ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 636
  • 807
  •   1
Отговори
# 690
И аз традиционно пусках по 1-2 смс-а на финала, но от миналата година вече нямам желание дори и за това. Снощи даже и облекчение изпитах, че сезонът свършва и то при положение, че накрая останаха двамата, които ми бяха най-симпатични от финалистите. Недоволна и неудовлетворена съм - все едно съм чакала да ми сервират сочна вратна пържола, пък готвачът се е изгъбаркал с мене и ми пратил изрязани само тлъстите части, с постна гарнитурка за декорация. Това е любимото ми тв шоу и не искам да го гледам с отвращение Sad
Честито на Влади, по поведението му снощи разбрах, че тази победа е важна за него и се радвам, че тя е факт. Любимка ми беше Йорданка и докато гледах най-хубавите и моменти в къщата, чак тръпки ме побиха от желание да бъда поне близо до нейната форма, ако един ден стана на 70+. Страхотна жена, наистина  bouquet
Коментарите в студиото - чак са ми уморителни глупостите на Евгени Минчев..ако можех да го задраскам от тв екран или да го изтрия с гумичка, с удоволствие бих го направила Tired

# 691
  • София
   Пускала съм само за първия, защото не знаех,че всичко е решено предварително и предварително си знаят кой ще победи.

А Влади наистина изглежда мръсен с тази дълга, рядка и чуплива коса.Рядката коса винаги изглежда мръсна.По-добре да се подстриже много късо.

# 692
Аз изобщо не гледах вчера финала, май не съм изпуснала много.
Ще гледам с удоволствие, обаче, от сряда новото шоу. Дано си заслужава!

# 693
Сега гледам новите участници и по половината са ми адски противни. Защо трябва да вкарват тъпи, скучни бабички като Еврото, Буюклиева, че и Китаеца и той с нищо не е интересен? Нещо не ме кефи този каст и мисля, че няма да гледам Ол Старс. Изчерпа ми се интереса като цяло.

# 694
Някаой знае ли какво стана със Захажаева ?
След излизането и от къщата сякаш се покри някъде и нито я показват , нито говорят за нея .

# 695
Страх я е Тачо да не си изпълни заканите    Mr. Green

# 696
Сега гледам новите участници и по половината са ми адски противни. Защо трябва да вкарват тъпи, скучни бабички като Еврото, Буюклиева, че и Китаеца и той с нищо не е интересен? Нещо не ме кефи този каст и мисля, че няма да гледам Ол Старс. Изчерпа ми се интереса като цяло.

Катето скучна бабичка  Shocked Ако това е скучна бабичка, не мога да си представя какво е бабичка купонджийка  Mr. Green
Аз пък я харесвам Катето и предпочитам нея пред Анджелика, Китаеца и т.н.

# 697
Някаой знае ли какво стана със Захажаева ?
След излизането и от къщата сякаш се покри някъде и нито я показват , нито говорят за нея.

Кой би искал да чува за нея, кой би искал да я кани?

Достатъчно, дори прекалено, постоя в къщата, стига толкова изяви.

# 698
Колко много писах и сайта реши да крашне.  #2gunfire
Хайде пак.
С победата на Влади, средностатистическият ми шанс да спечеля, като жена, намаля още повече. Не съм роднина на Здравко, нито пък Златка(да, издадох се, не съм аз черната Златка), така че....
 Joy Joy

Имало е случаи, в които съм си мислела, че вотът е пообработен от Брадъра, в случая съм на 100 процента сигурна, че не е(За втората Къртица още не мога да повярвам, че победи онзи набит трол). Толкова много ни набиха, че Влади има нужда от пари, че имам чувството, че повечето хора забравиха, че накрая няма награда. Да, бе, да...и любовта към този велик български "комик"също помогна да спечели./има ли нейде иметиконка, която си завърта очите леко пренебрежително, та да се усети сарказмът ми?/.
За мен все още Уош и Албена са си победители, най-вече, защото излизат чисти от това предаване, което е изключително трудно(излизането чист, това).

