Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Алия, ако отидеш за втората ФМ при него, ще ти вземе двойно, защото не си отишла на първата, такава му е практиката, т.е. 240лв. или повече, за един диск ми се струва безмислено, особено аз смятам за най-важна при него точно първата ФМ. Сега на втората мисля да ходя при Балев, дано работи след 20ти декември някакви дни, че тогава ми се пада 20 седмица.

Ааааа, мерси тогава. Благодаря за инфото, избих си го от главата. Hug  bouquet За мен Балев е по-добрия диагностик и специалист, затова съм отишла там и първия път и сега втория. Не мога да му дам на Давидков 240лв за това, да ме прощава. Joy Много е му е странна политиката. ooooh! Ще си седя бе диск. Mr. Green

# 166
  • София
Сабринка, дано и ние бързичко се уредим Simple Smile Сега и колата трябва да сменяме, и двете ни са малки градски колички, моето пежо е с много малък багажник, а на ММ аудито е с 3 врати.
И ни трябва някакъв компромисен вариант за дете, не комби или джип, ами по-нормална кола, която да отговаря на изискванията ни и да не е безумно грозна Grinning Grinning Grinning Май ще вземем от новите Астри.
На мен иначе обонянието ми сякаш се нормализира или поне не ме дразни толкова, преди омекотителите и праховете за пране, каквито и да бяха ми идеше да ги лискам в тоалетната Grinning
Дудински, Венчелистче и давате ми надежди, нямам търпение да си имаме собствено гнезденце Simple Smile Притеснявам се и аз за ремонтите и устройването, ама пък сега с кеф бих се занимавала да гледам и избирам, въпреки, че много се изморявам от обикаляне.
Никки, Сладоледче...то изобщо не е ясно с какво темпо ще пристъпим към покупката, туко виж го отгледала до 3 годишно Grinning
elida__, страхотна инициатива, браво Simple Smile
Още не съм купила панталон или дънки за бременни, влизам си в старите панталони за сега. Тамън по Коледа и след нея ще пуснат намаленията по моловете и тогава вероятно ще се обзаведа и аз Simple Smile
Иначе снаха ми си беше купила хубави дънки за бременни на известни фирми, няколко чифтове, много готини, на мен ми ги предлага, но са ми къси, в Манията обикаляше тя Simple Smile

# 167
seagirl,забравих да кажа, втората ФМ при Балев се прави и в 19-та, ако ти е по-удобно. Прави в 19-23г.с.  Ако искаш, когато ходя да си записвам час мога да попитам дали ще преглежда в седмицата след 20-ти. Simple Smile

# 168
  • В градината...
Сладоледче, на моят панталон ципът все се разкопчава  ooooh!
Аз доста неща си накупих от втора употреба - трикотажни рокли, туники, които да стават с дебел чорапогащник или клин. За по 2-3 лв. бройката се обзаведох. Панталони за бременни също съм срещала, ама като не съм била бременна. Но сигурно и сега се намират /ходя преимно в Мания, макар и не в София/.

# 169
  • София
    Благодаря и тук за подкрепата, момичета Heart Eyes Hug  bouquet ! Означава много за мен!
    Резултатът от изследването е, че бебка няма хромозомни аномалии, а това беше най-голямото ни притеснение. Ще следим сърчицето по-често, ще го види и детски кардиолог. Ако се наложи, ще го лекуваме, когато се роди.  Самата процедура беше неприятна, още ме боли, но като знам колко нерви ми спести. Добре, че резултатите излязоха бързо, навярно, защото са отрицателни..Още съм притеснена, изживяхме огромно напрежение. Ще се успокоя, когато роди бебче или отпаднат проблемите със сърчицето в хода на бременността  Praynig.  Все още не мога да се зарадвам истински. Извинявам се, ако постът ми е объркан, но и емоциите ми в момента са такива. Вече е сигурно, че ще си имаме момиченце.
   Радвам се за хубавите резултати от прегледите, изчетох всички мнения Simple Smile Абраксас - честити сини гащи, а на теб, megg - розови! seagirl, успех на прегледа!
   Витаминка,  по време на първата бременност и ние правихме основен ремонт, затова почти цялата я изкарах у свекърите, където не се чувствах като у дома си. Когато ме изписаха, дори нямах легло, а бях и оперирана. Разбирам какво е да не ти е комфортно у дома. Дано поне с миризмите да се справите, че е много неприятно в този момент, пък след това и новото жилище Peace.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 18:01 от *Elle*

# 170
  • Варна
*Elle*, поздравления и тук за добрите новини!

# 171
  • София
Elle, много се радвам, че резултатите са добри! Дано и със сърчицето всичко да е наред.

Абраксас, Megg и за вас се радвам на добрите резултати от прегледите Simple Smile

И при мен прегледа мина добре, най-накрая ми назначиха и кръвни изследвания. Малко ме притеснява, че почти не съм качила килограми, едва +1, а съм ужасно слаба, но явно си е до ген - всички в семейството сме такива, а и лекарката ме успокои, че щом бебчо расте нормално, няма причина за тревоги.

# 172
Честито за прекрасните новини!   bouquet

Сега ще ви сложа щъркелчетата.

При мен всичко е наред, вървиме с 6 дни напред.  Peace Отново ни казаха момиченце.

# 173
Rose Rosy, няма от какво да се притесняваш, нито малкото килограми, означават, че нещо не е наред, нито многото, че всичко е ок. Дори лекарите вече не дават да се напълнява прекалено.  Щом бебчето е добре и се развива нормално, изобщо не го мисли. Килограмите са и ген в крайна сметка. Има жени на които почти не им проличава до края. Или такива, които качват по 6-7кг.

# 174
Браво за резултатите момичета Simple Smile

И аз днес бях на преглед Simple Smile Слушахме сърчицето туп туп Simple Smile хихи Много мило ми стана. Днес не се врътка много за да видим съвсем пола, но имаха предположения, че все пак ще е мома Simple Smile На 8 декември съм на 4Д тогава надявам се да си имам потвърдени гащи.
Казаха ми и кръвната група понеже не знаех, пък майка ми беше почти сигурна че съм - , но се оказах АБ+ Simple Smile
Всичко беше наред, само с тези кг трябва да внимавам Sad + 4-5 съм, но аз почти месец си полежах заради кървене, не повръщам...нямам чак голям апетит, но явно си хапвам  Embarassed хах
Ааа днес и ММ за пръв път влезе и гледа на монитора, че досега все нямаше как да дойде, и беше ухилен до ушите
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 175
  • Варна
Перуника, ФМ струва 120, ако не ходиш на първата, тогава двойно, но този доктор си е машина за пари, въпреки всичко аз му имам доверие и не спестявам за спокойствието си, не знам защо реши, че диска струва милиони Simple Smile 
Алия, ще съм ти благодарна да попиташ за работното време по празниците, все пак предпочитам по-късна седмица, защото са две и искам да са по-едри и да се виждат по-добре.

# 176
  • В градината...
120лв. преглед с БХС, нали  Thinking

# 177
За ФМ. БХС във Варна е 40лв, като говорим само за кръвно изследване. Peace

seagirll ще попитам.  Hug По принцип и аз реших да не ходя веднага в 19-та г.с., тъй като и аз искам да е по-голямо и да се види всичко добре.

# 178
  • Варна
Неее, цифроманията е пълна Simple Smile))  Но аз лично двама специалисти признавам по ФМ във Варна, при другия цената е на половина, дискове и излишни приказки няма, пък и апаратурата му е по-кофти, за това и разликата в цената. Вече въпрос на избор и на усещане, аз първия път си ходя при скъпия, средващите при другия Simple Smile

# 179
  • В градината...
Ами аз плащам малко /явно в специализираните клиники е в пъти по-евтино/, но пък прегледите ми са през 4 седмици в София. Пътят е към 800км. в двете посоки и под 200лв. досега преглед не ми е излязъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт