Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 134
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
И аз тук.Съвсем новак  newsm78
След 26.11. ще споделя до къде сме  Laughing

# 106
  • до едно тепе
Петьофка изобщо не ме учудва дублирането на часовете. Аз като бях на втората ФМ бяхме 3 с един и същи час ooooh! Алтернативата Даскалов не ме кефи обаче.  Crossing Arms
Важното е, че бебчо е добре. Засега няма да ти слагам щъркел  Laughing
teddy_bear14 добре дошла и ако може да ни се представиш малко ли Whistling

# 107
И аз бях при Троянчев на втора ФМ, аз само нея правих. Не е имало дублиране на часове при мен.
Аз утре съм на първа среща с бъдещия член на семейството Flutter.
Иначе, госпожицата ни разказва играта, днес ставах в 2.30ч през нощта да ѝ давам да яде, че била гладна. Идеше ми да ѝ извия вратленцето ooooh!. Ама така е, като не иска да вечеря. В усилена подготовка съм за организиране на РД. Реших, че ще поканя най-близките приятелчета и бъдещият зет bowuu вкъщи - 4 дечица с 10-ина възрастни, съотвено аз ще правя тортата (никога не съм правила Blush) и мини пици и едни др хапки с кайма, и салати... и ММ иска да ме води в петък (ден преди РД) на дискотека Joy. Аз съм излизала на дискотека сигурно под 10 пъти в живота ми, пък откакто сме женени - само веднъж, точно ся няма как да ме изкуши. Тоалетите са готови: на РД с приятелчетата ще е така облечена:
Скрит текст:
IMG_0420web by Galika_, on Flickr
, а РД с роднините ще е в ресторант и там ще е с рокля, която ми излезна 20-ина лева, нова на Некст, но купена на търг в ибей. Тортата за там май ще я поръчваме утре.
Петьофи, чудесни новини Hug.
Послапанчо, говори ли с Учикова? Тя може ли да издава продължителни болнични? Не че ще имам нужда, ама да имам вариант. Спазва ли си часовете, че мен това най-много ме тревожи, а и по прегледите ще съм с дъщерята, не мога да ѝ причиня висенето от по 4 часа, както всеки път се случваше при д-р Леви.
Ренди, разби ми илюзиите, че второто раждане е по-кратно Tired. Аз съм с 27 часа, но си родих нормално и без никакви системи, надявах се следващото да е час-два Mr. Green....

# 108
Ето ме и мен след вчерашния преглед.

Нямам търпение д ами приключи семестъра, че никакво време за нищо, пак и вече ми тежи ходенето по този студ и сняг и висенето по столове, хайде намрънках се  Wink

Иначе малкото ми гарженце е добре, мърда, ритва тук и там Heart Eyes
Хемоглобина ми е 98, ама доктора нищо не рече, за сърцебиенето и пулса каза да проверим пак щитовидната, че резултата от преди 4 седмици е 2,9 и каза че е височко и може да е от него. Но тъй като след две седмици съм при ендокринолога рече, няма той да пипа, ендокринолога да си каже думата и да направи корекциите, та с него ще изкоментираме и хемоглобина и тъкмо ще е излезнал резултата от натоварването с глюкоза за диабета.
Глухарче дано резултата при натоварването с глюкоза да не е лош. Но както са казали момичетата с по стриктно хранене ще се справите с малчо  Hug
Светле хайде сега, няма нужда от всичките изследвания да излиза по нещо, така че стискам палци, да са хубави резултатите. Викаш мама и момчетата си хапват ааа  Heart Eyes
Петьофи все такива новини да носиш  Hug
Иренче честита ви дъщеричка, жива и и здрава да е, а мама бързо да се възстановява   bouquet
Ренденце доста си се измъчила, но поне направи всичко което зависеше от теб за да се пробваш за естествено. Сега мн бързо ще забравиш за раждането като с с двете си чеда у дома  Hug Малко , по малко ще свикне Влади, няма как, промяната е огромна за него  Heart Eyes

за чакането пред кабинетите, аз няма да коментирам, че тук при мен е ужас, вчера бях в болницата 5 часа, общо взето за 15 мин. работа.
Шушулче страхотна малка госпожица  Hug Викаш и бъдещия зет ще  е там  Laughing Палчета за утреяната среща  Peace
Поспаланче добре, че си имаш разбрана лична лекарка.

# 109
  • shumen
Петьофка,браво.Все добри новини да носиш и занапред.
Шушулчв,голяма сладуранка си имаш.
Мече Теди,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.

# 110
  • Северозапада
Петьофка, сигурна бях, че всичко ще е ок  Party
Мечо Теди, добре дошла и лека бременност! Подканям и аз да споделиш малко повече  Flutter
Да са живи и здрави новите бебчета!
Маре, с такъв хемоглобин в България ще те "назобят" с хапчета. На мен ми беше около 110 и 2-ма лекари ми изписаха желязосъдържащи.
Глухарче, дано само диета се налага!

# 111
  • NE
Маре В твоите седмици също ми се беше покачило колкото теб ТСХ-то, но после рязко се нагласи щом бебето порасна, а дозата не я сменихме и по-добре. Нали знаеш да има голям интервал между еутирокса и желязото. Мен също ми назначиха желязо, а после Вилито се роди с високо желязо и досега не мога да си обясня защо. newsm78
Шушулче Палчета за срещата  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Позволих си да видя твои неща в flickr и много добри попадения имаш. Peace
Петьофи Отпусни душата и бременей щастливо. Hug Честит втори момък.  bouquet

Като ви чета направо ми иде пак да бременея. Laughing

# 112
Добро утро!
Изобщо не спах добре, започнах да се вкарвам във филми дали всичко е наред с бременността, защото, за разлика от предишната, сега почти от нищо не ни се гади. Др признаци нямам... Та, ще помоля за стиснати палци всичко да е наред.

# 113
  • до едно тепе
Шушулче не съм говорила с нея. Само си записах час  на регистратурата за вторник. По принцип там се ходи само с час. Аз съм ходила 2 пъти на преглед и не съм чакала повече от половин час. Понякога обаче се случва да закъснее, ако има някое раждане. Тя работи в хирургиите и след работа ходи в кабинета следобяда. Не съм сигурна как е с болничните. Моята приятелка за първия я вкара в болницата, но тя повръщаше страшно много в 4-тия месец вече та там я постабилизираха. newsm78
А за това с признаците и аз съм така. Предния път имах леко гадене и спях целодневно. Сега само понякога чувствам умора. Е лягам си рано с детето и спя повече, но сега нямам нито болки нито нищо. А предишната на тия седмици права не можех да стоя толкова ме болеше корема. Споко всичко ще е наред Hug

# 114
  • NE
Аз имам теория, че матката след раждане не е толкова чувствителна и това може да е причина за липсата на болки при имплантация. Както и да го гледаме, истината е че бременност и бременност нямат нищо общо, както дете с дете. Peace А и симптомите са нещо твърде повърхностно защото аз с първата бременност имах много симптоми, макар да я изгубих, а с Вилито чувствително обоняние и повръщане чак в 7 г.с.

# 115
  • Северозапада
Аз нямах никакви симптоми с първата бременност. Дано с втора не се впиша в редиците на "Не знаех, че съм бременна"  Joy

# 116
  • до едно тепе
Флауър и аз си мисля така за болките. Все пак на тялото ми му е познато и по-лесно свиква с промените. Или пък просто бебето се е захванало на друго място и не ми предивзиква този дискомфорт както предния път. Една позната обаче с втора бременност сега я кара много по-тежко от първата. Та права си 2 еднакви бременности няма дори при една и съща жена.

# 117
  • В градината...
При предишната ми /неуспешна/ бременност, ме скъсваше от болки, не можех почти нищо вкъщи да правя от нормалните домакински задължения.  Аз също си го обяснявам, че за организмът това е било нещо ново, пък и на почти 40 г. да му се случи, направо си е било шок.

# 118
  • shumen
И аз нямах никакви симптоми с бременността с изключение на леко гадене от време на време.
Шушулче,споко.Ще видиш,че всичко ще е наред.

# 119
Благодаря ви, момичета! Всичко е наред! Дори го видяхме, че шава. Започна и да ми се гади, както се случи и с предната бременност (д-р каза, че всичко е наред и от този ден гаденето започна).
После се видяхме със сватовете Crazy, моята дама тръгва да гушка гаджето, онзи я бута, тя си мисли, че ще се гонят. Ама си поиграха децата.
Отиваме да вечеряме. Хубава вечер на всички!
Flower Fairy,
Скрит текст:
благодаря! Опитвам се да си превърна хобито в нещо повече от хоби. Blush

Общи условия

Активация на акаунт