# 699
Neko,  Peace
Другият ми фаворит беше Тити, но излезе твърде рано.

# 700
Интересното е, че в България винаги, когато има някакви избори хората масово не гласуват и после реват, че малцинството от гласували са им прецакали живота.  Laughing В България е типично, когато един човек има свой фаворит за някакъв вид избор и той не спечели да обвинява в нагласяне и манипулация победителя или организаторите. Българинът много мрази някой да мисли различно от него и всеки инакомислещ на него се обявява за идиот. За това толкова години живеем в едно всеобщо блато на омразата и не виждам изход от него. Българинът е винаги склонен да търси вината в другите за собственото си положение и никога в себе си - справка виновни са ДПС, Доган, Световната конспирация, Журито на Евровизия, мафията на Кличко. Абе всичко е нагласено за да ни е гадно. Целият свят се е наговорил срещу българите да им е кофти живота и всичките им шоута са нагласени.  

Забрави да добавиш още нещо за българите.Писането по форумите как българите не стават за нищо и не са като останалия свят.Все едно всички българи за нищо не ставаме а всички чужденци с мед да ги мажеш.

# 701
Neko,  Peace
Другият ми фаворит беше Тити, но излезе твърде рано.

Той много бързо се усети каква е работата и си излезна. От цялото нещо, с най-непокътнато достойнство успя да се спаси. Дали е успял да си вземе хонорара, с такова излизане, може и да са му взели неустойка, ама пък на никого не знаем точно какъв е договорът... и аз го харесвах.  Peace

# 702
  • SF
За мен Албена влезе като негативен образ, а излезе като положителен. Тя спечели от шоуто.
Други определено паднаха в жертви на ББ. Но явно са по-реабилитирани. Хора, които никога не съм познавала, чувала или слушала като изпълнители. Например Воче - появи се една възрастна, но хубава жена от Италия, каза в 5 предавания, че може да готви омар, направи вечеря в Черешката на тортата в къща УАУ! за българския, пък и за италианския стандарт... И това знаех за нея. Сега знам, че е жена, на ръба на нервна криза. Не съм впечатлена от това, че обожава децата си, защото всяка майка, ама абсолютно всяка майка, с нормално майчино съзнание, обожава децата си. Людмила също обожава дъщеря си. А и Албена си е окей отвсякъде.
Наско - леко надолу. Мислех го за по-стабилен. Човек, който се интересува от танци, стъпки, ритъм. А на него малко му се клати ритъма. Изобщо не визирам нищо гейско. Това си е негово решение и щастие.
Жени - видях с какъв простак живее. Единствено, надявам се, че не живее с него, а това е някаква парлама, колкото да не грачат срещу нея, че извършва услуги без ръце на мутрите. Да се оправя! Тя ще оцелее. Тачо да му мисли накъде след Жени с тази проста тиква.
И така нататък - невъзможно е да ги анализирам всичките, а пък и на кой му пука.

# 703
  • Ямбол
Колко много писах и сайта реши да крашне.  #2gunfire
...

Връщаш се назад с опцията от браузъра ти и си копираш мнението. После го постваш отново.

# 704
За мен Албена влезе като негативен образ, а излезе като положителен. Тя спечели от шоуто.
Други определено паднаха в жертви на ББ. Но явно са по-реабилитирани. Хора, които никога не съм познавала, чувала или слушала като изпълнители. Например Воче - появи се една възрастна, но хубава жена от Италия, каза в 5 предавания, че може да готви омар, направи вечеря в Черешката на тортата в къща УАУ! за българския, пък и за италианския стандарт... И това знаех за нея. Сега знам, че е жена, на ръба на нервна криза. Не съм впечатлена от това, че обожава децата си, защото всяка майка, ама абсолютно всяка майка, с нормално майчино съзнание, обожава децата си. Людмила също обожава дъщеря си. А и Албена си е окей отвсякъде.
Наско - леко надолу. Мислех го за по-стабилен. Човек, който се интересува от танци, стъпки, ритъм. А на него малко му се клати ритъма. Изобщо не визирам нищо гейско. Това си е негово решение и щастие.
Жени - видях с какъв простак живее. Единствено, надявам се, че не живее с него, а това е някаква парлама, колкото да не грачат срещу нея, че извършва услуги без ръце на мутрите. Да се оправя! Тя ще оцелее. Тачо да му мисли накъде след Жени с тази проста тиква.
И така нататък - невъзможно е да ги анализирам всичките, а пък и на кой му пука .
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт