Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Elle, и тук да ти кажа колко много се радвам!
Аз преди малко се върнах от ФМ, всичко изглежда чудесно. Док каза, че бебе се развива супер, оформено, риташе и махаше с ръчички Simple Smile)) Има си носна костица, нухалната гънка е супер и утре съм най-накрая на БХС. Дано и там всичко в наред!
Радвам се на всички мами с хубави прегледи Simple Smile))

# 181
  • Варна
Перуника, то ако искаш да си спокоен, трябва да налееш едни пари, но майната му, да сме живи и здрави, ние и децата ни. Успех ти желая, ще се справиш, защото си подготвена и го желаеш силно!

# 182
  • В градината...
А, аз отдавна вече не ги броя парите, сигурно 10 хиляди минах, вече съм безгрижна.
Важен е финалът  Peace

# 183
Алия, на мен ми взе 170лв. Реално ранната мисля е 200 , а следваща е 150. Беше изключително подробен. Приготви се, обаче, за едно "каране" защо чак сега , толкова късно.  Гледната точка на човека, според мен е, че сега каквото и да открие, става 1000 пъти по-сложно , от колкото ако го открие в 10 седмица и се "приключи" навреме.  Иска да наложи практика, при която жената звъни още при положителният тест за бременност, а не като стане вече 4ти месец 5ти и няма как да реагира адекватно. Малко е обсебващ в обясненията, но до някъде го разбирам. Каза, даже, ако може да се разпространява тази идея, което на мен лично ми звучи много логично. Хич и не съм знаела колко много неща може да "види" толкова рано , а и да се предотвратят със съответни режими/лекарства и т.н. Доста смислено звучеше и чак ме хвана яд, че не се замъкнах две седмици по-рано. Доста по-спокойна се чувствам сега и реално си заслужава 170те лева /поне за мен де/ ако можеш да си го позволиш. Сега, дали ще ходиш на всеки месец/ реално ще те подтикне с обяснения .. а и сигурно има какво да види различно всеки един път/ вече си е въпрос на финанси и време. А, направи си ми цялостен преглед, не само на бебчо, но и яйчници и т.н. Видя ми /показа/ фоликулната киска, за която Цветкова каза, че е изчезнала /Вече 3 прегледа не я вижда, а е 3см образувание/
Много дълго стана, но се опитвам да съм изчерпателна.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 22:56 от Abraxas

# 184
  • Варна
Заинтригувахте ме страшно много с обясенията за прегледите ви при Давидков.
Аз, не знам защо, досега бях някак много предубедена към него. Знам защо всъщност де, чувала съм доста негативни коментари, но то за малко лекари няма изобщо такива.

# 185
Здравейте и от мен момичета. От работа не мога да се докопам до нет и чат. Много се радвам на хубавите ви новини, а като чета някои от нещата ме връхлитат спомени Simple Smile
Май почвам петия тази седмица, но като квалифициран инженер математиката тук ми куца яко Grinning
В офиса още не ми вярват напълно и чакат снимковия материал другата седмица. Иначе гледат другите бременни и ми се карат че с тоя мижав корем позоря колектива. Изобщо засега това е повод за забавление дакато чакаме резултата от залаганията за пол Simple Smile

# 186
  • В градината...
Тайга, сетих се от къде те "познавам" - темата за кюретажа. Е, радвам се, че сме тук  Hug

# 187
Еххх, че хубави новини си имаме днес!!! Радвам се много и няма да изброявам имена, да не пропусна някой. Честито, момичета!!!
И аз днес звъннах в лабораторията, понеже нямам време да си взема изследванията, а от вчера са готови. Е, отрицателна токсоплазмоза, успокоих се Simple Smile а резултатите ще ми изпратят по пощата.

# 188
  • Варна
Тайга, сетих се от къде те "познавам" - темата за кюретажа. Е, радвам се, че сме тук  Hug

Да, пишех в нея през зимата (бях с друг ник).
И аз се радвам, не ми се стъпва повече в нея, въпреки добрия тон и многото успели, които вдъхват надежда Peace

# 189
Добро утро!
Много сте изписали, но ще ви чета след като се върна от прегледа. Да стискате палчета!  Praynig Hug

Какво стана на прегледа? Само ти не отговори??? Дано всичко е наред! Hug

Браво за хубавите новини на всички мами! Hug
Elle,много се радвам още веднъж да кажа! Hug

# 190
  • Бургас
Оказа се, че съм закъсняла с "този" преглед, трябвало м/у 10 и 14та седмица, а аз съм 15та+
И аз бях така. Ходих точно 15 г.с. без + и -, но док. каза че не е проблем.

П.С. За мамите, които говореха за подствигване и "отрязване" на някои атрибути--явно не важи  Rolling Eyes

Joy Joy Joy хахахах, да и аз рязах, рязах, но нищо не съм отрязала.

megg на мен са ми предписвали и двете, но мисля, че папаверина беше по-добрия вариант. Нека и други да кажат.

