Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
В националната генетична лаборатория ли е правено изследването /аз друго не признавам  Naughty/.

те всички се правят там

# 601
Е да много са си скъпи за нашите стандарти .Ето тука ги има същите http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=3224660
Затова обичам да обикалям и разглеждам винаги намирам по евтино е почти винаги ,ММ винаги ми се чуди как не ме мързи да обикалям .Ами като има голяма разлика що не .

# 602
  • В градината...
В националната генетична лаборатория ли е правено изследването /аз друго не признавам  Naughty/.

те всички се правят там
явно пращат серум.

# 603
Ами моята беше пращана в лаборатория Синево .То на изследването си пише

# 604
  • София
danielka терминът Юли месец ли е?? Shocked
хахахаха ами, не, поправих се вече - 16.05.  От както съм бремена съм страшно неконцентрирана, доки каза че природата си знае работата и по този начин ме щади  Joy

Каза също, че втория скрининг е по-точен и ако и там резултата е същия, тогава се прави амниоцентеза.
Знам че тази процедура е рискова, затова ми се иска да не го правя излишно, но и сега се тревожа  #Crazy Sad

При амниоцентезата има малък риск, но дава толкова точна и важна информация. Решението е твое и много зависи от спецификата на бременността ти. Защо не се консултираш с генетик? Аз на твое място бих направила втория скрининг и ако се налага амио не бих се замисляла да я направя.

# 605
Е да много са си скъпи за нашите стандарти .Ето тука ги има същите http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=3224660
Затова обичам да обикалям и разглеждам винаги намирам по евтино е почти винаги ,ММ винаги ми се чуди как не ме мързи да обикалям .Ами като има голяма разлика що не .

Този сайт има ли доставка до Бг, и ако да- колко е? Има нещо, което съм си харесала, и е доста по-евтино от тук.

# 606
Момичета, да се похваля и тук, но наполовина -пол не ни казаха, било рано??! Ядосах се, добре, че вторник имам час при Марков та ще ми каже в София.
Иначе бебончето рита, рита... аз не усещам нищо, голям смях. Док каза, че до 2 седмици ще започна да го усещам. Измери кълки, главица, гръбначен стълб..всичко в норми, много доволен Simple Smile
Притеснителното е, че каза, че плацентата е много близко до шийката и може да прокървя. Пита ме за полета утре до къде е. Сега се тревожа пък за това.. Питах да почивам ли повече, каза да си следвам обичайния ритъм...

# 607
  • burgas
И аз да се отчета и тук  Grinning
Днес ходих но ФМ при Д.Корновски и не съм очарована, добре че имам записан час за утре при Троянчев. Много тъпо исках да поговоря с него и за серклажа, но не получих конкретни отговори. Поне ми каза, че бебче е ок, но не се показа какво е. По ехограф си отговаряме на 19 г.с както съм и по принцип и попитах няма ли да ми изместят термина по-рано, но нещо не се разбрахме и с акушерката. А това, което си мислех че е бебчо явно са били контракции, пия магнепорт 3х2 и намаляха, но не спират. А и питах как ми е шийката след серклажа и ме каза, че тя не се вижда на ехограф. Общо взето ме е яд , че пътувахме до Варна. Две седмици пазя леглото, а днес от 12 до 20 часа по улиците за нищо. И това е дано утре да съм happy след срещата ни с другият лекар  Hug

# 608
Момичета получих резултата и за моя БХС, но защо няма комбиниран риск?  Д-рът каза, че всичко е наред, но на мен не ми е съвсем ясно. Пише веднъж "Резултат за бременната жена" съответно за Даун 1:4100, а за Едуардс 1: 100 000. А после пише "Дошълнителна изнформация за лекуващия лекар" , там вече за Даун е 1:770,  а за Едуардс 1:6900.
На другите АFP,  bCG и uE3  пише "част от медианата" (т.е. в референтни граници, така ли?)   ooooh!

# 609
  • burgas
Ох Суити много са хубави покупките ти  Heart Eyes , страшно много обичам такива цветове.
За БХС момичета нямам мн информация и затова няма да се изказвам да не объркам някой.

# 610
  • В градината...
Синя птичка, мисля, че на предишната страница дадоха линк за сайта, в който мамите задават въпроси на проф. Кременски  Peace

# 611
  • Варна
Здравейте мамчета, да се похваля днес се обадих да питам за резултатите от втория БХС и акушерката каза, че са чудесни, но не ми е давала подробности, а и това ми е достатъчно да знам Simple Smile  
Galka85 не мога да си спомня точно, но ти не пита ли за ФМ в Майчин дом и аз казах тогава, че там не е ок да се прави ФМ, апаратурата кофти, а моя доки Д. Корновски е най- неподходящия за този преглед, защото по неговите думи това било само атракция и било безсмислено едва ли не, но какво да очакваш от един дядо със закърнели разбирания Simple Smile Иначе аз съм си доволна от него, добър е, обяснява ми много, но за ФМ - Балев или Давидков!

# 612

Този сайт има ли доставка до Бг, и ако да- колко е? Има нещо, което съм си харесала, и е доста по-евтино от тук.
Лелее, в този сайт има големи находки! Оригамито, примерно е 850$ Shocked И аз това се питам, как е с доставката? Simple Smile

# 613
  • burgas
Selicita да ти ми каза, но аз съм си платила интензивна консултация и ми беше включено в пакета и реших да отида ей така при него, но поне си помислих че ще ми отговори  на въпросите. А утре съм на истинска ФМ  Grinning

# 614
Добро утро момичета!
Снощи толкова рано си легнах, че сега съм се ококолила в 6:00ч.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт