Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 145
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Фърст клас плюс категорично не стават за новородено, такова ни е 2-то столче. Уж за временно решение, пък си останахме с него.
Аз пък съм за сигурността и не бих направила компромис с избора (според възможностите ни де). Ние бяхме с Макси Кози, което ставаше и на количката с адаптори. Докато работих в полицията
Скрит текст:
съм се нагледала на какви ли не гледки на загинали деца, уж в столчета (ама Чиполино, Бертони) и предпочитам да инвестирам в качествено такова.
Мама мечке, имай предвид, че децата като пораснат и им се наложи да спят в количката, краката им ще висят от колената надолу, което лично аз смятам за неудобно. Peace
Ся ще ме анатемосате, ама аз гладя Mr. Green ВСИЧ-КО. Държа мн на изгладените дрехи не само на детето, но и нашите. Току-що изгладих една бебешка пералня.
Аз пък се ядосвам с половина. Ся, начи, ще сме 16 възрастни в ресторанта, в к ще празнуваме РД. Той отпечатал... 16 покани, т. е. на всеки по една, а повечето са двойки и тройки. Ама, не съм му била казала Whistling и айдеее, пак аз виновна. После разпечатал правилната бройка като поканите са с форма на патка и тр да имат лице и гръб, ама де блеят и не гледат, че едната патка гледа наляво, а гърбът ѝ надясно Sick #2gunfire. И сега, ест, не мога да изрежа поканите да са с форма на патка. ooooh!
Глухарче, браво за резултата Hug!
Аз съм в търсене на следящ по ЖК Tired.

# 151
  • shumen
Светле,според мен няма да е късно.
Глухарче,браво за добрите резултати.
Шушулче,оф,това мъжете са много разсеяна работа.Все и за всичко трябва да им казваш.

# 152
Шушулче, те мъжете са така, трябва да им се казва в детайли  Mr. Green
Маре, ти си обзавела, браво Simple Smile Мойте приятелки вече ги изпродадоха докато забременея  Laughing
Скрит текст:
За кошчето- 2-ра ръка ако взема, притесняваме да не е участвало в катрастрофа. Шушулче, кое според твоите наблюдения е добро като сигурност?

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 23:15 от mother bear

# 153
Шоко, като ти видях лентичката и... Shocked Ама то не остана, искам да ти пожелая леко раждане и прекрасна среща с бебока! Hug Hug

За гладене си говорите, Thinking аз пък обичам да гладя  Mr. Green и гладя всичко,вкл. и чаршафи, особено за децата и бебешкото. До скоро гладех и лигавниците, обаче престанах!  Blush

# 154
mother bear, аз се бях насочила към Би сейф изи го, имаше чудесни харектеристики в АДАК, обачееее е мн тясно, (това го установих после де, ползваха дъщеря ми за модел и я слагахме в тази кошница), в крайна сметка се спряхме на Макси Кози (вози се го година и 2 месеца почти, защото мислих, че е минала заветните 13 кила, иначе можеше още месец да изкара в кошницата). Фирма с традиции в продуктите за сигурността на мъниците. Има такава тема тук, но ми изскочи как се казва точно, май Избор за столче за кола...?

# 155
  • Германия
Добро утро, каква дискусия се развихри  Blush покрай гладенето. Аз, не че обичам, но не мога да гледам неизгладени дрехи. ММ може да ме подлуди като си облече смачкана тениска, за излизане.

Мамо Мече: не  мисля, че някой би тръгнал да продава кошче, което е катастрофирало. Все пак тези хора имат дете или деца и знаят колко е важна сигурността. А и какво би му станало на едно кошче, то е от пластмаса.
Шушулче: характеристиката за немската ADAC ли става  въпрос? Питам, защото ако е така, тук реномето им падна заради подкупи и фалшифицирани тестове.

