ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 770
  • 807
  •   1
Отговори
# 315
Раева:  Евгени се затрудни да тръгне да говори за Албена ...   Laughing

Значи ето как се започва  разговор:  Разгряваш с два-три подскока на място, клякаш един път и тръгваш - раз-два-три крачки  и чак тогава проговаряш ..   Mr. Green  

Изразни средства и речник като продавачка  от Женския пазар Rolling Eyes. По-зле е от Венетка.  Peace

# 316
  • Под липата
Уош е готин. Много му симпатизирам.

По отношение на Влади  - изумена съм, че има хора, които се подведоха по дребнавата и откровено злобна Воче и махленката Кали и повярваха на кокошите им клюки и брървежи. Въргала е човек с много добра душа, състрадателен и отзивчив. Веднага се сещам, когато се спомене неговото име, за Мануела Горсова.

Харесвам и Албена. Много е естествена и откровена и с това ме печели.

Колебая се кой бих искала да спечели  Thinking

# 317
 Е, да не сме толкова критични - така старателно си правеше ситните стъпчици, че беше трогателна направо.   Grinning

# 318
Фитнеса няма нищо общо с  танците!  Naughty
Моля ви, танците въобще не са лесно нещо! Казвам ви го като човек, който ходи на танци от 2 седмициMr. Green
Значи от опит говориш  Wink

Да де, именно. Във фитнеса мога да изкарам и 2 часа въртейки педали или тичайки, ама в танците след 2 седмици продължавам да съм умрял лебед!  Close /Но ще стана добра, интересно е  Sunglasses /

Така, че няма как да очакваме от Албена да танцува след 1 урок, Влади и Кучкова да пеят и т.н....

НЕКА ИМА ШОУ! Wink

# 319
  • София
Олелелле  Joy Joy Joy

# 320
Кучкова отсрами Вулева  Mr. Green

# 321
  • София
  Олеле, Аръков каза за Кучкова,че е пълна нула, но на сцената в момента са две 00 .

# 322
  • София
Рукна ми кръв от ушите  Laughing

# 323
  • somewhere near the sea
Кучкова е настъпана по ушите

# 324
 Маги не харесва Вулеви не заради ''фризьорката'' не го подценявайте така човека, Маги не е ниска топка и няма да си позволи.

# 325
# 326
  • София
Кучкова отсрами Вулева  Mr. Green
Меко казано  Joy Joy Joy

# 327
Брех, Аръков се справя доста добре.Кога стана толкова готЯн  Embarassed

# 328
Сладки са ми тия двамката, въпреки неможенето им да пеят:)

# 329
 Кучкова каква танцьорка е, та то сигурно аз съм по-пластична от нея.

Общи условия

Активация на акаунт