Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 26 647
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Tanche може да нормално, но на пръв поглед някой ще каже, че съм пред раждане. Rolling Eyes

# 646
Момичета и аз съм със завиден апетит и вече съм +6 кг. В началотоо ми  го мислех,но като ми излязоха резултатите от първия бхс и не бяха особено добри си казах :майната му на килограмите. Те са последното важно нещо.Всичко да е наред,а после ще слабеем Simple Smile

# 647
Stella за близнаци твой те килограми са много добри .Моята кума в втория месец имаше вече корем а до 5 беше с огромен корем като 9 месечна.А сега има две момчета и ,вече е почти по слаба от мене .Тъче споко ,и аз се притеснявам че не пълнея още.Но мене май ще ме изненада към края . newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 648
Преди седмица се теглих и бях 3 килограма нагоре, а коремът ми е огромен.Като сравнявам със снимки от бременността с дъщеря ми, така съм била точно в 6 месец. Малките мушморочета  явно са се разположили нашироко , ще ги питам аз като мястото им отеснее.  Grinning От доста време ги усещам като ме побутват, но днес са особено активни и трептенето в корема ми е много начесто.Тези малки знаци много ме радват и така по-лесно се изкарва докато дойде време за "видеовръзка" при следващия преглед  Laughing

# 649
Здравейте,мамчета! Hug
Възхищавам ви се мами с близначетата!Ние носейки едно само се оплакваме,а вие милите,какво да кажете с две в корема....   bouquet
Гледам пак за кг. говорите....  ooooh! Аз съм с голям апетит.Ставам от масата-прияла и след 5 мин. се чудя какво да си хапна....  Whistling Това не е нормално!  newsm78
Sweety ஜ ,чудни покупки си направила!Всичко ще ти е много полезно!  newsm10
Афро,как пътува?

# 650
  • Бургас
Привет девойки   bouquet

Събота е, а аз пак съм хремава  #Cussing out Вече не знам какво ми става. Дано този път се размина без АБ  Praynig

gabche1 щом лекаря те е посъветвал да направиш втори скрининг и едва тогава амнио, послушай го!

Aphrodivina Щастливо изкарване на родна земя  Heart Eyes

Аз да ви кажа откакто слагам утрогестан престанаха всякакви болежки и се чувствам много, много добре. даже някой път се изхвърлям да нося по тежко и хората около мен все ми се карат. Май трябва повече да съм внимателна  newsm78

Стела, Цвете и аз с килограмите съм +6  Embarassed Много ме тревожи този факт, но пък само бебе да е добре съм готова да понеса всичко  Praynig Успокоявам се само с факта, че бързо свалям и се надявам и този път годинките да не ми изневерят и да си сваля килограмите пак.  Peace

# 651
  • София
Аз нямам кантар в нас и чак следващия преглед ще разбера колко съм качила, но от 2-3 дена ме гони голям глад. Даже изумих една колежка, с която бяхме седнали да обядваме - тя само супичка и салата, а аз същите неща плюс пълна порция ядене и две филийки хляб. Направо не можеше да повярва, че ги изядох, а на мен дори още ми се ядеше  Laughing

Никки, бързо оздравяване -стой си на топличко вкъщи и се лекувай!

Aphrodivna, така ме размечта с тези снимки от Виена Simple Smile Живяла съм там половин година и ми е много любим град, но така и не съм била там точно по Коледа, сигурно е много красиво Simple Smile

# 652
Никки и аз съм с хрема. Лепнаха я или от малката или покрай лудницата на черния петък. Една такава странна хрема-дишам без проблем и от време на време ми тръгва като вода и кихам от неприятното усещане.  Дайте идеи с хомеопатия за течен вариант.
И да не забравя, не се отпускай да дигаш тежко, нали знаеш старите хоря казват-по тежко от 1 хляб не бива да вдигаш.

# 653
Здравейте дами,

Аз съм мама на 6-месечно бебче, родено през м.Май. Позволявам си да вляза във вашата тема с надеждата с някоя/някои от вас да си бъдем взаимно полезни.
Преди всичко ви пожелавам лека, безпроблемна бременност (вие най-трудният период сте го минали- първото тримесечие:)) и здрави, сладки и спокойни бебчета.
Разчиствам гардероба на сина ми и предлагам дрешките, които му бях купила за продажба – можете да ги разгледате тук: http://mom-daizy.olx.bg/
Подходящи са точно за пролетно-летни бебета Simple Smile и съм избирала специално да се обличат лесно  Peace.

# 654
  • burgas
И ние сме със сини гащички  Grinning
Суити ако може едно щъркелче и за мен
И сега да се отчета и тук: днес ходихме на истинска ФМ при Троянчев в Бургас, останах мн доволна, ще си имаме здраво момченце. Бях убедена , че ще е момиченце, даже си бяхме измислили дамо женско име Далия. Сега ще мъдриме мъжко  Laughing Каза ми,че шийката ми е 3.8 /което е мн добре/ и че серклажа е направен добре. Няма нужда да лежа през цялото време, което е супер! И ако други мамчета се интересуват за този лекар, има договор с Дева Мария, може да се ражда при него и в Бургас. Ние с ММ решихме да ходим на прегледи и във Варна и тук при него.
Selicita вчера бяхме във Варна и в МД нямаше вода  #Cussing out беше мн мизерно в ВЦ, голяма гадория.

# 655
  • В градината...
mom_daizy , аз смятам да се насоча изцяло към втора ръка неща, но е още прекалено рано за подобни покупки  Peace

# 656
Здравейте!
Tatqna89  звучи супер плуването.
Болните мами да оздравяват!Онзи ден ми биха противогрипната.Боля ме ръката един ден.Сутринта всичко беше ОК.Надявам се да се размине без болести.
Понеделник почвам 16 седмица.Усещам движения вече.

# 657
Мерсии момичета, че мислите за мен. Пътуването мина добре, малко ме наболяваше в дясно отстрани коремчето като пробождане, но се търпеше. Много саклет ме хвана обаче седнала, едвам издържах а полета беше експресен - час и малко. Кръста ми се схвана, абе бабушкер Wink
От летището ходихме на РД на бабата на ММ, на 88 стана днес. После бегом с такси вкъщи и часове в сладки приказки с нашите, сега от еуфория будувам, иначе да съм заспала ехееейй от кога.
Никки, пази се, вземи някакви превантивни мерки, пиеш ли витамини? Да не ти пада имунитета?
Rose Rosy наистина градът е приказен точно по Коледа Simple Smile
За кг няма да подхващам темата, резултатът ще се види другата седмица, от утре почвам под ред манджите, които съм поръчала на мама да ми сготви...
Лека нощ от мен! Гушш

# 658
  • burgas
Ники, на мен мн ми помогна осцилококцинум, ако искаш пробвай с него. Хомеопатично и е позволено за нас, ЛЛ ми го изписа. Дано да се оправиш бързичко.
Афро, изкарай си много добре, обгрижвана от мама  Hug

# 659
Добро утро,бях на жк тази седмица с надежда да видим пола на бебеце ,но уви  то се въртеше постоянно и не успяхме.Следващия ми преглед е чак на 23.12  нямам търпение вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт