Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 142
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Аз нищо не съм гладила. Вижда ми се прекалено. ММ ще изглади само намачканите неща, които не са много.

# 136
  • NE
И аз мразя да гладя. Хубаво, че майка го прави с желание. Blush

# 137
  • Северозапада
Предлагам да се похвали тази, която обича да глади  Mr. Green Аз гладих до 6-тия месец, а сега за градината, ако е смачкано, че ме е срам  Blush

# 138
  • В къщурката на хълма на феите
ма Боже .. то пък, щото докат се преборя с нея да я облека, ама изооообщо не се мачка Mr. Green

# 139
Глухарче, браво за резултата. Трябва ли да спазваш някакво ограничение с храната?
И аз не съм фен на гладенето и шиенето- мразя го  Crazy Майка обича и двете, като дойде ще глади на ММ ризите и панталоните, че ми писва  Rolling Eyes На бебетата няма да им гладя, няма да ги изнежвам от сега  Mr. Green
Дайте мнения за тези кошчета, мисля да ги поръчам, защото са намалени. Няма смисъл да чакам други намаления, едва ли ще са по-евтини. 2-ра ръка на по-скъпарски марки са толкова пак, а тия поне са си нови.
http://www.mothercare.com/Mothercare-Ziba-Baby-Car-Seat---Black/ … 5,default,pd.html

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
нашето е друга марка, но същия дизайн .. мога да кажа, че бях много доволна .. Ема се возеше в него до 1 годинка, после сменихме със седалка 9-36кг. .. беше удобно и да я разнасяме с него, още повече, че при нас кошчето беше комплект с количката и се монтираше на рамата, та като стана ясно, че Ема предпочита него пред зимния кош, и разходките ни бяха облагодетелствани и от тази страна .. моя съвет е, първо да решиш каква количка ще ползвате и да ги комбинираш двете неща Peace

# 141
аз да напомня, че идва черния петък, та за по-скъпи неща може да се намери нещо доста атрактивно

# 142
Те вече пуснаха намаления за Коледа и тази седмица е цялата с намаления, ама да, Ренденце, може да изчакам. Но пък тук много бързо изкупуват нещата на промоция, много ме дразнят  Mr. Green
Мецани, аз ще съм с такава количка
http://www.britax.co.uk/pushchairs/overview-pushchairs/b-agile-double

При нея няма да имам нужда от зимен кош или слагане на кошче за кола. За това имам свободата да купя каквото и да е кошче и гледам да е възможно най-рациалното от към удобство и цена.

# 143
  • NE
Мама мече Ами то столчето така или иначе е максимум до първата година, така че каквото и да е ще свърши работа.
Нашето столче не се различаваше много от това което си показала. Единствено го качвахме на рамата на количката и беше екстра за разходка в мола, навън много печеше слънче, а не понасяше сенника и бързо излезе от тази употреба. На 9 месеца съвсем се свиваше и сменихме със столче 9-18 кг.
Може да взете и от тези столчета които са от новородено до 18 кг.
Доста по-скъпи са, но като се замислиш идва и по-евтино и не се занимаваш после.
http://www.amazon.co.uk/Britax-First-Class-Group-Birth/dp/B009O1 … p;keywords=britax

# 144
  • София
Присъединявам се и аз към анти-гладене феновете.

# 145
Феичка, мисля да купя първо група 0+, тези които съм показала, удобни са за ходене на гости и ако бебо спи направо го вземаш с кошчето, вместо да го будиш. Иначе и за по-големите съм мислила, но реших да взема сега евтини група 0+.

# 146
  • NE
Честно казано и аз предпочитам първо група 0+ особено за новородени. Peace

# 147
Mомичета, нали 36г.с. се влиза в 9ти месец? При термин 14.02, според изчисленията ми на 17.01 влизам в 9ти. Мислите ли че ще е късно майка ми да дойде между 19-26 януари? Дори и да съм тръгнала да раждам, ще съм в болница и ММ ще я посреща от друг град. По принцип казаха, че операцията ми ще е в 38 г.с., което края на януари, началолто на февруари. Другия вариант е майка да дойде на 10.01, ама много рано е сякаш. Сега гледам полети, варианта е 19ти или 26ти  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 19:11 от mother bear

# 148
  • до едно тепе
Аз пък обичам да гладя на малчо дрехите. И сега когато имам време му ги гладя. Е за яслата всичките ги минавам с ютията де. За вкъщи не ги гладя, а най ме кефи като му подредя тънките блузки на купчинка изгладени. Луда гъба кво да кажа Crazy
Глухарче бравос за изследванията.  Hug

# 149
За гладенето и аз съм същата работа, ама така да го мразя  Mr. Green за шиенето няма да приказвам. Така че, да ме извинява моята мома ама няма да и гладя  Laughing Гледам да извадя дрехите веднага кат спре сушилнята и згъвам и готово .

И моето столче е 0+, от една приятелка го взех, то и за след това имам вече друго, ама не съм си го взела, че няма място у дома.
Общо взето аз с нещата за бебето няма да купувам кой знае какво, повечето неща ще ми ги дадат, за дрехи пак съвсем, само нещичко ще взема за да си има бебето нещо новичко  Wink

Светле няма да е късно, не го мисли толкоз, пак и да се родят по-ранко той мъжа ти ще е с теб, все ще се справите  Hug

Глугарче браво за хубавите резултати Hug сега си бременней на спокойствие и покапвай, е разбира се с мярка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт