Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 125
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • NE
Поспаланчо Аз сама си виках и крещях сама в предродилна зала, а док и акушерката седяха и лафосваха докато стане време за поредният преглед за разкритие. Слава на Бога, че док така го правише че не усещах. Добре, че ми казаха да се разхождам, че убивах доста време, а мозъка ми беше буквално изключил. Има моменти в които едвам се сещах какво са ме питали. Най-смешно ми стана като дойде в 7 ч. главната сестра да приеме смяната и видя едно място без подпис, та се подписвах на 8-9 см разкритие. Crazy Добре че беше док и ми казваше всичко, че щях да се отчая още на първият час. А в родилна зала си спомням как докато напъвам акушерката си оправяше косата докато чака док да ме прегледа. Crazy Абе лудница.

# 76
Глухарче, не се притеснявай, ще я свалиш захарта. И на мен ми взеха оня ден, чак се учудих, а аз напоследък все на сладко налитам, очаквам и от този тест да има включване, да видим  ooooh!

# 77
  • shumen
Глухарче,с диета всичко се постига.Не се притеснявай.

# 78
Ренди, радвай се на Деничка е не се връщай към раждането.... на мен така ми е по-лесно Sad

Честита дъщеричка на мама Ирене!!! Да е жива и здрава и с безгрижно детство!!!

Глухарче, дано нямаш диабет  Praynig Praynig Praynig

# 79
Аз се чудя защо никой не пише от няколко дни,а то нова тема имало  Joy
Ренди  Hug Важното е,че сте добре  Hug

Честито на мамите,видяли вече своите бебчета   bouquet

И една питанка  newsm78 Вие използвалили сте от тези стягащи колани за след раждане  newsm78 Или някакво по специално бельо ?

# 80
  • Германия
Добро утро,
Ренденце:   Shocked 30 часа, ужас. Всичко е приключило с хубав бебешки край. Сега се гушкайте и не го мисли повече.
Ирене: Да ти е жива и здрава Васиана.
Снощи ходих да си взимам направлението за диабетолог. И за мое утешение си купих печени кестени, нар и грозде. Познайте кой пръв нападна гроздето и каза, че не е за мен.  Joy В понеделник ще се наливам с глюкоза и ще  ме бодат. До тогава няма да го мисля много много.

# 81
  • Велико Търново
Кременуша, не съм ползвала колан след раждането. Доста изчетох по темата преди да родя и така и не видях еднозначни мнения, а един доволен, друг - не. Което за мен означава, че при тези жени, на които им се е прибрал коремът, е щяло да стане с или без колан. Просто е било съвпадение. На мен коремът ми все още е като желе, отврат! Но колкото и слаба да съм била, не съм се радвала на перфектен корем. Та след раждането ли да го очаквам  Laughing Така че според мен не е важен коланът, а генът.

# 82
  • до едно тепе
Глухарче колко ти е кръвната захар? А гроздето знам че ти се яде,но го избягвай. Много е сладко като плод.  Rolling Eyes
Аз днес ходих при личната за направление. Много ми се зарадва и понеже не съм минала тази година профилактичния преглед се възползваха от присъствието ми без нервничащо дете да ме потероризират малко Laughing Правиха ми кардиограма, прегледи и каквото още е необходимо. Личната каза че ще удря по едно рамо за ТСХ-то някои пъти и така. Само пулса ми е леко ускорен, но това можело да се дължи и на Хашимотото.  Rolling Eyes
Във вторник съм на гинеколог да слушаме сърчице. Flutter

# 83
Аз си купих колан, но се оказа, че ми е малък  Joy Joy
Поспаланче, моя пулс е около 100 в спокойно състояние. Начев казва, че до 120 е ОК

# 84
  • гр. София
Моят пулс беше около 100-110, откакто ми вдигна дозата Начев ми спадна на 80.  Shocked

# 85
  • В къщурката на хълма на феите
ШИТовидната жлеза много порядъчно влияе на тоя пулс да ви кажа ..

# 86
Доктора ми каза да не нися колан ВЕДНАГА след раждането, пречело на матката да се прибере. Сложих хо на 40тият ден след като докъора потвърди че си е върнала размерите. Тогава влезнах и в залата / имах за сваляне 30кг/ Прави се кардио първите 6месеца, без да се натоварват коремните мускули, за да могат и те да се възстановят. След това му ударих яко корем и сега съм на белтъчинна диета и към днешна дата огледалоти и най вече кантара показаха горма и кг както си бях преди - Wink

# 87
  • NE
Поспаланче Стискам палчета за вълшебното тупа-лупа. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Кременушка Аз бях чела, че не са много препоръчителни тези колани. Честно казано след раждането най-малко се тревожих за корема си. Сега се е прибрал доста, но никога няма да е онова което беше. Приемах го като мека възглавничка докато кърмя. Joy

# 88
  • При моето слънце
Пиша от телефона, затова само накратко да кажа, че прегледът мина чудесно и за момента няма да си сменям цвета на лентичката Simple Smile

# 89
  • NE
Петьофи Браво на бебчо. Hug

Общи условия

Активация на акаунт