Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 132
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Петьофи, чудесни новини.  Hug

# 91
  • В къщурката на хълма на феите
аз колан сложих може би 5-6 дена след секциото и да ви кажа много хубавичко ми помогне, не за прибирането на корема, а за кръста, че такива болки имах, та да ви е бедна фантазията да си го представите .. носих го може би 40-50 дена и след това абсолютно нямах нужда от него ..

Петьофка браво скъпа! все така до края! Hug

# 92
  • Велико Търново
Петьофи, браво за прегледа и занапред новините да са все така хубави!  Hug

# 93
  • до едно тепе
Петьофка браво на бебо. Все такива новини да ни носиш Hug
Пулса ми на кардиограмата беше 104,а после доки го слуша 94,но определено бях легнала по удобно втория път. Усещах го че ми претупква леко, но не ми се е случвало скоро и като се има предвид че детето ме вбеси половин час преди това може и да не е причината ТСХ-то ooooh!
Колан не съм носила. Чух мнение, че мускулатурата става ленива и не си взех. До гени си е според мен. Моя корем си е желе отвсякъде и едва ли някога ще се възстанови имайки предвид високите нива на инсулин.  Rolling Eyes

# 94
  • В градината...
Петьофи, браво  Peace

# 95
И още един съвет, за мазане никакви скъпи кремове, на Дева цикламеният се маже с интензивен масаж в корема/ Ако не се кърми/ най добре е след баня веднага. Много стяга кожата и помага за топене на най новите и повърхностни мазнини. Също ако не се кърми препоръчвам чай от чайните/ за да е истински/ Пу Ерх. Но за всичко се иска упоритост и постоянство и цялостна грижа. Невъзможно не е, но е досадно

# 96
Поспаланче, стискам палци за другия преглед  Praynig
Петьофи, браво за хубавите новини  Hug
Прахи, и аз се надявам да имам твоята упоритост, че септември сестрата на ММ ще се жени и ще трябва поне корема да съм прибрала. Аз до сега бях добре в краката, ама вече ям повече и всичко и взех да качвам на крака и дупе, и бебета естествено  Heart Eyes , та ще се пълнее, няма как. Не мога да не ям  Mr. Green Колан и аз мисля да нося, около мен са доволни, а аз по принцип си имам малко коремче и мисля, че ако не нося, ще стане по зле.
Глухарче, не го мисли прегледа, ама и се ограничавай от храните с много захар. Само си опитай като ти се прияде, колкото и да ти е трудно  Hug

# 97
да ви кажа, аз се мазах с лансинох по корема, като почнаха да ми избиват стриите и там където виждах и мазах, ограничих щетите, ама там дето не съм не ме питайте ..

Поспалане аз малко след като родих виках на ММ, че не трябва да ме води на море, щото като вляза във водата, най-вероятно науката ще открие най-голямия съществуващ вид медуза Mr. Green Mr. Green

# 98
  • до едно тепе
Аз за стриите съм много доволна от оранжевия крем на Дева. Нямам никъде, макар че корема ми беше огромен. 2 други приятелки се мазаха с него и те са така, нямат стрии изобщо. Верно че си е и до кожа, но тоя крем е страшен Peace

# 99
да взема да си запиша викам аз тоя чудотворен крем Mr. Green

# 100
Ами аз първия път се нацепих жестоко с последната седмица на 9-тия месец, а през цялото време съм се мазала.
Този път не се мазах и нямам нито една нова стрийчка.
За корема маго да кажа, че с още няколко преносващи девойки като крачехме по коридорите из патологична акушерките ни викаха бомбички, толкова огромни кореми мъкнехме

# 101
  • до едно тепе
Е аз затова казах,че е и до кожа. Да си кажа тогава почнах мазането с крем срещу стрии на Виши. Мъжо това ми беше купил от аптеката. Еййй нямаше такава смрад. Много гадно ми миришеше. После си взех този на Дева, ми той е много по-мазен и ухаеше на бадеми мисля. Прелест направо. само дето после и блузите ми миришеха на гранясало,но с няколко изпирания се оправиха де. Laughing

# 102
Виши , миши........цък , на Девата наистина са добър избор и то на учудваща цена и за стриите и за стяганео след това..........от опит- не давайте пари за скъпи кремове/поне тея за стягане съм ги опитала почти всички/ - нулев ефект.......докато тоя има видим и то след 2-3 мазания.  Peace

# 103
  • Северозапада
Аз на Палмърс ползвах козметиката. Не е от най-евтините, но 2 туби мляко ми стигнаха + 1 олио. То зависи и от площта за мазане  Mr. Green Стрии нямам, но и аз мисля, че си е до кожа.

# 104
  • При моето слънце
Благодаря ви, мамчета  Hug Дано и до края всичко е наред  Praynig
Честита радост на мама Ирене.
Ренди, дано скоро баткото свикне с новия член на семейството и да няма ревност. Съжалявам, че си се измъчила и пак се е стигнало до секцио, но наистина най-важен е крайният резултат и се гушкате с Деница  Hug
Няма нужда да ви казвам, че камък ми падна от сърцето след прегледа. Всичко е наред, първо предположение - момче. Тежи 150гр и в 12 см. Даже си записах и час за следващата ФМ.
Поспаланчо, както предния път и сега останах доволна от Троянчев, само дете беше дублирал часовете и си подремахме един час в чакалнята. Надявам се при теб пулсът да се нормализира и да не ти е проблем. Стискам палци за вторник.
Глухарче, дано с диета се справите с диабета  Hug
За стриите - аз с първата почти не съм се мазала, резултатът - на корема нито една, но гърдите ми и дупето ми са доста поразени.

Общи условия

Активация на акаунт