*Elle*   Hug

# 191
Само да вметна, да не излезе че е само реклама. Имах офицялна забрана от много добра моя приятелка да ходя при него. Нея я лекува с какво ли не за безплодие в продължание на една година-изпи половината аптека /хормони и т.н./ Има си черно на бяло диагноза от него, че ще забременее без проблем. В крайна сметка се оказа, че мъжа й има сериозен проблем и реално не може по естествен път да има деца. Та една година хормони, без да й поиска спермограма на партньора/ все пак двама трябват за бебе../ Обаче, аз след дълги размисли и напътствия от друга приятелка, която пък твърди, че благодарение на скъпата си апаратура успява да види много детайли и да спести много главоболия, реших все пак да ида. Прежалих парите и прецених, че явно е добър в ранна диагностика а не в лечение на стирилитет.
Уф, пак дълъг пост. Сори
П.С. Според всички критерии съм за 4.05, само по цикъл ми каза, че е 11.05.. Пък акушерката ме успокои, че най-реално ще раждам април края;)

# 192
  • burgas
Здравейе момичета  Hug
Честито на всички за хубавите резултати Simple Smile За теснотията в жилището и ние сме в много малък двустаен, но пък ни е доста хубаво апартаментчето. А и въобще гледам да не го мисля това, а само да се радвам че ми се сбъдна една мечта  Heart Eyes , няма да сме нито първите, нито последните живяли натясно  Grinning
За миризмите и аз се поуспокоих доста, преди всичко и всички ми миришеха ужасно и ми се повдигаше, а сега съм екстра. Даже вече се притеснявам защото мисля че хапването започва, а досега слабеех.
Искам да ви попитам някой ходил ли е или поне да е чувал нещо за д-р Корновски МД Варна, защото нямам никакво инфо за него, а той ще ми прави ФМ другата седмица, професора не се занимава с ФМ  newsm78
А ето че е минало 12 часа и вече е четвъртък - а за мен 18г.с.  Heart Eyes

# 193
Ето ме и мен на отчет.
Много щуро беше... едното се въртеше постоянно, а другото малко по-кротко ми се видя. Иначе всичко е наред, едното е с 4 дни напред, а другото си отговаря на 16г.с. На 17.12 съм на втора ФМ тъкмо ще съм в 20г.с.  Hug

Честито на видялите вече гащите.  Hug

Ели за теб се радвам най-много!  Hug

Flower и тя беше вчера на преглед, но не е влизала скоро, дано всичко е наред!  Praynig

# 194
Алия, на мен ми взе 170лв. Реално ранната мисля е 200 , а следваща е 150. Беше изключително подробен. Приготви се, обаче, за едно "каране" защо чак сега , толкова късно.  Гледната точка на човека, според мен е, че сега каквото и да открие, става 1000 пъти по-сложно , от колкото ако го открие в 10 седмица и се "приключи" навреме.  Иска да наложи практика, при която жената звъни още при положителният тест за бременност, а не като стане вече 4ти месец 5ти и няма как да реагира адекватно. Малко е обсебващ в обясненията, но до някъде го разбирам. Каза, даже, ако може да се разпространява тази идея, което на мен лично ми звучи много логично. Хич и не съм знаела колко много неща може да "види" толкова рано , а и да се предотвратят със съответни режими/лекарства и т.н. Доста смислено звучеше и чак ме хвана яд, че не се замъкнах две седмици по-рано. Доста по-спокойна се чувствам сега и реално си заслужава 170те лева /поне за мен де/ ако можеш да си го позволиш. Сега, дали ще ходиш на всеки месец/ реално ще те подтикне с обяснения .. а и сигурно има какво да види различно всеки един път/ вече си е въпрос на финанси и време. А, направи си ми цялостен преглед, не само на бебчо, но и яйчници и т.н. Видя ми /показа/ фоликулната киска, за която Цветкова каза, че е изчезнала /Вече 3 прегледа не я вижда, а е 3см образувание/
Много дълго стана, но се опитвам да съм изчерпателна.

Така и иначе няма да отида при него, оказа се, че по времето за втора ФМ ще съм в Пловдив, така, че ще си я правя там, на много хубаво място, пак дават диск, нали ми беше мерак. Mr. Green цЕНАТА - 80лв с техника като на Давидков е. Иначе, ако бях отишла при Давидков, аз щях да си му кажа, че съм била на ранна ФМ при Балев, какво ще ми се кара, да не е единствения лекар, важното е, че съм била на преглед. Tired Да не говорим, че като диагностик, всички казват, че Балев е много по-добър. Това, че не е с 4д, нищо не значи, по принцип не е нужна 4д за ФМ.  Но няма значение, исках да мина там само, заради диска. Имам много близка приятелка, всеки момент ще ражда, следеше си цялата бременност при него всеки месец, еми не е доволна. Изобщо не искаше при него, ходеше, защото мъжът й го познава, и много държеше. А тя беше по-доволна и от отношението и от прегледите на Славчев, при когото ходи, и който ще я изражда. И наистина е мн груб с пациентите си и според нея, все се карал и обяснявал колко е добър и каква техника има. Ох, много дълго стана. Добре само, че няма да ходя, че каквато съм нервачка, щеше да ми вдигне нервите. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт