Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 139
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • NE
Шушулче Браво на бебенцето. Как успя да издържиш досега не знам, аз веднага ще хукна.
Имаш око, но и техниката ти е добра.

# 121
  • shumen
Шушулче,браво на бебчо.Видя ли,че всичко ще е наред.

# 122
С първата бременност бях с късна О, явно и когато отидох, се надявах да видим сърце, а вместо това имаше съмнение за мисед. Цяла седмица се съсипах, докато не видяхме сърце. Затова реших този път да изчакаме (пък и бях мн за кола маска Blush, та, имах и основателна причина).
За техниката: винаги може и още и имам нужда, но планираме до 2-3 години да сме се изнесли окончателно от Бг и спестяваме за емиграция. Та, ново тяло ще купувам в новата държава. Иначе, всяка година пиша писмо на Дядо Коледа, но явно не слушам достатъчно Tired.

# 123
По безсимптомна бременност от мойта надали е имало, денонощно ревях във форума, че нещо става , щото нищо не усещам......Дори гърдите ми не бяха се надули и не бяха чувствителни...  Wink Но резултата спи в спалнята, така че не се навивайте излишно с лоши мисли  Hug
После пък не беше от най шавливите бебета, та пак ми изкарваше акъла.....сега пък е от спокойните и несъздаващи изобщо проблеми, та пак ми изкарва акъла дали е нормално да е чааак такова спокойно и уравновесено бебе.....та майчиното сърце така е програмирано да се тревожи за рожбата още от мисълта , в който я пожелае, без значение причините/то винаги ще си намериш  Grinning/

# 124
  • до едно тепе
Шушулче браво. Прекрасни новини. Да те сложа ли на първа страница вече? Ако да ми кажи кой месец ти е термина.Предполагам юни, но все пак.

# 125
Шушулче, браво за добрите новини  Hug А малката принцеска наистина е много сладка  Hug
Петьофка, браво и на теб за прегледа  Hug
Маре, да се пазиш. А за хемоглобина- кажи, че си притеснена и искаш да пиеш желязо. Ниско ти е, ама ще ти изпишат и без да питаш според мен. Щом на мен искат да ми дават, хем съм на ниската граница. Иначе за стоенето на стол много добре те разбирам.
Скрит текст:
Вчера ходих да превеждам на едно момиче и 1 час стоях на стол и на супер топло, тия двете вътре не спряха да ритат, явно дето ги натисках от самата поза, направо откачих. Казах вече по телефона, на живо много ми тежи корема, сори  Mr. Green
Теди, добре дошла, може ли да ни се представиш  Laughing
Извинявам се ако забравя някой, вече съм тотално с baby brain симтоми  Mr. Green

За симптомите, и аз отначало нямах, освен в гърдите. След първия преглед се отпушиха- умора, постоянно гадене и т.н. И при мен при предната ми неуспешна Б още в началото ме болеше и кръст, и корем. Сега сякаш бях, но пък матката доста си ме болеше от бързото разтягане. Който е измислил но шпа евала на човека, спасява  bouquet
Скрит текст:
Момичета, най-сетне си намерихме по-голяма квартира и другата месец се местим. Ще мога да си окрася за Коледа и после да купуваме бебешки неща Simple Smile   

# 126
Момичета  Hug благодаря за съветите  Hug И както винаги  Laughing докато реша ще си взимам ли такъв стягащ колан или не,свекито ми купила  Crazy Малко ми стана неприятно ама ... какво да се прави  Rolling Eyes 

Шушулче Браво  Hug Само хубави новини от сега нататък   bouquet

# 127
  • до едно тепе
Креми погледни го от хубавата страна. Свеки ти е спестила едни разход пък ти, ако решиш ще го слагаш, ако не, може да го подариш на някоя приятелка Whistling
Аз като се замисля колко бебешки багаж имам и ми призлява направо. Половин голям гардероб и под две легла. И всичко е за зимно бебе Laughing.

# 128
  • shumen
Шушулче,браво за добрите новини.
Кременуша,не се ядосвай на свеки.
Поспаланче,дано може да носи поне някой дрешки бебчо от баткото.

# 129
  • Германия
Шушулче: браво за хубавите новини.
Кременушка: Поспаланчо правилно ти е казала.
Поспаланчо: ела да видиш какво чудо е при мен. Една позната ми даде нейните бебешки дрешки, до една годинка някъде. Загубих бройката вече на пералните, 6 или 7 бяха, докато врътна всички. А сега гладенето ме ужасява, толкова много дрешки.
Имам вече резултат от кръвната захар, нямам диабет, но трябва да се следя от време на време.

# 130
Е що ще гладиш........гладя само ако е МНОГО измачкано...........майка ги беше нагладила всички преди да се роди и сгънала до ръбчето......аз такива нерви и желания нямам. ooooh! Едно време се е гладело заради пелените, щото се ака и пика в тях,,,,,,,,сега е безсмислено с всичките хубави перални, прахове и най-вечче памперси.

# 131
Така и не ги изгладих дрешките този път, хич не ми се занимаваше, пък нямах и време. На Влади ги бях изгладила и май само още веднъж ги гладих след това и това беше...

# 132
  • shumen
ОО,аз също гладих до едно време и ми писна и спрях.

# 133
  • Германия
Гладя ги, защото са толкова намачкани все едно излизат от Дто. Извинявам се за сравнението.

# 134
  • В къщурката на хълма на феите
оф намерих си най-накрая съратници .. тооолкоз да го мразя тва гладене, че чак ми бърка в някой определени отверстия на тялото .. гладех по принуда само в зимните месеци между 0 и 12 месеца, после изобщо не съм се напъвала .. майка ми е фен на гладенето, тя глади, щото иначе детето било като извадено от възглавница .. нея доста я впечатляват такива неща, мен изобщо ..

Общи условия

Активация на акаунт