозен сняг. Е, по тоя повод си останахме на зеленчуци, плодове и сурови десерти, както обикновено.

# 148
 не мога да повярвам колко е пораснал Спас, все едни вчера гледахме бебешките снимки.

Ох, пак да кажа много е сладък на Хиър мъника в тази лисича торбичка.

# 149
  • The QC to be!!!
...Ох, пак да кажа много е сладък на Хиър мъника в тази лисича торбичка.
Аз снимки на Хиър на мъника не видях до сега. Къде ги гледате?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт