ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 659
  • 807
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Определено Калканджиеви са шоумен, на Тачо му се отдава и да е забавен.

# 376
  • SF
По-добре да се разведат Кърканджиеви, отколкото ВЪПРЕКИ, ВЪПРЕКИ да останат заедно.

# 377
Тачо е много красив тази вечер Heart Eyes. Тяхното изпълнение ми най хареса досега!

# 378
  • Под липата
Излагаха се като пияни каруцари, грам неудобство нямаха. Тачо е невероятен простак, а Женя - голямо разочарование.

Мале, мале! Как ги лустросват, какви глупости говорят защитниците... Пример били, прекрасни били, истински били...
 Арогантна мутреса и селски тарикат.

# 379
Колтуклиева на този индивид ми прилича.

Оух, всички са подмазвачи там. Стига са ги правили герои, че се напиват и си крещят, и се държат отврат, и после се "обичат". Един път не могат ли да ни вземат ние да ги обсъдим нормално?  hahaha

# 380
Излагаха се като пияни каруцари, грам неудобство нямаха. Тачо е невероятен простак, а Женя - голямо разочарование.

Мале, мале! Как ги лустросват, какви глупости говорят защитниците... Пример били, прекрасни били, истински били...

Peace изобщо не  ми харесва как ги подпират,че и публиката (платената) много им се радваше нещо  ooooh!

# 381
Кучкова си е стриптийзьорка. Вижте как се е нагласила! Simple Smile

Есме,  това е стриптизьорка Shocked  ... Кучкова е едно ... нищо.   newsm78

# 382
  • SF
И аз като тебе нямам определение за Жени. През целия сезон писах, че тя е разочарование. А Тачо - простак!

И дори не коментирам изказвания като "Те са много сладки, обичат се, като едно нормално българско семейство, типичните за семейството, олицетворение за българското семейство, символът на българското семейство...."

И НЕсимволът на всички останали семейства.

# 383
 Peace изобщо не  ми харесва как ги подпират,че и публиката (платената) много им се радваше нещо  ooooh!

Няма да им дадат по 20 лева и КФС, ако не пляскат, когато им светне лампичката.

# 384
  • Тра-ла-ла
За всички участници имаше някакви готино измислени изпълнения, с които да блеснат. Само Аръков и Кучков ги прецакаха

# 385
  • София

Абе тя Колкутлиева си го каза " не искам дъщеря ми да прилича на Жени, не искам зет ми да прилича на Тачо" ама иначе много са отворени.....  
Щях да я питм Илияна, ако дъщеря и доведе някой като Тачо, дали ще вика колко са готини....

# 386
Да бе, що пяха тия Иво и Елена, никой от тях не е певец или?  newsm78

Няма да им дадат по 20 лева и КФС, ако не пляскат, когато им светне лампичката.

Опита говори?  smile3534

# 387
Кучкова е много сладка днес Heart Eyes А и Албена усмихната е хубава Flutter

# 388
  • София
Щях да я питм Илияна, ако дъщеря и доведе някой като Тачо, дали ще вика колко са готини....

Ами то не е късно...
Обаче с такава тъща, всеки зет ще се е гътнал до един месец. Laughing

# 389
  • Под липата

Есме,  това е стриптизьорка Shocked  ... Кучкова е едно ... нищо.   newsm78

Уау!!!

Общи условия

Активация на акаунт