# 156
Момичета, аз всъщност още нямам кой знае какво за разказване, защото бях само на един преглед.На 26.11. ми предстои следващия преглед и ще споделя повече  Flutter
Сега съм в 8 г.с.
Общо взето се чувствам отлично.Нямам никакви оплаквания, гадене, неразположение.
Стандартните чувствителни гърди Laughing, а тази сутрин съм със страшно главоболие. newsm78 #Crazy Още снощи леко ме болеше главата, но бях след дежурство и си мислех че съм просто уморена. Наспах се, но тази сутрин главоболието продължава.  Confused Не знам дали да не звънна на Доки да питам дали мога да пия нещо.
Знам,че не е добре да се пият лекарства.
Вие, имате ли такива дертове?
Ще съм по- редовна тук, обещавам.Сега съм все още на работа.Работата ми е тежка и е на дежурства и честно казано...нямам много време за разписване, но това скоро ще се промени   Hug
поздрав:  bouquet

# 157
  • В къщурката на хълма на феите
значи да обобщим резултатите от гласуването около гладенето: след преброяване на 100% протоколите резултатите са следните: за гладенето - 2 гласа; против гладенето - не-мога-да-броя-до-толкова гласа .. аз лично предлагам да идем да се почерпим по повод приключването на изборния ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мече все си мисля, че столчетата втора ръка, са такива които просто вече не са нужни, на хора, решили или да нямат други деца повече или които са решили за следващото дете да купуват всичко наново ..

# 158
  • NE
Столче втора ръка си е доста несигурна покупка. И аз държа на сигурността, но да не дава Господ. Praynig

# 159
  • В градината...
Момичета, я дайте малко акъл.
Аз не ходя на ЖК и нямам гинеколог. Ходя си по 1 път в месеца в София и толкоз. Не ми и трябват "компетентните" местни докторя.
Обаче още никой не ми е пускал кръв, урина, глюкоза ... Та се чудя дали да си искам от джипито направление за тези изследвания. Другото, което ме притеснява е, че май гъбясах. Появи ми се бледо жълто течение преди седмици и сега започна лек сърбеж. Когато ми пареше до 3-тия месец беше от лекарставата /тогава стана ясно, защото като ги спрях, спря и сърбежът/. Но тогава док. в клиниката каза, че дори и да са гъби не ми позволява да слагам каквото и да било. Сега обаче влизам в 4-ти месец и не знам какво да правя - дали не са позволени вече противогъбичните  Thinking Ако питам тукашен доктор, ще каже - да, какъв ти е проблемът. Всеки изписва някакви глобули на бременни.  В София съм на преглед чак на 8 декември. Дали да не си взема направление за тукашен гинеколог да ми види гъбите и в София да ми кажат после какво да правя  Naughty

# 160
Перу, когато не те следи гинеколог, личният поема тази функция, той и ше ти даде направления. Вземи си за МБ, а от лабораторията вземи тампонче за секрет, лично аз сама си взимах, че редовно ме следяха мен, заради трихомоните. Мързеше ме за единият секрет да чакам пред кабинета, като се взима елементарно. Тампона представлява все едно клечка за уши, но на по-дълга дръжка. Отиваш в тоалетната и все едно поставяш тампон, като внимаваш само да не се нараниш. Важно е да се обере хубаво секрет и да се пъхне веднага в средата. Това е- даваш го на лаборантката и приключваш. Искай и Антибиограма /те обикновено се сещат да питат, ама не винаги/

# 161
Перу отвори сайта на НЗОК и си извади какво ти се полага по здравна каса - много хубаво е обяснено там в таблица и т.н., та хващаш си я тая графика и заминаваш при личния .. след като нямаш издадено направление за проследяване на бременността, той трябва да го прави .. в интерес на истината нямам много спомени от началото на 4тия си месец, но ми се върти в главата, че вече тия неща трябваше да си ги пуснала и забравила ..

# 162
Между другото, Меца като каза за сайта на НЗОК се сетих, че НОИ имат нова електронна функция на сайта/който си е взел персонален код за достъп, може да пробва. Изчислява автоматично прогнозното майчинство, като си въведеш термина, без да трябва да смяташ собственоръчно каквото и да било....

# 163
аз моя ПИК-код го губя вече 2 пъти Joy Joy

# 164
  • гр. София
Благодаря, Дани.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт